Cıddırık ve Yeşill'in Fit Olma Günlügü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemeden içmeden kurtulunca kilo veriliyor diye bi mantık var herkezde cıddırık yemek yemeden diyet yapmaya çalısırsan sağlıksız bi şekilde olur kilo verirsin ama sağlıgından olursun onun için günde 4-5 ögün ye ama karnını tıka basa doğurmak için değil ara ögünlere meyva koy bol bol su iç yemek yemeden olmaz bu iş ;)

Hey yarabbim yaa :D yahuu bu fikre nasıl kapıldınız siz :D ben iyi anlatamadım sanırım
ben sebze meyve çorba sulu yemek bunları sevmiyorum ben bisküvi . tatlı, pasta, ekmek arası atıştırmalar cips bu tarz şeyleri seviyorum

şuan karnım aç olsa daha salata çorba yiyecegimi bilmek karnımı doyuruyor zaten
1 paket cips yerim büyük zevkle ama 1 kase corba bir tabak salata yesem midem bulanıyor karnım ağrıyor anlatabılıyormuyum ???

ben bunu değistirmek adına cabalıyorum çogu zaman bardakda içiyorum çorbayı bile içebileyim sırf metobolızmam hızlı çalışsın dıye

elma yiyorum havuç yiyorum az yemem kılo vermek adına degil bu tarz şeylerı sevmedigim için yiyemıyorum

şok diyetlerde verilen kilolar hemen geri alınıyor sözünede asla inanmıyorum şok diyeti yapıp haftada 3 kilo verılır diger haftada camış gibi yersen 4 kilo alırsın dikkat edeceksın spor yapıp önce kilonu sabıtleyeceksın

ben şuan daha çok spora yöneldım zaten beslenme tarzımda hersey az az degil sebze ., salata ,tavuk, çorba az yağ ve çogunluk haşlama
haa kaçamak yapmıyormuyum yapıyorum
dün bi tatlı ısırdım sadece:D umarım anlatabılmısımdır
hyper_

selamlar, çok iddialı başlamışsınız umarım bu yaşamınız boyunca devam eder ve spordan hiç ayrılmassınız. benimde dikkatimi çekti bu yıl bayanlar'ın spor'a aşırı ilgisi var. benim ve bazı arkadaşlarımın çalıştığı salonlarda durum böyle en azından erkek üyeden daha çok bayan üye :D
bu tabi ki çok güzel. bu arada cıddırık ve yeşill avatarınızdaki resimler çok hoş.:) umarım hedefiniz'e en kısa sürede ulaşırsınız ve birgün sizin fit resimlerinizi başka bayan üyler kullanır. :P tam gaz devam.
saygılar

Teşekkür ederim, buraya uğraman destek olman bizim için çok güzel. Destekler ve bu teşvik dolu temenniler doğru yolda olduğumuzu bize daha iyi gösteriyor. Her zaman bekleriz :)

:D
ohooo cıddırmış sen cips falan devam et yağları vücuduna al :)

nerin nerin nefess alıyorummm :lol: yok sinirlenmek yok relakss ol kızım nefess al

verrr:lol:

hakann tşk ederimm ilgine yine yormlarını beklıyorum

mümkünse yorum yapmadan önce haber ver bi sakinleştiri ci alayım :lol:

şimdi tüm şirinligimi bir köşeye bırakacam bak hakan :) yaa doğru okusana yaa yazımı bilerkmi yapıyorsun :D

edit : kişilere nickleri dışında hitap yasaktır.kuralları okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünn ıspanaklı salatamı yaptım süper oldu ama

içine yeşil mercimek (haşlanmış) karalahana ,turp havuç , elma sirkesi ,dağ nanesi
( normal naneden biraz daha farklı ve yaprak yaprak kurutulmuş bu )2 yemek kaşığı zeytin yağı,tuz 1 limon suyu
kendimce bir salata yaptım ben çok beğendim tavsiye ederim :Dhakan sen yapma :D

Son düzenleme:
Bugünn ıspanaklı salatamı yaptım süper oldu ama

içine yeşil mercimek (haşlanmış) karalahana ,turp havuç , elma sirkesi ,dağ nanesi
( normal naneden biraz daha farklı ve yaprak yaprak kurutulmuş bu )2 yemek kaşığı zeytin yağı,tuz 1 limon suyu
kendimce bir salata yaptım ben çok beğendim tavsiye ederim :Dhakan sen yapma :D

süper....... cıddırık hanım ( hanım biraz komik oldu ama..bu gün kibarım).

.........ankaraya paket servisiniz varmı????
.............bende tatmak isterdim:)

:D

nerin nerin nefess alıyorummm :lol: yok sinirlenmek yok relakss ol kızım nefess al

verrr:lol:

hakann tşk ederimm ilgine yine yormlarını beklıyorum

mümkünse yorum yapmadan önce haber ver bi sakinleştiri ci alayım :lol:

şimdi tüm şirinligimi bir köşeye bırakacam bak hakan :) yaa doğru okusana yaa yazımı bilerkmi yapıyorsun :D

hahaha ben foruma girmeden önce 2 dizem atıyorum ohhhh pamuk gibi oluyorsun:) :))))))))))))))

yeşilim biraz yokum ben :) bu 2 hafta yoğun geçeçek fırsat bulamam ama diyetimi sporumu aksatmam merak etme :)
kendine iyi bak canım ....

edit : kişilere nickleri dışında hitap yasaktır.kuralları okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
bir başlık bu kadar mı amacı dışında kullanılır ben hayretle izledim..el insaf..!!

kişisel muhabbetlerinizi pm yoluyla yapınız!

başlık süresiz kapatılmıştır!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı