BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
yeniden aldım yanında creapure ile birlikte inş yine aynı etkiyi alırım :)[DOUBLEPOST=1390567081][/DOUBLEPOST]
Biraz pahalı olması dışında kullanabileceğinizi en iyi gainer.

Beni en çok etkileyen özelliği, içeriğindeki protein miktarının fazla olması nedeniyle hacim kazanırken diğer gainerlara göre göbek yapmaması.

Aroması çok iyi, karışımı çok iyi, etkisi çok iyi. Yazın ürünü kullanmaya ara verip, ekim gibi yeniden başlayacağım.

Parası olanların başka gainer aramasına gerek yok. Çünkü BSN daha iyisini yapıncaya kadar en iyisi bu:D.
üstüne söz söylenemeyecek kadar güzel açıklamışsınız.

Ürün icerik olarak piyasanin en iyi gainerlari arasindadir.
Son yillarda zaten yilin ürünü secilmistir.

Türkiye'ye ithal edildiği ilk zamanlar fiyatının yüksek olduğundan olsa gerek hakettiği yeri alamadı.
Fiyatı aylardır düşük yine de forumda da görüldüğü gibi pek ilgi görmemiş.

Kendim kullandım ve çok memnun kalmıştım. Spora tekrardan başladığımda yine kullanmayı düşünüyorum.
hocam bu ürün mü daha çok kilo aldırır ON serious mass mı? düzenli fitness yapıyorum

Ürünün şu anki içindekiler etiketi böyle. İçindekiler çok mu azalmış yoksa etiketten mi kaldırılmış bilmiyorum. (kırmızı eski etiket)
qn7kvb.jpg

Bende almayı düşünüyordum bir zamanlar :)
Buyur içeriği...

BSN%20True%20Mass%20Supp%20Facts.jpg

bana bu forum üzerinde açtığım bi konuda aynı markanın
BSN SYNTHA-6 yı önerdiler
düzenli beslenemiyorum ve kastan kilo almak istiyorum. benim içn doğru bi seçim olurmu sizce ? faydasını görürmüyüm yaşım 16 , kilo 57 , boy .170

kolay gelsin beyler, bugün çok övülen bir siteden true-mass aldım ve kargo elime ulaştı.Ama kutusundaki True-Mass yazısı True-Mas yapılmış.Sondaki S harfini kırmızı yapışkan bir kağıtla kapatmışlar.Buna benzer bi çok yerde yama var ilkten göze çarpmayan.Ürün sahtemi diye baya bi şüphede kaldım ama yapışkan kağıtları sökünce bi sıkıntı kalmadı gibi.Peki bunu yapmalarındaki amaç ne ? Amerikadan gelirken mi gümrükte bi sıkıntı yaşıyor.Yoksa bakanlık böyle mi sattırıyor bu malları?

Ürünü geçen sene bu zamanlar kullanmaya başladım. Çilek aromalıydı ilk zamanlar aşırı gaz yaptı ama düzenli sporla 7KG almıştım. Göbek yapıyor fakat şimdi spora başlasam yine alıcam aynı ürünü çünkü 7Kg az değil göbekte olsa onu düzenli sporla dağıtabilirim diye düşünüyorum. Bu arada benim bir sorum olucak bu ara sanki çileklisi yok piyasada bir problem yoktur heralde dimi?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum boyum 1:76 kilom 57 .
4 ay önce 55 kiloydum bu süre zarfında 57ye çıkabildim ancak.Hocam bana geiner önerdi fakat ben internette biraz araştırma yaptığımda 1 kaç marka arasında kaldım .
Dymatize Super Mass Gainer
Bsn True Mass Gainer
sizce bu markalardan hangisini kullanmalıyım hangisi benim için daha verimli olur.?Nasıl kullanmalıyım
Ayrıca geiner'ın yanında vitamin gibi şeyler alsam bana yararı olurmu yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Dymatize Super Mass Gainer'de vitaminler de var. BSN gainer ürününden vitaminleri kaldırmış sanırım. Vitaminleri ayrı satmak için olabilir aynı şeyi muscletech de yapmış görünüyor.

4 ay önce 55 kiloydum bu süre zarfında 57ye çıkabildim ancak.Hocam bana geiner önerdi fakat ben internette biraz araştırma yaptığımda 1 kaç marka arasında kaldım .
Bsn True Mass Gainer
sizce bu markalardan hangisini kullanmalıyım hangisi benim için daha verimli olur.?Nasıl kullanmalıyım
Ayrıca geiner'ın yanında vitamin gibi şeyler alsam bana yararı olurmu yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Dymatize.

Bsn True Mass Gainer

kesinlikle bsn true mass kullan. bir gainer ın içindeki vitaminlerin cok da onemi yoktur. zaten günlük yiyeceklerinden meyva vs. alıyorsun onları. bunun dışındaki içeriğe bakılınca true mass cok onde bana gore. kullanım olarak da bir servis ölçeği gun içinde ikiye bölerek kullan. sabah ve aksam olarak. antrenman olduğu günlerde ise sabah ve antrenmandan sonra olmak uzere alıyordum ben ve cok faydasını gordum. bu dediğim true mass için geçerli.[DOUBLEPOST=1398096541][/DOUBLEPOST]dymatize kullananların bircok sikayeti var. onunla ilgili konu başlıgında gorebilirsin.

kesinlikle bsn true mass kullan. bir gainer ın içindeki vitaminlerin cok da onemi yoktur. zaten günlük yiyeceklerinden meyva vs. alıyorsun onları. bunun dışındaki içeriğe bakılınca true mass cok onde bana gore. kullanım olarak da bir servis ölçeği gun içinde ikiye bölerek kullan. sabah ve aksam olarak. antrenman olduğu günlerde ise sabah ve antrenmandan sonra olmak uzere alıyordum ben ve cok faydasını gordum. bu dediğim true mass için geçerli.[DOUBLEPOST=1398096541][/DOUBLEPOST]dymatize kullananların bircok sikayeti var. onunla ilgili konu başlıgında gorebilirsin.

1.76 boy-57 kilodaki birine True Mass gerekmez. Kalori alımını artıramazsın yoğun protein içeriğinden dolayı. Günde 300gram alsa böbrek yetmezliğinden gider adam. Dymatize ile ilgili ahım şahım şikayetler de yok malesef. Dymatize kısa vadede günde 250-300gram tüketilmeye oldukça uygun bir gainer. Bu da kısa sürede kilo toparlanmasına hizmet etmesini sağlıyor. İleri seviye gainer ürününü şu spora yeni başlayan birine önermeyin.

merhaba arkadaşlar 1.80 boy 68 kilodayim kilo ve kas da artış yapmak istiyorum yeni spora yazıldım weight gainer ve aminoasit i beraber alsam daha cok mu faydasını görürüm bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varmı ?

Arkadaşlar bu ürünü alıcam ama etkili hacim kazanmak icin en doğru şekilde nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz ??

Back
Yukarı