Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
uploadfromtaptalk1428587004605.jpg

ikisi de iyi ama c4'te laktik asit birikmiyor bu iyi bir şey ve bende 3. kullanımda %20 güç artışı oldu. Pump konusunda belki noxplode dan %1 daha iyidir ikisi de iyiydi ve bence en büyük artısı c4 te kafein yok bu çok iyi. 6-7 kullanımdan sonra farklarını iyice yazarım ilk tespitlerim bunlar. Ama no xplode da çok iyi ürün.

laktik asit birikmiyor derken dostum? bildiğim kadarıyla laktik asit, vücudumuz için çok önemli bir işlev üstleniyor. yorgunluk belirtileri olan krampların sebebi. bir bakıma, vücudun sos vermesi. ha, diyorsan ki içerisinde beta alanin var, bu sayede yorgunluğa olumlu yönde etki ediyor, mümkündür. zaten bu sayede kullanılmayan dönemlere kıyasla verimli antrenman çıkarıyoruz. (kreatin-kafein ikilisi yapıcı; alanin emici) bunun haricinde, ne bu ürünün, ne de bir başka no türevi ürünün vücuda böylesi radikal bir müdahale edebileceğini düşünmüyorum. zaten aksi halde atlar gibi koşar koşar, yorulduğumuzu anlamaz, en sonunda da çatlar ölürdük :)

Dostum 160mg yok denecek kadar az bir oran. Yok desek daha mantıklı 5.7 gramda 160mg...

ben ürünü alırken en çok çekindiğim uykusuzluk yaptığı şeklindeki yorumlardı. ama hiç öyle bir tesiri olmadı. 7-8 saat uyurum genelde, bu sürede uzama veya kısalma olmadı gibi, aksine uyku kalitem arttı. bunu rüya sıklığımın artışı ve sabah ereksiyonlarından anlıyorum. (ikinci etki arginin kaynaklı olabilir) unutmadan ekleyeyim; gh max da alıyorum yatmadan önce 2 adet. kuşkusuz bunun da etkisi vardır bu emarelerde. :)

laktik asit birikmiyor derken dostum? bildiğim kadarıyla laktik asit, vücudumuz için çok önemli bir işlev üstleniyor. yorgunluk belirtileri olan krampların sebebi. bir bakıma, vücudun sos vermesi. ha, diyorsan ki içerisinde beta alanin var, bu sayede yorgunluğa olumlu yönde etki ediyor, mümkündür. zaten bu sayede kullanılmayan dönemlere kıyasla verimli antrenman çıkarıyoruz. (kreatin-kafein ikilisi yapıcı; alanin emici) bunun haricinde, ne bu ürünün, ne de bir başka no türevi ürünün vücuda böylesi radikal bir müdahale edebileceğini düşünmüyorum. zaten aksi halde atlar gibi koşar koşar, yorulduğumuzu anlamaz, en sonunda da çatlar ölürdük :)

ben ürünü alırken en çok çekindiğim uykusuzluk yaptığı şeklindeki yorumlardı. ama hiç öyle bir tesiri olmadı. 7-8 saat uyurum genelde, bu sürede uzama veya kısalma olmadı gibi, aksine uyku kalitem arttı. bunu rüya sıklığımın artışı ve sabah ereksiyonlarından anlıyorum. (ikinci etki arginin kaynaklı olabilir) unutmadan ekleyeyim; gh max da alıyorum yatmadan önce 2 adet. kuşkusuz bunun da etkisi vardır bu emarelerde. :)
Laktik asit olayı beta alanin kaynaklı bence de ve pump olduğundan ötürü laktik asit hemen dağılıyor yani tekrarları yaparken acıya karşı koyabiliyosun eskiye nazaran 3-4 tekrar çıkacak gibi oluyor bu nedenle ağırlıklar hemen arttı. Kesinlikle uykusuzluk problemi c4 te yok. Noxplode da bu sorunu yaşıyordum ama bu üründe kesinlikle yok.

Ürünü dün kullandım pump,güç ve laktic asit birikimi hakkinda goruslerimi yazayim. Önceden kullandigim pre workoutlar:bsn noxplode (2), 50 calibre.
Pump olarak no xplode daki etkiyi bulamadim ahım şahım bir pump etkisi yok ama idare eder
Güç bakımından diğer kullandıklarımdan daha fazla güç etkisine sahip gerçekten çok iyi güç artırıyor. %20 kesin.
Laktik asit birikimi yapmadı.

