bu ürün yerine daha farklı kilo aldırıcılar tercih edilebilir diye düşünüyorum.
yorumlara istinaden aldım bende.18 gün sonra bittiğinde yazarım yarayıp yaramadığınıBunlar.ise.yariyor mu ya?
PsikolojikGünlük 90 gram karbonhidrat 46 gram protein sağlıyor.Diğer gainerlerin günlük sağladığı desteğe göre kağıt üzerinde az duruyor ama yorumlara bakarsakta en iyi gainerler arasında sebebi nedir acaba hammedesinin kalitesinden falan mı kaynaklanıyor ?
Tabiki hardlineEki Görüntüle 36384 Eki Görüntüle 36385 Elimde bu gaınerdan vardı bitti bunun fiyatı biraz pahalı hard line gaıner fiyatı biraz daha uygun sizce hangisini alıyım hangisi daha iyi ?
Bende almayı düşünüyordum bir zamanlar
Buyur içeriği...
![]()
ya ben aana[DOUBLEPOST=1426363038][/DOUBLEPOST]kardes sana kesınlıkle katılıorum ben 4 senedr bu sporla ılgılenıyorum bu sporla ılgılenmemın sebebı fıtde kalmakdı fakat son zamanlarda bıraz hacım ıstedım ve bu hacımı 2 3 kutu bsn true mass iLe ellde etmeyı basardım 32 cm olan kollarım su an 35 36 cm ye yukseldı yandakı resmimde goruldugu gıbı.. kesnlıkle cok kalıtelı son 3 yılın en kalıtelı urunu olmasına sasılmamalı ve ayrıca ronıe coleman de bu BSN urunlerınden kullanıyor hatırlataym ..saygılarımla ..bench_O
ben sana birsey sorucam bende aldim true massi 1 hafta gevti o cilek kokusu gotti tadi normal son kullanma tarihinede 2 ay var sence bi sorun olur muya ben aana
ürün pazartesi bitiyor . 59 60 arası gidip gelen kilom artık 63 64 arası değişiyor . sabah tartıldığım değerlerdir. toplamda 3.5 4kg gibi bir kütle kazandım. bel çevremde yağlamnma nerdeyse yok denecek kadar az pek ki bu da kullanmadan önce vardı. sonuç olarak üründen memnun kaldım bir kutu daha sipariş edicem. son bir kullanımlık daha kaldı onuda yarın spora gitmeden kullanırım çarşambayada 2. si gelir.bende ürünü bugün aldım . yemeğide bol yiyorum uyku düzenide yapıcam herşeyi eksiksiz yapıcam kutu bitene kadar 60 kg ım şuan 1.75 boyum var hedefim 75 . bittiği zaman tekrar yorum atıcam.
Dediğin ürünlerin 2 sinide tavsiye etmem fakat hardline diğerinden iyidir.Eki Görüntüle 36384 Eki Görüntüle 36385 Elimde bu gaınerdan vardı bitti bunun fiyatı biraz pahalı hard line gaıner fiyatı biraz daha uygun sizce hangisini alıyım hangisi daha iyi ?
Gainerların bir servisinde çok fazla kalori değeri vardır bu yüzden tek seferde almanı önermiyorum. Bel çevrende yağlanma yapabilir ve aldığın kilo sağlıklı olmaz. 2 ye bölerek ara öğün olarak kullan. Eğer performans arttırıcı nox Ürünleri kullanmıyorsan birini antrenmandan önce diğerini de kahvaltıdan sonraki öğünde alabilirsinMenim 190 boyum,62 kilom var,Azerbaycanliyim lutfen yazimi anlayisla karsilayin,ben BSN 4.7 kq aldim,bana yardim edin nasil kilo alayim?
Gainerların bir servisinde çok fazla kalori değeri vardır bu yüzden tek seferde almanı önermiyorum. Bel çevrende yağlanma yapabilir ve aldığın kilo sağlıklı olmaz. 2 ye bölerek ara öğün olarak kullan. Eğer performans arttırıcı nox Ürünleri kullanmıyorsan birini antrenmandan önce diğerini de kahvaltıdan sonraki öğünde alabilirsin