Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
dün elime ulaştı bu ürün yarın kullanmaya başlıacagım etkilerini burdan yazarım fakat kafama takılan bir soru var 1gram argine yeterli olurmu sizce antrenman oncesı yoksa ayrıyetten yanına argine takviyesi yapmalımıyım ?

jack3d'den aldığım etkinin aynısını ve daha fazlasını görüyorum etki olarak. Bugün 100 kg de 9 tekrar rahat çıktı bench'te ki normalde 7 de tıkanırım. 9,5 tan 10 bile olurdu da hoca aldı barı :).

uzun vadede aynı etki olur mu bilmem ama şu ana kadar kullandığım bsn no xplode, superpump250-max, jack3d arasında en iyisi olduğu kesin

NE kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama benim için önemli bir bilgi paylaşıcam

geçen ay hayatımda ilk defa nox olarak türkiyeden distribütör malı c4 almıstım

yapışmış bir şekildeydi ve çalkalayınca üstünde minicik toplu igne gibi toplar birikiyordu (fruit punc)
içinden nem giderici cıkmamıstı

etki olarak iyi enerji vermişti ilk nox ürünümdü zaten ve hiç kahve içen biri de değilim

Ürünü amerikadan getirtme şansım oldu ıce blue raz aroması

1-içinden nem koruyucusu cıktı
2-kıvamı aroma farklılıgından mı bilmiyorum ama un dan farksızdı
3-ölçeği farklıydı buda aromadan olabılır cünkü 0.2 gr farklılık var
ürün inanılmaz taze ve ben böyle bir etki hiç beklemiyordum ikinci kutum birde
etkiler:
karıncalanma hiç olmadı
üstümde atlet vardı ancak yürüsem bile sauna da gibi ter atıyordum akıyodu artık yüzümden
pump türkiye de aldıgımdakinde olmamıstı ole cok bunda ciddi bir pump aldım spordan sonra yüzümü yıkayamadım
bench de kaldırdıgım agırlık zaten az deildi 100 kg 6 tekrar yapıyordum agırlık arttırmadım ancak zar zor yaptıgım 6 tekrar 8 oldu ve 10 da gelirdi cok az bir destekle
göğüste 5 hareket sonrası ön kola geçtiğim ilk harekette gücüm azalıyormu sanki derken ön kol un 4 hareketini de inanılmaz bi şekilde tamamladım

kesinlikle abartmıyorum imkanınız varsa yurt dısından getirtin böyle bi enerji beklemiyordum allah razı olsun bu c4 ü yapanlardan inş. cok zorlayıp sakatlanmam :)

dmaa içerdiğine nerden bakıcam beta alannin kreatin nitrat falan yazan bölümde gözükmüyor

bb.com da gözüken in aynısı ambalaj ve içerik olarak ıce blue razz

ben kefilim :)kıvam,tat,etki hatta renk :)) hepsi çok iyi gerçekten
benim gibi karın çalışmaya üşenen insana bile 25 dk karın idmanı yaptırdı spor sonrası :)

Assaulttan hiçbir etki alamadım bitince c4 deniycem ama amerikadaki versiyonu bulmak zor burdakiyle idare edicez bakaım etkileri ne olacak

2. kullanımım bugun bench press te okadar buyuk bir etki goremedim 60 kilo ile 8 tekrar yapabilirken bugun 10tekrar yaptım ama sonucta daha 2. kullanısım duzenli kullanımda sanırım etkisi artar

2. kullanımım bugun bench press te okadar buyuk bir etki goremedim 60 kilo ile 8 tekrar yapabilirken bugun 10tekrar yaptım ama sonucta daha 2. kullanısım duzenli kullanımda sanırım etkisi artar

8 tekrar yapabildiğin kilo ile 10 tekrar yapmışsın güç artışı olmuş demekki daha ne olsun :) doping değilki bunlar suplement daha da fazlasını beklemeyin

benim beklediğim :1-güc artışı yaşatsın 2-enerji versin

bence 60 kg ile 8 tekrar yapıyosan öncede c4 le onun 100 kg falan olcagını bekleme bunu doping bile yapamaz insan gücü zamanla kazanılan bişeydir

