Cardio + ağırlık aklıma takılan soru?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avieN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

avieN

Üye
Merhaba,

Öncelikle aranıza yeni katıldım ve bu spora yeni başladım. Aklıma takılan bir soru var, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şuanda yaşım 17, kilom 85 ve boyum 1.87, cardio + ağırlık olarak haftada 3 gün çalışıyorum, salondaki hoca vücutta fazla yağ olmadığından kilo vermem gerekmediğini söyledi, ancak benim aklıma takılan bir soru, vücuttaki yağlar kilo vermeden nasıl gidecek yada cardio ilemi yağlar yakılacak. Henüz yeni olduğumdan biraz bilgi yoksunu olabilirim, cevap verenlere teşekkürler.

Son düzenleme:
kardiyo uygun nabız aralığında vücuttaki yağları yakar . ağırlık çalışmanda aşırı enerji harcatır dolayısıyla kilo verirsin bir süre sonra almaya başlarsın tekrar sorun olmaz . tek sorunuz kardiyo yağ yakar ise evet yağ oranı fazla olan arkadaşlarımıza da kardiyo yaptırıyoruz...

Cevap verdiğiniz için teşekkürler, gayet açıklayıcı olmuş. Son olarak bir konu takıldı aklıma, cardio ile kilo vermemek adına beslenmeme dikkat ediyorum yalnız. Yağlı yiyecekler yemesemde, ağırlıklı olarak tavuk, yumurta, kırmızı et gibi protein değeri yüksek besinler tüketmeye çalışıyorum. Yanlışmı yapıyorum acaba?

bence mümkünse iki güne bir kırmızı ette yenilmesi gerekir. kırmızı et içerik olarak vücuda protein harici birçok şey kazandırıyo. kaslara çok iyi getirileri olduğunu okumuştum

benim tercihim haftada üç gün kırmızı etle desteklemek olur tabi abartmamak koşulu ile :) yumurta ve tavuk ikilisinden dolayı gıdaklamaktan korkuyorum :D

Back
Yukarı