Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 5-6 aydır yapıyorum bu sporu düzenli besleniyorum antrenmanım hacim amaçlı hiç aksatmadım uykumda iyi ama göğüslerim yerinde saydı ve genetiği de berbat ortası ayrık aşırı çirkin bir akıl verin bana nedir bu böyle
Zaten daha 6 ay olmus. Tendonlar yeni alisiyor vucut yeni duruma hazirlaniyor. benim vucut 5 aydan sonra acilmaya basladi. 5 ay tik yoktu azmettim su an iki aydir ciddi hacim kazaniyorum. Yani daha 5 ayda 6 ayda mucize beklememek gerekir. En azindan bende boyle oldu.
Bu nasıl bir fotoğraftır birşey anlaşılmıyor, göğüste de hacim yokki ortası dolu olsun, genetiği katmışsın hemen. Biraz daha uzaktan net bir fotoğaf koysan daha iyi olurdu.
Şükret kardeşim. Genetikse hiç bir şekilde dolmaz. Ama belliki göğüsün yeni çıkmaya başlamış. Kapanabilir çalışmaya devam et. Orta kısmı göğüs kaslar ne kadar ortaya uzanmışsa ona göre çıkar