ARSON dedi:antremana sabah kahvaltısından 1,5 - 2 saat sonra gidiyorum ve creatini 1 saat önce alıyorum herhangi bir problem olurmu. yani creatinin etkisini göstermmesi gibi.
sabah öğünüm şöyle :
1 kase yulaf ezmesi 200 ml süt ile
5 yumurta beyazı 1 sarısı
50 70 gr arası yağsız beyaz peynir.
ayrıca aşağıdaki resimde creatin 5 gr gelirmi. ??
teşekkürler.
![]()
ARSON dedi:tüh o zaman 1 haftadır eksik alıyorum antremanlarda verim alamamın nedeni bu olabilirmi sizce.
ARSON dedi:tüh o zaman 1 haftadır eksik alıyorum antremanlarda verim alamamın nedeni bu olabilirmi sizce.
dl_burak dedi:peki arkadaşlar benim sorum şöyle olcak sizlere.Bende protein tozu var ve bunu kullanıyorum.2 kg falan kaldı bunu creatin alıp onunla birlikte kullanmak istiyorum.Ama aldığım duyumlar creatin fazla kullanılırsa karaciğere zarar verdiği söyleniyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Yorumlarınızı bekliyorum
dl_burak dedi:Eywallah Arson bilgini bizimle paylastıgın için...Ozaman benim cretain kullanmamda sakınca yok.
dl_burak dedi:Bu dediğne katılmıyorum Arson ben.
Nedenmi ?
Yurt dışında protein tozu veya besin takfiye olarak bilinen ürünler spor yapmayan zayıf insanlara öneriliyor.Ve bu ürünler baya ragbet görüyor.Zaten ben spora başlamadan önce gnc'e kilo alamıyorum diye gittiğimde bana bunu önerdiler.ben 3 aydır spor yapıyorum ve başladığım günden bu zamana kadar protein tozu kullandım.Ve inan istediğim kiloya ulaştım.Ama insanın kilo aldıkça alası geliyor.Antrenmanlarda daha ii performans için ve kilo almak için glutaminde almak istiyorum.
Bana en iyi glutamin markası nedir ? onu yazarmısın