CarpeNoctum
Üye
Videodaki geniş ters tutus barfiks favori hareketim , şuan 10 tane çıkıyor ortalama.Denemenız gerek anlatamam 
2. favori hareketim ant sonunda yaptıgım barfiksde dar ters tutuşta 45-60 sn kadar yarım vaziyyette kalmaya calısıyorum ,
enteresan etki ediyor o gerilimi hiç bişi veremez
Şu bele takılan aparattanda olsa keşke 20 30 kg takıp denicem 3 4 tekrar cıkar sanırım.
Dips de de aynısekil 15-20 tekrarlara cıktım artık vucut ağırlıgı kesmiyor.Şu fasting yapan abimiz gibi yapmak lazım. (nerden alabılırız bılen varmı)
Kemer arasına sıkıştırıym dıyorum ama kayma riski var bide çok sıkmak lazım değmez yanı zaten 1 tane plaka koyabılırsın.
Valla yıllardır calısmayı en sevmedıgım kol hareketleridir , bacak-sırt calısmayı mesela daha cok sevıyorum
Ama işte tablo ortada abs + biceps kombosu yapılyor salonlarda saatlerce. (Bazı genetik harikalarında da işede yarıyor hani , en kıl durum bu)
Artık pek karısmıyorumda salonda kendı dalgama bakıyorum , yardımcı olayım falan fılan durumlarına girince karsılıgı alamıosun.
durum net 5 sene önce bile adamlar ne mantıkta görüosun , bizim forumda 5 sene önce yazılan acılan konulara bakmak gerek bide ; gerçi çokta değişen bişi yok.
Hani 1 rep falanda değil 6 tekrar cıktı a.satıyım neler oluyor anlamıyorum
Haftaya tekrar arttırıcam gibi bu gazla.
Sağolsun squat rack geldıkten sonra salona potansiyelimizi ortaya cıkardık.
Tek tırstıgım hareket bench press harbi ölüm riski var yani bar falan kaysa , 140ın üzerine çıkmam bi daha.
Hatta 130 iyi bi rakam naturel bırı ıcın yeter diyorum(5-10 rep arası iyi).
Ama squat deadlift 200 üstü cıkıcam taktım kafaya...
Temel hareketlerdeki bu kilo arttırımım izole hareketlerede baya yansıdı yalnız enteresan kiloları rahat girmeye basladım.
Önümdeki hedef bu . Hafiften göz kırpıyorum yalnız , herhafta üstüne koyuyoruz
Aranel ,
Kafan rahat olsun öyle bi durum oluşmaz ,
Hatta 20 30 kalori civarı da sıkıntı olusturmaz ,
salona uzun açlık periyodundan sora gidiyorum mesela kahve içerken ant öncesi hafif sütte koyuyorum
Sek içilmiyo nalet şey 5 6 çay kaşıgı neskafe atınca

2. favori hareketim ant sonunda yaptıgım barfiksde dar ters tutuşta 45-60 sn kadar yarım vaziyyette kalmaya calısıyorum ,
enteresan etki ediyor o gerilimi hiç bişi veremez
Şu bele takılan aparattanda olsa keşke 20 30 kg takıp denicem 3 4 tekrar cıkar sanırım.
Dips de de aynısekil 15-20 tekrarlara cıktım artık vucut ağırlıgı kesmiyor.Şu fasting yapan abimiz gibi yapmak lazım. (nerden alabılırız bılen varmı)
Kemer arasına sıkıştırıym dıyorum ama kayma riski var bide çok sıkmak lazım değmez yanı zaten 1 tane plaka koyabılırsın.
Valla yıllardır calısmayı en sevmedıgım kol hareketleridir , bacak-sırt calısmayı mesela daha cok sevıyorum
Ama işte tablo ortada abs + biceps kombosu yapılyor salonlarda saatlerce. (Bazı genetik harikalarında da işede yarıyor hani , en kıl durum bu)
Artık pek karısmıyorumda salonda kendı dalgama bakıyorum , yardımcı olayım falan fılan durumlarına girince karsılıgı alamıosun.
durum net 5 sene önce bile adamlar ne mantıkta görüosun , bizim forumda 5 sene önce yazılan acılan konulara bakmak gerek bide ; gerçi çokta değişen bişi yok.
Hani 1 rep falanda değil 6 tekrar cıktı a.satıyım neler oluyor anlamıyorum
Haftaya tekrar arttırıcam gibi bu gazla.
Sağolsun squat rack geldıkten sonra salona potansiyelimizi ortaya cıkardık.
Tek tırstıgım hareket bench press harbi ölüm riski var yani bar falan kaysa , 140ın üzerine çıkmam bi daha.
Hatta 130 iyi bi rakam naturel bırı ıcın yeter diyorum(5-10 rep arası iyi).
Ama squat deadlift 200 üstü cıkıcam taktım kafaya...
Temel hareketlerdeki bu kilo arttırımım izole hareketlerede baya yansıdı yalnız enteresan kiloları rahat girmeye basladım.
Önümdeki hedef bu . Hafiften göz kırpıyorum yalnız , herhafta üstüne koyuyoruz

Strength Goals: Advanced
Under the exact same conditions as the previous example, 3 out of 4 of the following goals should be reached within five years, along with all of the strength goals listed under "intermediate":
Bench press: body weight x 1.5
Chin-ups or pull-ups: body weight x 1.5 or 15 reps with body weight.
Squat: body weight x 2
Deadlift: body weight x 2.5
Aranel ,
Kafan rahat olsun öyle bi durum oluşmaz ,
Hatta 20 30 kalori civarı da sıkıntı olusturmaz ,
salona uzun açlık periyodundan sora gidiyorum mesela kahve içerken ant öncesi hafif sütte koyuyorum
Sek içilmiyo nalet şey 5 6 çay kaşıgı neskafe atınca
Son düzenleme: