Evet arkadaşlar bu spora 8 temmuzda disiplinli bir şekilde başladım.3 ay öncesi ve sonrası.Yorumlarınızı bekliyorum.[/quote tebrik ederim bu kadar surede mukemmel sonuc elde etmissin
yeni başlayanlar tüm vücudu çalıştırması daha iyi ilerlemiş ve orta seviye üstü sporcular bölgelere ayırarak her bölgeyi haftada bir kere çalıştırmalı çünkü belli bir kas kütlesine sahip olduğu için kolay uyaramıyor uyarıncada toparlanması zaman istiyor ama yeni başlayanalrda böyle bir sorun yok bana göre orta seviyeye kadar tüm vücudu çalıştıran program en iyisi....kardeşim ben haftada 2 gün omuz, 2 gün göğüs , 2 gün kol ve arka kol çalışıyourm daha hızlı gelişmesi için, sence bu ne kadar doğru ? senin yaptığın gibi tek tek mi çalışmalıyız ?
yeni başlayanlar tüm vücudu çalıştırması daha iyi ilerlemiş ve orta seviye üstü sporcular bölgelere ayırarak her bölgeyi haftada bir kere çalıştırmalı çünkü belli bir kas kütlesine sahip olduğu için kolay uyaramıyor uyarıncada toparlanması zaman istiyor ama yeni başlayanalrda böyle bir sorun yok bana göre orta seviyeye kadar tüm vücudu çalıştıran program en iyisi....
ben ilk aylarda ağır giremiyeceği için kasları haftada 1 kere yeteri kadar uyaramadığıiçin 1 günde tüm vücudunu çalıştırmasını daha yararlı görüyorum... burada 2 bacak 2 kanat 2 göğüs 1 biceps 1 triceps hareketi olmasını yeterlidir bu arada zayıflamak isteyenelr antremanını 2 saatte yapabilir hacim almak isteyenler 1 saati geçmemeli....Ammanııııın ! Ne yaptın sen ya ? Hemen değiştir programını.Gelişimi bırak olanı da kaybedersin.Kas çalışırken değil dinlenirken büyür.Sen bu programla kasa dinlendirme süresi vermezsin ki...
Forum'da yeni başlayanlar bölümünü iyice talan et senbu spor da çok çalışmak diye bir şey yok.1 saatin fazlası zaten zarar.Haftada bir kas grubunu bir kez çalıştırman yeterli.Gerisi dinlenme,beslenme ve en öenmlisi sabır.[DOUBLEPOST=1390066383][/DOUBLEPOST]
Bu programda yeni başlayan birisi için faydalı değil.Evet tüm vücudu çalışacak günde 2 bölge ertesi gün off yapması gerek.Üstelik set ve hareket sayısı da önemli göğüs-sırt için 3 maksimum 4 kollar için de 2 hareket yeterli ilk 2-3 ay.
Ammanııııın ! Ne yaptın sen ya ? Hemen değiştir programını.Gelişimi bırak olanı da kaybedersin.Kas çalışırken değil dinlenirken büyür.Sen bu programla kasa dinlendirme süresi vermezsin ki...
Forum'da yeni başlayanlar bölümünü iyice talan et senbu spor da çok çalışmak diye bir şey yok.1 saatin fazlası zaten zarar.Haftada bir kas grubunu bir kez çalıştırman yeterli.Gerisi dinlenme,beslenme ve en öenmlisi sabır.[DOUBLEPOST=1390066383][/DOUBLEPOST]
Bu programda yeni başlayan birisi için faydalı değil.Evet tüm vücudu çalışacak günde 2 bölge ertesi gün off yapması gerek.Üstelik set ve hareket sayısı da önemli göğüs-sırt için 3 maksimum 4 kollar için de 2 hareket yeterli ilk 2-3 ay.