• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Canberk Yaş: 16 Kilo:68 Boy:1,84 3 aylık salon çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canberk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başlamadan Önce vücudum sıfırdı ilk günün fotosu var .1 ay basit bir program uyguladım sonra 2. ay daprogramı 2 ye ayırdım 1. gün göğüs önkol bacak - 2. gün sırt kanat omuz arka kol yapıyorum 3. aya girdim daha yeni protein aldım . whey pro 90 ( perfec ) YORUMLARINIZI mutlaka bekliyorum ...

Eklentiler

• Fotoğraf0384.jpg
    Fotoğraf0384.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 1.329
  • Fotoğraf0375.jpg
    Fotoğraf0375.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 1.536
  • Fotoğraf0272.jpg
    Fotoğraf0272.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 1.312
  • Fotoğraf0370.jpg
    Fotoğraf0370.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 1.367
  • Fotoğraf0363.jpg
    Fotoğraf0363.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 1.143
  • Fotoğraf0361.jpg
    Fotoğraf0361.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 1.056
  • Fotoğraf0362.jpg
    Fotoğraf0362.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 1.090
Son düzenleme:
Salondaki hocalar programı hazırladı .
1 gün
bench
üst göğüs
butterfly
barbelcurl
makinede ön kol
constans ....
leg ext
2-
omuz
sidehytr..
dumbelle kanat çalışıyom
lot pull down bi sırta - bide göğüse
pull down
z barda arka kol
makinede arka kol
İSİMLERİ BİLMİYORUM K.BAKMAYIN ANCA BU KDR ANLATABİLDİM :)TERİMLERİ KATLETTİM :D

simdi oldu canberk bu cok hafif bi program. bunda 5 bolge bıle calısabılırsın ^^. ben sandım tek bır bolgeyi 4-5 hareketle uyarıyorsun. ama senınkı gıbı olur. bu normal bastan yazsaydın.

kol başlamadan önce tahminen 26 en fazla 28 şimdi kol ölçüm 34. Göğüs başlamadan önce gördüğünüz gibi yqtu uzun barda 4 set ilk iki set 35 kilo 10 tekrar son 2 set 45 kilo 5 tekrar yapıyorum üst göğüs 25 kilo 4 set 8 tekrar butter fly 45 kilo 10 tekrar 4 set.

butter fly benım en sevdigim hareket hatta goguslerımı butter fly ve pull overla buyuttum dıyebılırım. bench press ten cok daha etkılıler. nokta atısı yapıyorlar goguslere. bench gıbı heryere sıddet uygulamıs olmuyorsun.

bence başlangıç için güzel fakat karın konusuna odaklanman lazım, kolları tam anlamadım (pozlara bakarsan doğrusunu anlayabilirsiniz)...

kol başlamadan önce tahminen 26 en fazla 28 şimdi kol ölçüm 34. Göğüs başlamadan önce gördüğünüz gibi yqtu uzun barda 4 set ilk iki set 35 kilo 10 tekrar son 2 set 45 kilo 5 tekrar yapıyorum üst göğüs 25 kilo 4 set 8 tekrar butter fly 45 kilo 10 tekrar 4 set.

Maşallah. 16 yaşında 68 kilo biri olarak 3. aydan 45 kilo bench press giriyosun. Butterfly 45 kilo yine 4x10.. Helal olsun, analar neler doğuruyor demekki.

Azim azim azim Bu işi kafama çok taktım . kafa taktığımı kesinlikle yparım :D şuan tek istediğim bench preste 40 kilo 4 set 10 tekrar çıkabilmek :D

boyun o kadar uzunki kilonu hiç göstermiyorsun ben 53-54 kiloyum ama senden daha toplu gösteriyorum ( boyunumun avantajı 1.65 :) kısa olmakta iyi olabiliyormuş. sana gelince 3 aylık calısma cok kısa bir süre fakat ilerleme göremedim diyebilirim cünkü o boyda o kilo olmasına rağmen vücut yağlı duruyor hacim olmasa bile nizami yapsaydın hareketleri parcalanabilirdi kasların? fakat o görüntüyü bulamadım . hareketlerde ağır basmaktan ziyade nizami yapmaya calıs diyebilirim

agır kılolara gırersen kaldırdıktan sonrada ındırırken tıtrıyorsan bıdaha yapma o harekete yada kıtlenıyorsan bilki cok fazla o kilo sana fazla degil cok fazla benım gıbı sakat kalırsın ertesı gun sabah!

benim anlamadığım bir durum var... (size özel değil genel olarak) acaba neden kimse bacak görüntülerini paylaşmıyor? bb komplike yapılan bir spordur (tabii bence)...

benim anlamadığım bir durum var... (size özel değil genel olarak) acaba neden kimse bacak görüntülerini paylaşmıyor? bb komplike yapılan bir spordur (tabii bence)...

cevabı basit ; 15-18 yaş arası başlayan coğu genç buna spor olarak bakmak yerine görüntü kazanmak için bakıyor , bacağımı kim nerden görücek niye calısayım diye calısmıyor üstüne dar badi giyip sokakta giymeyi bodycilik sanıyorlar bu cok belli bakarsanız foruma 15-18 yaş arası gençlerimizn açtığı konular üye resimlerindeki konuları ; 3 aylık 5 aylık cok aceleci davranıyorlar ayrıca. Onlar için spor değil kızlara hava atma bu spor bence ...

Back
Yukarı