Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bence Kurtyılmaz arkadaş ne yazsa haklı, profil resmine bakıyoruım da, definisyon müthiş, görüntü çok iyi, Cem koya koya en sönük resmini koymuş, bunun intikamı olması doğalcem kardeşimsin,biz takılırız öyle birbirimize ciddiye alınmasın lütfen.partner görüşürük akşama
Baya emek vermişsin ölçülerini çok merak ettim.. Biliosan bizimle paylaşır mısın ?
merhaba, cems22 fotolarını inceledim de çok emek vermişsin tebrik ederim... çok iri vücutlar genelde bana itici geliyor ancak senin vücudun çok orantılı ve bakanı rahatsız etmiyor... baktığım fotoğraflar genelde eski fotolar... 2007 -2008... yeni fotolarını görmek isterim doğrusu! iyi çalışmalar diliyorum!
Saygılar!
kullan dexter ama zor piyasa da bulman,, cemesteron cemopolon cemestrol ceroft ve benzeri şeyler...ne kullanıyosun cem bende kullanayım hyper_