Merhaba,
Yaklasik 3 aydir soyle bir rutin izliyorum ve SONUCLARDAN COK MEMNUNUM
2000 mg l-carnitine ic
Kosu bandinda Yarim saat yuruyus kosu karisimi cardio yap
Mekik cek
Her antreman 2 farkli bolge calisacak sekilde agirlik antremani yap
Whey protein al
Bu 5 maddeyi haftada en az 3 kez genelde de 5 kez uyguluyorum. Vucut yag oranimyuksekti ve cok gucsuzdum. Bu program ile calismaya basladiktan sonra yag oranim gozlr gorulur seviyede dustu ve guclendim.
Ancak son bir haftadir calistigim agirliklarin ustune yeni agirlik koyamiyorum. Yani ornegin onceden bir onceki antreman 5 kilo ile calistiysam o antreman mutlaka 7.5 kiloya cikardim. Boyle boyle hep kendimi zorlayarak arttirirdim kiloyu. Son iki haftadir hep ayni kilolarda takili kaldim.Ustelik o ayni kiloyu yaparken de zorlaniyorum bazen.
Sizce creatine mi kullanmaliyim?
Yaklasik 3 aydir soyle bir rutin izliyorum ve SONUCLARDAN COK MEMNUNUM
2000 mg l-carnitine ic
Kosu bandinda Yarim saat yuruyus kosu karisimi cardio yap
Mekik cek
Her antreman 2 farkli bolge calisacak sekilde agirlik antremani yap
Whey protein al
Bu 5 maddeyi haftada en az 3 kez genelde de 5 kez uyguluyorum. Vucut yag oranimyuksekti ve cok gucsuzdum. Bu program ile calismaya basladiktan sonra yag oranim gozlr gorulur seviyede dustu ve guclendim.
Ancak son bir haftadir calistigim agirliklarin ustune yeni agirlik koyamiyorum. Yani ornegin onceden bir onceki antreman 5 kilo ile calistiysam o antreman mutlaka 7.5 kiloya cikardim. Boyle boyle hep kendimi zorlayarak arttirirdim kiloyu. Son iki haftadir hep ayni kilolarda takili kaldim.Ustelik o ayni kiloyu yaparken de zorlaniyorum bazen.
Sizce creatine mi kullanmaliyim?
Son düzenleme: