• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

karın konusundaki cevabın için teşekkür ediyorum.posta kutun dolmuş mesaj atamıyorum bu arada siteyi ariyorum bulduğum an mesaj atacağım.büyük ihtimal eminim çünkü ismini taniyip sayfana girdim.uzun zaman önceydi o yüzden site halen yayında mı bilmiyorum hatirladiğim ismiyle baktım ancak bulamadim.

yeni fotoğraflar ekledim 88 kg de.. 80 e kadar inmek istyrm bakalım 2 haftadır body yapmıyrm yüzüyorum haftada 3 gün olarak.. parlama oldu ayarlayamadım makınemi kötü fotoğraflar ama yınede koydum.. bir ara kendimi şaşırdım biraz yarışma falan olayları kesinlikle bana göre şeyler değil acayip mutsuzdum.. şimdi ne pilav ne tavuk derdi:D:D oh be!
düşebilirsem 85 de ve 80 de foto koymak isterim buda başlangıç olsun diye koydum.. diyet ve body yapamadığımdan önümzdeki 2 ay yüzmeyi planlıyorum bakalım neler olacak?

Eklentiler

• Görüntü0244.jpg
    Görüntü0244.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 1.033
  • Görüntü0248.jpg
    Görüntü0248.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 977
  • Görüntü0251.jpg
    Görüntü0251.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 989
bacaklar çok kalın ya bence güzel gözkmüo.. Kollar çok güzel..

bende cok güzel olmus vücudun masallah=) bide tavuk pilav yemeyi kestin mi onu anlamadım

hangi havuza gidiyorsun?

bacaklar çok kalın ya bence güzel gözkmüo.. Kollar çok güzel..

teşekkürler yaorumlar için.. beslenme olayını sadece normale döndürdüm pilav tavuk yiy$orum tabiki ama olduğu ölçüde.. sebzeye döndüm biraz, zaten sebze severimde.. ege üniversitesinin havuzuna gidiyorum gerçi dışardan gelen ve öğrenci olmayanlara biraz tuzzluysada havuzu sevdim 1 kulvarda 4 kişi olmadıkça rahat ve temiz bir ortam..
bide bacaklardan bende şikayetçiyim zaten hiç squard tarzı hareketler yapmam yapmıyrmda squatta 10-10 dan fazla takamam bile ama bisiklet bile yapsam kaslanıyr yani elımden gelen bişi yok belki yüzme olayı inceltir biraz? dışarda göğüs kafesi, büyük trapezler, kalın bacaklar benim hiç sevmediğim şeyler hepside var bende ama genelde de hep çalışmaktan en çok kaçındığım bölgeler yinede genetikte olunca yapacak birşey yok...

bacakların üst tarafla uyumu iyi bence..100 kg squat girip de bacaklarda bir türlü ilerleme kaydedemeyen
sporcular da var..ileride yarışma düşünürsen bu genetik avantajın lehine olur umarım..
ayrıca triceps pozunda gögüsler çok iyi durmuş..
gerçekten takdir edilecek bir vucut..başarılar

Son düzenleme:
teşekkürler yaorumlar için.. beslenme olayını sadece normale döndürdüm pilav tavuk yiy$orum tabiki ama olduğu ölçüde.. sebzeye döndüm biraz, zaten sebze severimde.. ege üniversitesinin havuzuna gidiyorum gerçi dışardan gelen ve öğrenci olmayanlara biraz tuzzluysada havuzu sevdim 1 kulvarda 4 kişi olmadıkça rahat ve temiz bir ortam..
bide bacaklardan bende şikayetçiyim zaten hiç squard tarzı hareketler yapmam yapmıyrmda squatta 10-10 dan fazla takamam bile ama bisiklet bile yapsam kaslanıyr yani elımden gelen bişi yok belki yüzme olayı inceltir biraz? dışarda göğüs kafesi, büyük trapezler, kalın bacaklar benim hiç sevmediğim şeyler hepside var bende ama genelde de hep çalışmaktan en çok kaçındığım bölgeler yinede genetikte olunca yapacak birşey yok...

