• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cengaver5 kilo 94 boy 1.96

evet gelişim gerçekten sıkıntı. eskiden 34 olan kolum şuan 41 cm civarında
valla ne diyim helal olsun. Benimde hedefim bu yönde henüz 3 ayım doldu 1.86 boy var kollarım vücuduma göre çok zayıf görünüyor, görünüyor derken zayıf zaten. 33 Cm. kol var 32 cm di 3 ayda 33 oldu. Az da olsa gelişimi görebiliyorum vücudumda ama çok yavaş ilerlediği kesin. 41 cm kol benim için hedeftir ve idealdir. 9 ayda bu ölçülere ulaşabilmek bana göre muazzam. Helal olsun.

valla ne diyim helal olsun. Benimde hedefim bu yönde henüz 3 ayım doldu 1.86 boy var kollarım vücuduma göre çok zayıf görünüyor, görünüyor derken zayıf zaten. 33 Cm. kol var 32 cm di 3 ayda 33 oldu. Az da olsa gelişimi görebiliyorum vücudumda ama çok yavaş ilerlediği kesin. 41 cm kol benim için hedeftir ve idealdir. 9 ayda bu ölçülere ulaşabilmek bana göre muazzam. Helal olsun.
kardeşm 3 ay 9 ay 1 yıl bu spor için kısa bi süre.önemli olan devamını getirmek herşey zamanla olur

Tebrikler çok güzel vücut, yağ oranınızı ölçtürdünüz mü?

vücud güzel ama çok zayıfsın bence. ilk resmi yandan çeksen belin baya ince duracak. Bb den beklentin ne bilmiyorum ama bana kalırsa bu boyla önün baya açık. Mesela benim boyum 1.73 ve istediğim şey fit bir vucud çünkü fazlası kısa boyda kötü duruyor. Ama sende 1.96 var ki bu boyla hacim arttırıp devasa bir şey olabilirsin. Örneğin Dwayne Johnson

vücud güzel ama çok zayıfsın bence. ilk resmi yandan çeksen belin baya ince duracak. Bb den beklentin ne bilmiyorum ama bana kalırsa bu boyla önün baya açık. Mesela benim boyum 1.73 ve istediğim şey fit bir vucud çünkü fazlası kısa boyda kötü duruyor. Ama sende 1.96 var ki bu boyla hacim arttırıp devasa bir şey olabilirsin. Örneğin Dwayne Johnson
Sağol kardeşim zayıf değilim aslında hedef biraz büyük ya yavaş gidiyoruz bakalım :) dwayne rockla jason stathamda benim idoller

Kardesim oldukca duzgun,fit bir vucut insa etmissin tebrik ederim. Karin kasi nasil calistin neler yaptin kisaca yazarsan sevinirin

Benimde boy 1.88 hocam çok güzel gelişim tebrikler fakat bacak bu sporda en çok es geçilen bölge olsada cok onemli bir unsur squat yonelip agırlık arttırmak bacaklardada hacım vermenize ardımcı olacaktır

Back
Yukarı