Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sırt daha geniş olsa tam olacak
vücudunuzun hiçbiryeri orantısız değil bakamayın iyi fotoğraflar tutturamamışsınız ışık çok önemli harika bir vücudunuz var sanırım daha önceden güreşle ilgilenmişsiniz
Ekiskalibur, bu spora verdiğin yılların hakkını vermiş; sık ve uzun aralar vermiş olsan da mezamorf yapın pek fazla ölcü kaybetmeni engellemiş ve 1 yılda 4-5 ay ile bunu muhafaza etme rahatlını yaşamış biri olarak seni tebrik ediyorum.
Tricepsi ısındırdığında daha iyi geliştirdiğini belirten yazılar neye dayanarak bunu belirtiyorlar. Triceps değil; tüm kas grupları antremana başlarken ısındırmalı; ama bu sakatlıkları engellemek ve kası ağırlığa alıştırmak için değil mi? Gelişime de gerçekten etki eder mi? Ederse, neye dayanarak?
Bence bir 10 kg vermelisin, o zaman kasların bir başka güzel görünür
Vücut Güzel olmus gercekten tebrikler.Fazla teknik bilgim yok ama bence Gögüs kısmı daha büyük ve iri olabilirdi diye düşünüyorum.İlaç kullandınız dimi?
Vücut çok iyi valla.Bravo.Kolları kıskandım açıkçası.![]()
bravo gerçekten.. bekli 49 cm lik kollara sahip olamayacağım ama yapmak istediğim vücudu yapmışsın ..merak ettiğim kürden önce kol max. kaç cm yi gördü??
vucut gerçekten başarılı kollar hele fotoda olmasına ragmen gerçek büyüklüğünü yansıtıyor. tebrikler...
Yalnız şunu merak ettim fotolar ekleneli 1 yılı geçmiş yine aynı formunu koruyabiliyor musun?
süper süper umarımm istediğine ulaşşmışsın dır