• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

valla aceleyle sadece resmı atabıldım pek bişi yazamadım zaten kendimi bulana kadar baya uğraştım forumda,en son google den arattım :)) 15 gündür sonsürat idmanlara başladık beraber 1.78 civarı 90 kg partner 12 senedir uğraşıyor 75 kg de yarışma düşünüyor boy kg ve tecrübe olarak denk partner bulmak gelişim için en iyisi, sanırım kollar bu fotoda 47 cm yorumlar için daha aydınlatıcı olur sanırım ilk resmı eklediğimde vaktim olmadı..
partner çok önemli gerçekten bu işte heryeri sakatladık ama çok ıyı ıdmanlar çıkıyor.. yalnızken karktuğun ağırlıklara girmek çok daha kolay oluyor.. yorumlar için teşekkürler..

valla aceleyle sadece resmı atabıldım pek bişi yazamadım zaten kendimi bulana kadar baya uğraştım forumda,en son google den arattım :)) 15 gündür sonsürat idmanlara başladık beraber 1.78 civarı 90 kg partner 12 senedir uğraşıyor 75 kg de yarışma düşünüyor boy kg ve tecrübe olarak denk partner bulmak gelişim için en iyisi, sanırım kollar bu fotoda 47 cm yorumlar için daha aydınlatıcı olur sanırım ilk resmı eklediğimde vaktim olmadı..
partner çok önemli gerçekten bu işte heryeri sakatladık ama çok ıyı ıdmanlar çıkıyor.. yalnızken karktuğun ağırlıklara girmek çok daha kolay oluyor.. yorumlar için teşekkürler..
cem senin vücudunu ve yapini biliyorum.basarili iyi bir vücuda sahip olan bi arkadasssin.kesinlikle yalan söylüorsun falan dedigimi sanma ama bu arkadasin bu resimdeki kolu en fazla 43 gelir,yani 47 ile alaksi yok.belki su an kollari 47 dir sen resimde 47 yzmisindir.ama resimde 47 olamaz boyuda o kadar uzun degil,bi yanlislik olabilirmi cem ? saygilar

cem senin vücudunu ve yapini biliyorum.basarili iyi bir vücuda sahip olan bi arkadasssin.kesinlikle yalan söylüorsun falan dedigimi sanma ama bu arkadasin bu resimdeki kolu en fazla 43 gelir,yani 47 ile alaksi yok.belki su an kollari 47 dir sen resimde 47 yzmisindir.ama resimde 47 olamaz boyuda o kadar uzun degil,bi yanlislik olabilirmi cem ? saygilar
yalan sölüyon desende sallamam zaten,böle takıntılarım yok :) ben arkadaşın yorumları yazıyorum ölçmedim ama banada bi terslık var gibi gelince tel ile aradım sordum şimdi o fotoda 44 falandır diyo bu benım hatam olmuş kusura bakmayın en ıyı donemınde 47-48 civarlarındaymış. ama boy kg şaşma olamaz ben 1.75 91 kg yım suan oda benden biraz uzun ondan eminim:D:D tekrar yanlş ölçü için sorry

Aytaç saol dostum resimleri eklediğin içinde partnerimle idman sırasında falan çok romantık kaçmış ya,yinede saol:) ben söle değiştirim onu, boy kg için yorumlar gelmişti onun için birkaçta beraber resımlerden ekledim.. belki biraz daha yorum için açık olur die....
...........................

Partnerinizin yağ oranı 12 seneye göre fazla bence..

paetnerin yarışmaya gelirde 75 te yarışırsa benim rakip be bu seneye kadar 70 e düşebiliyordum fakat uzunca bir süre bulk kaldım kas olarakta aldım şimdi 75 te yarışmayı düşünüyorum şubat martta ilk yarışmayla podyumda görüşürüz

Partnerin senden bulk ve iri. İlk resimde bayağı yağlı duruyordu. En sondaki omuz pozunda çok hacimli olduğu gözüküyor. Senin kadar define değil ve damarsız; ama biraz yağ yakarsa senden daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Oblikleri sana nazaran biraz iri; ama çatısı da bir parça geniş gibi sanırım.
Ne diyeyim: allah herkese dengi dengine bir partner nasip etsin :)

