BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
tamamdır ernesto ,
eğer fırsat bulursa sorsun arkadaşın
yoksa canın sağolsun :)

az önce aldım ürünü 170 tl. 15-20 gün içinde bitirmeyi düşünüyorum.ramazan da spora gitmiyorum zayıflamamak adına aldım.bakalım artısı ne olucak sonucu yazıcam.

merhabalar. bu ürünü almayı düşünüyorum. fakat bir serviste üç scoop şeklinde kullanırsam yaklaşık 18 günde tükenecek (günde bir servis). sorum şu acaba bir servisteki miktarı azaltıp daha uzun süre kullanırsam daha fazla faydasını görür müyüm? 6 aydır bu sporu yapıyorum. 63 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.

hayır daha fazla faydasını görmezsin aksine daha az faydasını görürsün.üzerinde yazıldığı gibi kullanman alacağın verim açısından en iyi kullanım şeklidir.

merhabalar. bu ürünü almayı düşünüyorum. fakat bir serviste üç scoop şeklinde kullanırsam yaklaşık 18 günde tükenecek (günde bir servis). sorum şu acaba bir servisteki miktarı azaltıp daha uzun süre kullanırsam daha fazla faydasını görür müyüm? 6 aydır bu sporu yapıyorum. 63 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.

Şöyle yapmayı deniyebilirsiniz.
Sabah kahvaltıdan önce veya sonra sütle, antremandan 45 dk önce suyla antremandan hemen sonra suyla ben böyle yapıyordum günde 3 servis aldım.(3 kutu bitirdim böyle en güzeli bence vanilyalı;)

Şöyle yapmayı deniyebilirsiniz.
Sabah kahvaltıdan önce veya sonra sütle, antremandan 45 dk önce suyla antremandan hemen sonra suyla ben böyle yapıyordum günde 3 servis aldım.(3 kutu bitirdim böyle en güzeli bence vanilyalı;)

söylediğin çok güzel ama benim bu soruyu sormamdaki amaç zaten bütçe kısıtlığı :)
sadece antrenman günleri kullansam peki?

sewko sana denildiği gibi ürünün ömrü 17 gün.verim almak istiyorsan 20 gün içinde bu ürünü bitirmiş olman lazım.onun dışında istersen of günlerde kes istersen ölçüyü azalt bu da üründen alıcağın vermi azaltıcaktır.

adam x ürün için ; hiç verim alamadım zerre kadar kilo alamadım diyor.1 ayda içmen gereken ürünü 3 ayda bitiriyorsan tabi verim alamassın.

konu madem bütçe yanlış ürün seçmişssin.fiyat performans açısından inceleme yapıp ona göre gainer al.(bu konuda bana göre en ideali on serius mass 5,4 kg )

bu arada ürünün kurabiye,krema lısından aldım.tadına güzel diyemicem pek sevmedim ,biraz da şişkinlik yaptı sanki.karıştırdıktan sonra içinde de siyah noktalar var bir dünya bunların ne olduğunu bilen var mı ?

optimum serious mass fiyat olarak çok da ucuza gelmiyor. 2.7 kg lik kutu 100 tl 5.4 kg 200 tl ve 16 gün yetiyor. günde bir porsiyon kullanarak. true mass 18 gün yetiyor.

sewko ,
eğer bütçe kısıtlı ise sana mass yerine whey öneririm ..
çünkü geiner lar çabuk tükenirler, whey ise daha uzun süre tüketilebilinir.
Örneğin hardline , twinlab piyasadaki uygun whey proteini bulunan ürünler..
Alacağın whey i makarna pilav patates kepek çavdar ekmeğinden alacağın karbonhidrat ile destekleyebilir , geinerden daha iyi bir verim alabilirsin..
Daha fazla off topic yapmadan sana tavsiyem beslenme kısmında konu ile ilgili başlıklara göz atmandır ;)

söylediğin çok güzel ama benim bu soruyu sormamdaki amaç zaten bütçe kısıtlığı :)
sadece antrenman günleri kullansam peki?

Off günleri sabahları sütle başka içmene gerek yok kardeşim.(Sabah 5 6 yumurta 150 gram lor, zeytin ,pekmez falan tüketiyosan onada gerek yok ) thums:

optimum serious mass fiyat olarak çok da ucuza gelmiyor. 2.7 kg lik kutu 100 tl 5.4 kg 200 tl ve 16 gün yetiyor. günde bir porsiyon kullanarak. true mass 18 gün yetiyor.

distiribütörünün sitesinde 2*2.7 kg = 5,4 kg si 180 tl. bsn true mass ın 2,6 kg si 182 tl.tamamen yarı yarıya.söylediğimin arkasındayım fiyat/performansta bence en iysi on serius mass.

distiribütörünün sitesinde 2*2.7 kg = 5,4 kg si 180 tl. bsn true mass ın 2,6 kg si 182 tl.tamamen yarı yarıya.söylediğimin arkasındayım fiyat/performansta bence en iysi on serius mass.
fiyatlar doğru ama dikkat edersen bsn true mass bir servis 145 gr iken serious mass bir servis 334 gr. Sonucta hemen hemen aynı sürede tükenecek 5.4 kg serious mass ile 2.6 kg true mass. iki kat gibi bir fark söz konusu değil gördüğüm kadarıyla yanılıyor muyum?

fiyatlar doğru ama dikkat edersen bsn true mass bir servis 145 gr iken serious mass bir servis 334 gr. Sonucta hemen hemen aynı sürede tükenecek 5.4 kg serious mass ile 2.6 kg true mass. iki kat gibi bir fark söz konusu değil gördüğüm kadarıyla yanılıyor muyum?

yanıldığın konu şu noktada ,

sonuçta gainerklar kilo almak içindir bununda tek yolu vücudun yaktığındna fazla kalori almaktır.

burdada ilk baz kalorileri üzerinde olursa (bsn)145 grm da 600 kalori (optimum serius )335 gramda 1250 kalori. yani 165 gram da 625 kaloriyi yakalıyor.

yani on seriusus yarı ölçekli kullanırsan yine kalori açısından aynı 2 kutu bsn eder.tabi seriusun içeriği boş olmamakla birlikte BSN nin içeriği çok daha iytidir.en büyük örneği bsn 145 gramda 50 gr protein içerirken on serius 335 gramda 50 gr protein içerir.

Bsn true mass aldim, fakat sutle karistirinca cok agir oluo ve cok yogun midem bulanio basimi bile agritiyo yemek yiyesm gelmio. Suyla karistirsam cok acaip oluo midem kaldirmio bsn true mass crema kurabiyeli aldm nasil kullanmaliyim tam tamina anlatirmisiniz?

Süt oranını dengelediğinizde bu sorun olmuyor. Önemli olan size göre lezzeti yakalamak :) Ben 1,5 ölçeği 500 ml sütle karıştırıyorum. Milk shake tadında

Back
Yukarı