• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

Kolumda bombe var diyen kaplan1222'ydi sanırım. Unutamadığım yazılara imza atan(çoğu silindi maalesef) bu genç arkadaş forumda görünmüyor artık. Değerini bilemedik forum olarak, kaçırdık elimizden :) Şimd olacaktı ki yorumlar yapacaktı, bizde ona dua edecektik(!)

yaş sorulmuş 25, video eski son koyduğum fotolarda 1 aylık ya yok ya var fotolar hep sırayla koydum da video nun tarihi hatrlamıyrm gerçekten 2-3 sene öncesinindir sanırm...

Baya emek vermişsin ölçülerini çok merak ettim.. Biliosan bizimle paylaşır mısın ?

ölçüler hep aynı aslında yıllardır ama ölçüler içinde vücut değişiyor sürekli 90kg yım kollarım 44-45 sıcakta 46.5 falandır sanırım en fazla.. diğerlerini bilmiyrm belde 90 civarında genelde kg ye denk gidiyor.. diyet yada kür yapacak sıkıntıya katlanamadağımdan fazla bi değişim olmuyor.. bu nokta benım zahmet vermeden koruyabildiğim sınırım sanırım ve bi amaç olmadıkça bozmak istemiyorum ama iyi bir suplement desteği biriktirdim ve geçen hafta başladım tekrar idmanlara, güzel definasyon yapan arkadaşların vücutları diet için tetiklemiyor değil.. bişiler olursa yeni fotolarla ölçüleri alıp yazacağım umarım güzel yorumlar hakeden bişiler yapabiliriz..

merhaba, cems22 fotolarını inceledim de çok emek vermişsin tebrik ederim... çok iri vücutlar genelde bana itici geliyor ancak senin vücudun çok orantılı ve bakanı rahatsız etmiyor... baktığım fotoğraflar genelde eski fotolar... 2007 -2008... yeni fotolarını görmek isterim doğrusu! iyi çalışmalar diliyorum!
Saygılar!

CEMS22

hoca süper görünüyorsun

acaba çalışmaya başlamadığın bir resmin varsa onu gösterir misin cok merak ediyorum?

Baya emek vermişsin ölçülerini çok merak ettim.. Biliosan bizimle paylaşır mısın ?

bende bilmiyordum ama üşenmedim ölçtüm az önce yanlız doğru yerlerden mi aldım ölçüleri emin değilim. Tam ölçü nasıl alınır? heralde en büyük olduğu yerler seçilir diyerekten ölçtüm.
omuz:137 göğüs:121 bel:93 bacak:62.5-64 calf ve kol: 44-44.5 çıktı.. sağ sol yarım ila 1.5 cm oynuyor sanırım herkezde var bu sorun... idmanlarda baya değişiyor bu rakamlar ama soğuk olarak bu kadar çıkartabildik:D

merhaba, cems22 fotolarını inceledim de çok emek vermişsin tebrik ederim... çok iri vücutlar genelde bana itici geliyor ancak senin vücudun çok orantılı ve bakanı rahatsız etmiyor... baktığım fotoğraflar genelde eski fotolar... 2007 -2008... yeni fotolarını görmek isterim doğrusu! iyi çalışmalar diliyorum!
Saygılar!

bugün yine birkaç foto çektim ama ışık-makina pek ayarlayamadım çok kötü çıktılar makınamda pek iyi değil o yüzden sadece sırt fotosunu koyuyrm kısa zamanda yeni fotoğraflar koymak istyrum eskilerine oranla bariz faklar yaratabilirsem tabiki.. bu arada ilk defa fotoğraf koyuyrm bu siteye! bu işi bir başka arkadaşım yapıyordu benim yerime umarım olmuştur.. olmadıysada kısa zamanda tekrar denerim..

Eklentiler

• SIRT.JPG
    SIRT.JPG
    58,2 KB · Görüntüleme: 780
ne kullanıyosun cem bende kullanayım hyper_
kullan dexter ama zor piyasa da bulman,, cemesteron cemopolon cemestrol ceroft ve benzeri şeyler... :D:D megoloman bir cevap gibi oldu ama şaka tabi spor hayatımın en hastalıklı sakatlıklı dönemindeyim ama nedense vücut bundan kötü etkilenmiyor aksine nedense iyi bir gelişim gösteriyorum.. biri idmanda beni izlese 'şaka yapıyor' der heralde! sadece bilek sakatlığı dönemınde aklımca tedavi amaçlı 2 hafta anapolon kullandım ama 1-2 ay oldu sanırım ondan geriye su mu bişi kalmadı. baş dönmesi gibi bir sorun oldu bu sefer anında bıraktım yine cahilce tabi ondan mı başka birşeymi fikrim yok.. hala aralarda baş dönmesi oluyor tansiyon sorunu gibi birşeyde olabilir..kür olsun die yapmadım sadece eklemlere biraz torpil olsun dedim belki psikolojiktir ama işede yaramadı değil... yinede böyle tedavi olmaz tabiki tavsiye etmiyorum.. kür taraftarı değilim hala pişmanda oldum tabi pişmanlık bir anlam ifade etmiyor.... benim vücut sanırım hafif idman az uyku kötü beslenme tüm gün koşuşturma gibi şeyleri seviyor.. ama suplement desteğini kesmeden devam ediyorum.. biraz da diyet yapabilirsem yanına geleceğim foto çektirmeye;)

cem bu saydığın ilaç isimleri bir yerden tanıdık geldi :D ben de bulka yeni girdim o kadar define degilim su an.. 5-6 hafta sonra birlikte bi foto cektirelim :evil:

Back
Yukarı