Partnerin senden bulk ve iri. İlk resimde bayağı yağlı duruyordu. En sondaki omuz pozunda çok hacimli olduğu gözüküyor. Senin kadar define değil ve damarsız; ama biraz yağ yakarsa senden daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Oblikleri sana nazaran biraz iri; ama çatısı da bir parça geniş gibi sanırım.
Ne diyeyim: allah herkese dengi dengine bir partner nasip etsin :)
ben bu fikrine saygi duyuyor ama katilmiyorum.cemin parteneri olan arkadas bence hic bi konumda cemden avantajli olamaz.cem genetik olarak bu spora cok daha yatkin.ayrica partnerin bisepsleri cok düz.ceminkini ise hem sekilli hem uzun.iyi bir partner iyi bir vücuda sahip ama cem daha iyi

Partnerin iriliği iyi güzel Cem ama kollarında hiç bombe olmaması çok enteresan gerçekten, ne bicepste ne de tricepste bombe var, ki bu bulk olmakla ilgili değil bence, sanırım bir hayli hacim kaybetmiş kollardan, omuzları ise çatı olarak büyük duruyor ama omuz başları eksik, sanırım uzun bir ara vermiş, resimlerden öyle bir izlenim edindim, hani bir laf var, cami yıkılmış mihrap yerinde diye, öyle bir durum söz konusu!
Senin ise kollar gene yakıyor ortalığı, hakikaten bu spora çok uygun genetiğin, dövme hiç sevmem ama omuz başları ve kollar sağlam olunca iyi durabildiği açıkça görülüyor.
İkinize iyi idmanlar, kazanacak çok kütle var bu seneeee :D

Partnerin iriliği iyi güzel Cem ama kollarında hiç bombe olmaması çok enteresan gerçekten, ne bicepste ne de tricepste bombe var, ki bu bulk olmakla ilgili değil bence, sanırım bir hayli hacim kaybetmiş kollardan, omuzları ise çatı olarak büyük duruyor ama omuz başları eksik, sanırım uzun bir ara vermiş, resimlerden öyle bir izlenim edindim, hani bir laf var, cami yıkılmış mihrap yerinde diye, öyle bir durum söz konusu!
Senin ise kollar gene yakıyor ortalığı, hakikaten bu spora çok uygun genetiğin, dövme hiç sevmem ama omuz başları ve kollar sağlam olunca iyi durabildiği açıkça görülüyor.
İkinize iyi idmanlar, kazanacak çok kütle var bu seneeee :D
gözlemler yıne iyi karasan,saol yorumlar için, ikimizde ara vermiştik '0' dan başlar gibi olunca güzel oldu ben aralarda çok salmıyom ama yağlanmaya çok musayıt olduğümdan hemen bulklaşıyrm okul bitti iş yaşamında dahada zorlaştı herşey beslenemde ayrı zor tüm para suplenentte tam istiğiğim gibi başladım 1-2 ufak sakatlık ve uykuya zaman kalmaması dısında herşey iyi, kütleden ziyade 1 gr dahi fazladan yağ almak istemyrum bu takıntı gibi bişi oldu sigarayıda bırakma denememden sonra son 1 ay iyice zorlaştı kg almamak en son bide ayaz saolsun t-shortu çıkarmıştı salonda ricam üzerine, bide en yağlı halim falan deyince ben dedim atiyim kendimi bu ne hal! işte kg de vermiyorum ama dahada yağlanmadan sanmıyorum daha kütle alabiliyim en azından kürsüz bu iş zor bakalım deniyoruz,baktık yemedi kütle, hayde define deriz :Dgayet hard idmanlarla ve protin destiğiyle bayadır ilk defa bu kadar iyi idmanlarım 93 kg olmusum,birazdaha iyi olursam güzel yeni fotolar koymak istiyorum belki 90 kg de 2-3 hafta sonra yorumlar için... :D

Aytaç saol dostum resimleri eklediğin içinde partnerimle idman sırasında falan çok romantık kaçmış ya,yinede saol:) ben söle değiştirim onu, boy kg için yorumlar gelmişti onun için birkaçta beraber resımlerden ekledim.. belki biraz daha yorum için açık olur die....
...........................

hehe..walla şimdi bidaha baktım..dediğin gibi olmuş gerçekten.. :lol:

hernan77 saol, ama efe biraz espri olarak yazmış sanırım.. kendisi iyi arkadaşımdır.. ki hertürlü eleştiriyede açığım ama teşekkür eden arkadşlarada teşkkürler... beraber idman yaptğımız dönemde resimlerini koyduğum arkadaş kendisi, çamur değilde tatlı atışma tadında yazdığını düşünüyorum :)
herkeze kolay gelsin, saygılar...

bende yaziyi gormustum ama arkadas olma ihtimalinden mesaja mudahale etmedim.

Back
Yukarı