yemeden içmeden kurtulunca kilo veriliyor diye bi mantık var herkezde cıddırık yemek yemeden diyet yapmaya çalısırsan sağlıksız bi şekilde olur kilo verirsin ama sağlıgından olursun onun için günde 4-5 ögün ye ama karnını tıka basa doğurmak için değil ara ögünlere meyva koy bol bol su iç yemek yemeden olmaz bu iş![]()
Hey yarabbim yaa

ben sebze meyve çorba sulu yemek bunları sevmiyorum ben bisküvi . tatlı, pasta, ekmek arası atıştırmalar cips bu tarz şeyleri seviyorum
şuan karnım aç olsa daha salata çorba yiyecegimi bilmek karnımı doyuruyor zaten
1 paket cips yerim büyük zevkle ama 1 kase corba bir tabak salata yesem midem bulanıyor karnım ağrıyor anlatabılıyormuyum ???
ben bunu değistirmek adına cabalıyorum çogu zaman bardakda içiyorum çorbayı bile içebileyim sırf metobolızmam hızlı çalışsın dıye
elma yiyorum havuç yiyorum az yemem kılo vermek adına degil bu tarz şeylerı sevmedigim için yiyemıyorum
şok diyetlerde verilen kilolar hemen geri alınıyor sözünede asla inanmıyorum şok diyeti yapıp haftada 3 kilo verılır diger haftada camış gibi yersen 4 kilo alırsın dikkat edeceksın spor yapıp önce kilonu sabıtleyeceksın
ben şuan daha çok spora yöneldım zaten beslenme tarzımda hersey az az degil sebze ., salata ,tavuk, çorba az yağ ve çogunluk haşlama
haa kaçamak yapmıyormuyum yapıyorum
dün bi tatlı ısırdım sadece

hyper_