-C4
Pump 7 puan
Güç 10 puan
Laktik asit 10 puan

-No Xplode
Pump 10 puan
Güç 7 puan
Laktic asit 7 puan

-50 calibre
Güç 6 puan
Pump 9 puan
Laktik asit 7 puan

Daha önce mp assault kullanmış biri olarak, Resmen gladyatör'e dönüşüyordum onunla. İdmanlara koşarak gidiyordum. Lakin bir değişiklik yapıp c4 kullanayım dedim. İdmanda esniyorum, sıfır güç artışı ve enerji. Berbattı. Hiçbir etki yapmadı. Bende neden böyle oldu anlamadım?

Ürünü dün kullandım pump,güç ve laktic asit birikimi hakkinda goruslerimi yazayim. Önceden kullandigim pre workoutlar:bsn noxplode (2), 50 calibre.
Pump olarak no xplode daki etkiyi bulamadim ahım şahım bir pump etkisi yok ama idare eder
Güç bakımından diğer kullandıklarımdan daha fazla güç etkisine sahip gerçekten çok iyi güç artırıyor. %20 kesin.

-C4
Pump 7 puan
Güç 10 puan
Laktik asit 10 puan

-No Xplode
Pump 10 puan
Güç 7 puan
Laktic asit 7 puan

-50 calibre
Güç 6 puan
Pump 9 puan
Laktik asit 7 puan

hocam spordan kaç dakika önce alıyorsun ? birde birlikte kullandığınız birşey var mı ? birde kaç gündür kullanıyorsun ?[DOUBLEPOST=1435160889][/DOUBLEPOST]

-C4
Pump 7 puan
Güç 10 puan
Laktik asit 10 puan

-No Xplode
Pump 10 puan
Güç 7 puan
Laktic asit 7 puan

-50 calibre
Güç 6 puan
Pump 9 puan
Laktik asit 7 puan

hocam spordan kaç dakika önce alıyorsun ? birde birlikte kullandığınız birşey var mı ? birde kaç gündür kullanıyorsun ?

Spordan yarim saat once kullaniyordum urun bitti yaninda creatine güzel oluyor (5 gr) ürünün etkisi son günlerde azaliyor bunu minimize etmek için bir kac kere redbull tarzi enerji icecegi ictim c4 ten 15-20dk sonra gercekten nabiz artirdigini hissettim ve antremanlarda iyi terletiyor.. ha kullan diye tavsiye etmiyorum ama güzel etkisi var

odaklanma ve enerji bakımından çok memnun kaldığım bir üründü 6 ay önce kullanmıştım(6 ay aydır hiç bir supplement kullanamıyorum çok özlüyorum ama az kaldı kavuşmama) . yanlız beyler c4 içinde creatin var ekstradan kreatinle kullanıp vucudu zorlamaya gerek yok .

A101 den X IR Adında enerji içecegi içip antremana gidiyorum en az c4 kadar enerji veriyor tabi bcaa icecegiyle es zamanli iciyorum.

Bel sakatlığım nedeniyle spora 2.5 ay ara verdikten sonra birkaç gündür yeniden başladım ve eksikliğini en çok hissettiğim supplementım c4 oldu. En kısa zamanda yeniden başlayacağım kullanmaya.

arkadaslar bugun aldıgım c4 extreme elime gecti 3. generation yazıyor kutuda ama icerik tamamen degisik üstteki sonradan yapıstırılan etiketi kaldırdım oda aynısı
kreatin mono:1160 gr
L-alanin 1000 mg
L-arginin 1000 mg
L-Tirozin 1000 mg
ürün eski versiyon desem degil sahte desem icerik farklı yazılmaz anlayamadım sizdeki icerikte boyle olan varmı

arkadaslar bugun aldıgım c4 extreme elime gecti 3. generation yazıyor kutuda ama icerik tamamen degisik üstteki sonradan yapıstırılan etiketi kaldırdım oda aynısı
kreatin mono:1160 gr
L-alanin 1000 mg
L-arginin 1000 mg
L-Tirozin 1000 mg
ürün eski versiyon desem degil sahte desem icerik farklı yazılmaz anlayamadım sizdeki icerikte boyle olan varmı
bendekide aynı bu sekılde.
önceki versiyonlar sanırım farklı yukarda bi arkadas resmını paylaymıs 1500mg beta alanine oldugu yazıyor. Bizdekılerde 1000 ve onlarda kretain nitrat yazarken bizde kreteain mono :S

Back
Yukarı