Siz bu gazla mankenlere taş çıkarırsınız buna inanıyorum![]()
![]()
bu arada Benekli bize çay kahve tüketiminde şeker varmı ve ne kadar su tüketiyorsunuz demiş onları da cevaplayayım.
İçeceklerime şeker atmıyorum, meyve suyu içmem gerekirse %100 olanları tercih ediyorum ve haftada 2-3 bardak filan oluyor. Bazen asitli içeceklerin ikram edildiği ortam oluyor, geri çeviremediğim durumlar oluyor o da haftada veya 10 günde 1 bardağa tekabül edecek şekilde.
Gün içerisinde 3 litre suyu kesin içiyorum fazla olduğu günlerde oluyor.
Bu arada ester vit-c tablet aldım günde 1 tablet de ondan içmeye başladım![]()
Yarış arkadaşısınız işte senin için almaması gayet normal yada almıstır yarışı kazanınca yada arayı biraz acınca cok geri kalma die sonra söyleryeşilim rıfkı karataş hocadan ne gibi tiyolar aldın paylaşsana![]()
insan benide söylerdi
2 taktikde benim için alır insan
nasıl yarış arkadaşısın sen![]()
yeşilim rıfkı karataş hocadan ne gibi tiyolar aldın paylaşsana![]()
insan benide söylerdi
2 taktikde benim için alır insan
nasıl yarış arkadaşısın sen![]()
Yarış arkadaşısınız işte senin için almaması gayet normal yada almıstır yarışı kazanınca yada arayı biraz acınca cok geri kalma die sonra söyler![]()
Bak bak bak ortalığı kızıştırmaya gelmiş :lol:
şaka bir yana, destek var köstek yok bizim aramızda
beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber inceldik bu başlık altında![]()
Helalllsafeoya bak bizi birbirimize düşürecek
yeşilim bensiz zayıflamak bikerehyper_
yaa sorma yeşilim valla dün öğlen 1 tabak çorba bir tabak limonlu salata yedim midem ağrıdı sonunda ama gece 11 dede acıkıyorum az az ama sık sık atıştırasım var hep ozamanda kalorıyı ayarlamak zor oluyor oonu hesapla dur işim yoksa
bu arada bu etimek ekmeklerden yiyorum ben 2 gündür yesemmi yemesemmi varmı bilgin ?![]()
nasıl gidiyor bayanlar fit olma yolunda emin adımlarla devam mı
yeşillim sen hiç ıspanak salatası yaptınmı çiğ ıspanaktan ??
Elimizden geldiğince idare etmeye çalışıyoruz
Benim hedefim uzun vadede iyi ve geri dönüşümsüz sonuç almak olduğundan 15 günde şu kadar fark yakaladım gibi bir şey yazamıyorum ama keyfim yerinde. Yemeden içmeden kesilip tartıda çok kilo verip kendimi tükettiğim sonra da hepsini geri aldığım günleri bilirim ama artık akıllandım
Yani anlaşılacağı üzere burada sizinle baya bir süre paylaşım yapcaz, bayanlardan kurtuluş yok![]()