Guzel sallamissin da gerek yoktu bu kadarina
Öncelikle nezaket çerçevesinde konuşmaktan yana olduğumu hatırlatayım, benzer yorum sultanmehmed nickli üye tarafından da yapılmıştır.
Saygılar
Guzel sallamissin da gerek yoktu bu kadarina
ben 2 gun once c4 extreme aldım ant. yarım saat once 1 olcek kullanıyorum fakat ant.da oyle bi enerji patlaması yaşamıyorum hatta etki etmiyor desem yeri 1 gun on 1 off olarak yani 3 gunde 2 gun kullandım ama bir etkisi olmadı neden dir bilmem bide ant. gitmeden en az 2 ogun yemek yemiş olurum onuda soylıyım bi yardımcı olursanız sevinirim. lutfen . fakat çok aç karnına almıyorum yemekten 1,30 saat sonra alıyorum yok gibi bişey oluyorum
1 senedir calısıyorum fakat ben su sekilde dusunuyorum sabahları simit cay , simit ayran gibi şeylerle kahvaltı yaptıgım için vitamin ihtiyacımı karsılayamıyorum buda idmandaki performansıma yansıyor bu yuzden Solgar vm2000 aldm bakalım işallah işe yararda olumlu sonuclarını yazarım.
Dostlar,
düzenli beslenmeden ne kullanırsanız kullanın sonuç alamazsınız. Özellikle 20-30 gr protein ve 30-50 gr karbonhidrat almadan yapılan bir öğünden sonraki çalışmadan zaten verim alamazsınız. Paranıza da zamanınıza da yazık edersiniz. Yine de kendiniz bilirsiniz.
Şimdi gelelim benim için önemli kısma.
Daha önce superpump ve noxplode+cellmass kullandım. Superpump'ı yurt dışından getirtebildiğimiz dönemde 2-3 kutu kullandım. gerçekten çok iyi sonuç aldım. Fakat Türkiye'den aldığım Superpump midemi çok kötü etkiledi. 3-4 gün ciddi şekilde iştahsızdım. sanırım mide ufak bir kanamasına sebep oldu. orijinalliğinden şüphe ediyorum fakat bilemiyorum.
Noxplode+cellmass ise gerçekten hiç işe yaramadı bende. 6-7 aydır mutfağımda durdular. Çöpe atmak için kapaklarını açtığımda ikisinin de bozulduğunu, siyah siyah topaklar oluştuğunu gördüm içlerinde. Bu da yine orijinalliklerini konusunda kafamı kurcaladı benim.
Şimdi de C4 kullanmayı düşünüyorum fakat önceki tecrübelerim dolayısıyla, kararsız kaldım. Superpump'ın orijinalini bulacağımı bilsem kesinlikle düşünmeden 5-6 kutu stok yapardım evime. Superpump kullanan biri kıyaslama yapabilir mi C4 ile?
Dostlar,
düzenli beslenmeden ne kullanırsanız kullanın sonuç alamazsınız. Özellikle 20-30 gr protein ve 30-50 gr karbonhidrat almadan yapılan bir öğünden sonraki çalışmadan zaten verim alamazsınız. Paranıza da zamanınıza da yazık edersiniz. Yine de kendiniz bilirsiniz.
Şimdi gelelim benim için önemli kısma.
Daha önce superpump ve noxplode+cellmass kullandım. Superpump'ı yurt dışından getirtebildiğimiz dönemde 2-3 kutu kullandım. gerçekten çok iyi sonuç aldım. Fakat Türkiye'den aldığım Superpump midemi çok kötü etkiledi. 3-4 gün ciddi şekilde iştahsızdım. sanırım mide ufak bir kanamasına sebep oldu. orijinalliğinden şüphe ediyorum fakat bilemiyorum.
Noxplode+cellmass ise gerçekten hiç işe yaramadı bende. 6-7 aydır mutfağımda durdular. Çöpe atmak için kapaklarını açtığımda ikisinin de bozulduğunu, siyah siyah topaklar oluştuğunu gördüm içlerinde. Bu da yine orijinalliklerini konusunda kafamı kurcaladı benim.
Şimdi de C4 kullanmayı düşünüyorum fakat önceki tecrübelerim dolayısıyla, kararsız kaldım. Superpump'ın orijinalini bulacağımı bilsem kesinlikle düşünmeden 5-6 kutu stok yapardım evime. Superpump kullanan biri kıyaslama yapabilir mi C4 ile?
meth , bu urun gun boyu enerji ve zindelik veren bir urun AMA pump etkisi yok ve superpump gibi damarli gorunumde veremez. Bu urunu Cellucor Black Chrome ile kombine ederek verim aldim ama pahali bir kombine oldu . MP Assault oneririm .
antrenman oncesi patlama etkisi var ama değilmi yani diğer nox urunlerden neresi farklı ? acıklarsanız sevinirim
demekki ben yanlış ürünü almışım hemde60 servisneyse artık bi tanede nox bakarım
peki buna kombine ne önerirsiniz
No-xplode ile mesela ?