8 tekrar yapabildiğin kilo ile 10 tekrar yapmışsın güç artışı olmuş demekki daha ne olsun :) doping değilki bunlar suplement daha da fazlasını beklemeyin

benim beklediğim :1-güc artışı yaşatsın 2-enerji versin

bence 60 kg ile 8 tekrar yapıyosan öncede c4 le onun 100 kg falan olcagını bekleme bunu doping bile yapamaz insan gücü zamanla kazanılan bişeydir

haklı olabilirsin dostum bu benim kullandıgım ilk performans artırıcı ürün yani nasıl birşey ile karşılacagımı tam olarak bilmiyordum ama sonucta performans artırıcıda desek c4 bir nox ürünü değil sadece emili yüksek kreatin içeren beta-ala kreatin ve argine karışımı bir ürün zamanla ne olur bilinmez ama kullanmaya devam :) ben de demiyorum ki zaten 10 kilo kaldırırken bana 30 kilo kaldırtsın die ;) sadece orada soylemek istediğim şuydu antrenman esnasında herhangi bir farklılık yaşamadığımdı yani 10 tekrar çıkartmamı sebebi piskolojikte olabilir öyle değilmi ? ilgin için teşekkurler :)

3 kutu assault bitirdikten sonra 2 haftadır c4 kullanıyorum , fakat assault'tan aldığım etkiyi bundan alamadım.. assault bence bundan daha etkili bir ürün. c4 ün artısı antrenman esnasında yorgunluk hissini kesiyor olması.. bakaılm ilerleyen antrenmanlarda daha yüksek dozlarda deneyeceğim şu anda 1.5 ölçek kullanmaktayım.

c4 bazı günler nadiren kulaklarımda ve yüzümde igneler batıyor gibi karıncalanmalar yapıyor bu hoşuma gidiyor :)

beta alaninden oldugunu düşünüyorum ama neden bazen her aldıgımda değil bilemiyorum

doğru ama yemek yedikten 2 saat sonra gidiyorum spora 2.bucuk 3 saat bklesem belki daha iyi olur ama psikolojik olarak yemege okdr ara verdimmi güçten düştüğümü hissediyorum :)

2 saat az,tabi ne yediğinizde önemli
ben şahsen idman öncesi öğünümü 3 te yiyorum idman 6 da,yinede bazen idman sırasında yediklerimi hissedebiliyorum midemde :)

2 saat az,tabi ne yediğinizde önemli
ben şahsen idman öncesi öğünümü 3 te yiyorum idman 6 da,yinede bazen idman sırasında yediklerimi hissedebiliyorum midemde :)

3 saate rağmen hissediyorsan sen bi kuzu deviriyorsun herhalde :)

3 saat bekleyemem ben 1.5 saat de idman 4.5 saat aç psikolojim bozulur :):):)

3 saate rağmen hissediyorsan sen bi kuzu deviriyorsun herhalde :)

3 saat bekleyemem ben 1.5 saat de idman 4.5 saat aç psikolojim bozulur :):):)

kepek ekmeği arasın ton balığı :)

1 saatte sindirilebilenler: Su, çay, kahve, enerji yiyecekleri, sporcular için özel hazırlanmış karbonhidrat konsantreleri.

2 saatte sindirilebilenler: Süt, kakao, yoğurt, et püresi, beyaz ekmek, muz, müsli/corn flakes tarzı kahvaltılık tahıllar, hafif sebze, prinç/pilav, alabalık protein konsantreleri. (NOT: whey in 1 saate sindirildiğini duymuştum)

3 saatte sindirilebilenler: Siyah ve karışık ekmekler, kek, patates, yumurta, büyükbaş hayvan ve koyun eti, tavuk, sebze, elma.

4 saatte sindirilebilenler: Sosis, salam, hindi, dana kızartması, biftek, fındık-fıstık.

5 saatte sindirilebilenler: Kabuklu yemişler, kızartmalar, patates kızartması.

6 saatte sindirilebilenler: Pastırma, mantar, ton balığı.

7 saatte sindirilebilenler: Kaz eti, sardalya, tuzlama balık.

Back
Yukarı