Creatin/Kullandığınız Marka/Tavsiye

bu sporu yıllarca kesintiye uğratarak da olsa yaptım. amino ve ilk başladığımda gainer dışında hiç bir supplement kullanmadım.
şimdi güç artışı için creatin kullanmak istiyorum, bir yandan da yağ kırıcı almak istiyorum fakat bu ikisi aynı anda kullanılamıyor herhalde. ne yapmalıyım? önce creatinle başlasam sonra yağ kırmak için diğerine geçsem çok güçten düşer miyim?

Arkadaslar Creatide son cikan urun CREA GENIG aldim kullaniyorum fena degil arastirmanizi isterim Weider da bu urunun patentini aldi cikardi suan avrupada piyasada bilgilerinizi de paylasirsaniz sevinirim

öncelikle slm herkese. arkadaşlar weider pure creatin kullanıcam arkadasımdan aldım ama tarihi geçmiş sanırım... üstünde aynen L.411432 MHD 24.11.2005 yazıor..kullansam acaba bi zararını yada faydasını gorurmuyum..? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kreatin bozulduğu zaman bir işe yaramaz zararı da olmaz diye düşünüyorum , vücut kullanamaz...

Kreatine yeni başlıyacaklar ve eski kullananlar için benim de tavsiyem kreatin etil ester olıcaktır... Yurtdışından getirtilebilir sadece ..

Ben artık içeriğinde sadece creatin olan ürünleri kullanmıyorum. Cellmass, vassive gibi kompleks creatin ürünlerini kullanıyorum. İlerde kre-alkaly denemeyi düşünüyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar 20 gündür prolab creatine ürününü kullanıyorum ilk aldığımda tadı normal creatine lere oranla biraz değişik geldi tuzlu gibiydi sanki , bu günlerde de acayip bir performans artışı görüyorum kendimde, ürüne steroid karıştırdıklarından şüphelkenmekteyim bu gibi deneyimleri olan aqrkadaşların yorumlarını bekliyorum.

ürün bu : http://images.netrition.com/images/i...pg/87-0702.jpg

Ben Cell tech'den cok memnun kaldim. Beni ucurdu resmen. Ama yukleme sonrasi,veya bir hafta ara sonrasi inanilmaz bir guc dusu oldu bende. Buda moralimi fena bozdu :(

Arkadaslar,Creatine ara verdikten sonra,sizde'de ayni sorun oldumu acaba? Yani Creatine ara verdikten sonra,guc dususu yasadinizmi ?

Back
Yukarı