guzel vucut basarili.ayrica elestiriye acik olup birde milletle tekrardan kendini elestiribilmen daha guzel..saygilar

cem şikayet ettiğin bölgeler de bir kişinin body yaptığını en çok gösteren bölgeler...100 kg squat yapmama rağmen benim bacaklar istediğim seviyeye bir türlü ulaşamadı...şanslısın bu konuda. şikayet etme bence...

cems22 bence de bacakları dert edıcek bır durum yok kesınlıkle bu sporda bacak cok onemlı ve oyle jean gıyemeyecek kadar kalın da degıller gayet normal ...

vucut gercekten dort dortluk ve cok emek verılmıs bellı spor haytında basarılar dılerım fazla da soylenecek bırsey yok zaten...

Teşekkürler yorumlar için.. bacak konusunda kotların arası 1 senede açılıyor sürtünmeden birazda bacak boyu kısa duruyor o açıdan sevmiyorum.. trapezler omuzu düşük gösteriyor diye ve gögüs kafeside çok çıkık olunca giysilerde çok göze batıyor dik yürüyemiyorum horoz gibi kabarıyor.. sitedende takip ediyorum bu bölgeler genelde çıkartılmak istenen bölgeler ama yinede ben sevmiyorum.. aileden gelen birşey bizde kımse çok zayıf değil, ben 90 değilde 75 kg de olmayı tercih ederdim bana sorsalar sonuçta bu işi rahatlamak için sağlık için dayanıklı olmak için ve beğenilmek için yapmak gerek ama body ye kaptırmak çok kolay kendini.. büyük vücutlar büyük motorlar gibi çok enerji çekiyor bence dinamizmi bozuyor.. esaret hayatı oluyor protein saati, uyku, tekrarlar, ağırlıklar.. ben sporu zihnim özgür kalıyor diye sevenlerdenim ama body için bu dengeyi korumak çok zor...

Teşekkürler yorumlar için.. bacak konusunda kotların arası 1 senede açılıyor sürtünmeden birazda bacak boyu kısa duruyor o açıdan sevmiyorum.. trapezler omuzu düşük gösteriyor diye ve gögüs kafeside çok çıkık olunca giysilerde çok göze batıyor dik yürüyemiyorum horoz gibi kabarıyor.. sitedende takip ediyorum bu bölgeler genelde çıkartılmak istenen bölgeler ama yinede ben sevmiyorum.. aileden gelen birşey bizde kımse çok zayıf değil, ben 90 değilde 75 kg de olmayı tercih ederdim bana sorsalar sonuçta bu işi rahatlamak için sağlık için dayanıklı olmak için ve beğenilmek için yapmak gerek ama body ye kaptırmak çok kolay kendini.. büyük vücutlar büyük motorlar gibi çok enerji çekiyor bence dinamizmi bozuyor.. esaret hayatı oluyor protein saati, uyku, tekrarlar, ağırlıklar.. ben sporu zihnim özgür kalıyor diye sevenlerdenim ama body için bu dengeyi korumak çok zor...
Çok ilginç ve yerinde bir tespit hiç düşünmediğim bir bakış açısı ama okuyunca gerçekte böyle düşündüğümü anladım:) Bende fazla disipline gelemiyorum ama bir yandan da biliyorum ki vucudum bu işe uygun, body dünyasının içine girince sanırım en önemli nokta insanın kendi vucudunu tanıması.

bacaklar iyi cem,7gün arayla 2 farklı antrenmanla mükemmel olur.biliyosun podyum düşünüyosan bacak çok önemli.senin genetiğin iyi zaten.genetiği bu spora uygun olan kişi gh kullanmış gibi önde olur diğerlerinden

Alt karın gerçektende güzel olmuş emek verilmiş bir vücut..

Back
Yukarı