Creatine Monohydrate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hardline Zone var!

ALPEREN dedi:
arnoldjr dedi:
Zaten Creatin in en iyi kombine kullanimi GLutamin ile olandir..

whey protein tozları içerisine her servis için, enaz 5gr creatin, 5gr glutamine katsalar ne güzel olurdu :D

*** Hardline ZONE 1400 gr ; 100 gr 'da ; 45 gr protein, 45 gr carb , 5 gr creatin , 5 gr glutamine , 3-5 tabletlik'te amino var yani süper manyak bi şey.... fiyatı da uygun ; 80 ytl , bi kutu 15 gün gider , ayda 2 kutu... bi örnek ....

beslenmeniz düzgün değilse hiçbiri bir işe yaramaz, geçen sene o kadar kullandım yarım kg zor aldım. bu sene fast fooda abandım 70 kg civarında gezerken 89 kg oldum, dietteyım halende kilo alıyor vücut :D

Yükleme evresi olmadan sonuç alamıyorum. Ben kreatin ile her dönem kullandığımda 1-2 kilo alıyorum. Kaldırdığım ağırlıklarda ise artış oluyor. Ayrıca aldığım kilolarda gitmiyor. Ancak kreatin ara verdiğimde enaz 1-2 ay araveriyorum ki 1.5 aydan sonra aşırı yoruluyorum, perf. düşüyor.

Zarar konusuna gelince, kimyasal herşeyin vücuda bir zararı olacaktır. Bunlar doğal şeyler değiller...

creatine de en ıyı marka

arkadaslar bana onerebılcenız creatine markası varmı,en ıyı hangısı?ve en ıyı performansı almak ıcın nasıl kullnmalıyım,olcek olarak ne kadar almalıyım??

Re: creatine de en ıyı marka

HaLL dedi:
arkadaslar bana onerebılcenız creatine markası varmı,en ıyı hangısı?ve en ıyı performansı almak ıcın nasıl kullnmalıyım,olcek olarak ne kadar almalıyım??

Açıkcası, temel olarak iki çesidi var, birisi klasik creatine monohydrate, diğeri ise özel işlemden geçmiş, mikronize edilmiş, daha kolay kana karışan micronized creatine.
Bence normal creatine son derece etkili, süslü isimli ama daha pahalı versiyonlarına gerek yok.
GNC'in 500 gr. creatine fiyatı, eğer indirim kartın var ise, 44 YTL.'ye geliyor, bence gayet uygun, hemde GNC garantisi ile.
İlk 4 gün, 4 sefer 5 gr. aliyorsun yani ilk 4 gün günde 20 gr.
Sonraki günler 5'er gram.
Bu şekilde 5 gram almaya 6 hafta devam edebilirsin.
Sonra 4 hafta ara vermen tavsiye ediliyor.
Hesap edince günlük kullanım maliyeti, 50 kurus, yani 500.000 TL.
En ucuz ama en etkili supplement (tabii yeterince protein aliyor isen)
Düşük tekrarlarda özellikle hissediyorsun sana verdiği kuvveti.
Mesela bench press'te 70 kg. 5 tekrarın, 8 tekrara çıkarsa hiç saşırma :D
Önemli bir şeyde, Portakal Suyu gibi asitli meyva sulari ile icmemelisin, üzüm suyu, kayısı suyu gibi asidik olmayan mesrubatlarla iceceksin, aksi taktirde, asit etkisiz hale getiriyor.
Meyva suyu ile alman önemli, su ile ac karna alirsan, gene emilimi oldukca zor.
Dilerim faydasi olur bu fikirlerin.

Re: Hardline Zone var!

gorgeouskykhan dedi:
ALPEREN dedi:
arnoldjr dedi:
Zaten Creatin in en iyi kombine kullanimi GLutamin ile olandir..

whey protein tozları içerisine her servis için, enaz 5gr creatin, 5gr glutamine katsalar ne güzel olurdu :D

*** Hardline ZONE 1400 gr ; 100 gr 'da ; 45 gr protein, 45 gr carb , 5 gr creatin , 5 gr glutamine , 3-5 tabletlik'te amino var yani süper manyak bi şey.... fiyatı da uygun ; 80 ytl , bi kutu 15 gün gider , ayda 2 kutu... bi örnek ....

Zone guzel ürün, ama bu ürünü kullanırken, ii beslenip ozellikle cok bol su icilmesi gerekiyor.. Cunki Zone'un esas espirisi, kas hücre boyutunu arttırmaya dayalı olması.. Glutamine ve creatinein bulunmasının sebebide bu, bu tarz bi urunle beraber bi NO booster oneririm ( pump tech favori, NOX3 plase)

Saygılar

kollar 40 oldu:))))))))

beyler bu başlıı acalı sanırım 2 ay fln oldu.belki daa fazla.soguk 39,5 geliyo artık aslanlar.hep cep telle cekilmiş resimler var.en kısa zamanda ii makineyle cekince yollicam.midem dışında yağlanma minimum.ve artık yaz da yaklaştıına göre diet zamanı geliyo.söle bişey düşündüm.whey(glutamine zaten içinde var),cretine,carnitine,arginin.carnitine ile creatin aynı anda kullanılabilirmi? çünkü min adele kaybı saglamak istiyorum.arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...

ilk 1 hafta 18-20 gr'lık yükleme ve 5 haftalık 5-20 gr arası kreatin kullanımından sonra ara veriliyor..2 hafta kadar..devamında tekrar kullanılmaya başlandığında tekrar bir haftalık yükleme dönemi olmadan devam ediliyor sanırım..doğrumuyum??

doğrusu nedir?

!

dlue dedi:
Arkadaşlar bu konuyla birlikte buradaki ilk mesajımıda atmış oluyorum...Bu spora bir süre devam edip bıraktıktan sonra bu sefer daha iyi bir başlangıç yapmak istedim ve ilk olarak daha önce çok methini duyduğum keratin'e yöneldim...15-20gr x 5gün yüklemeyle başlamayı denedim ancak,ilk günün son 4 saatlik periodundaki dozuda içtikten sonra kulağım fln tıkandı ve burnumdan kan geldi,sanırım basınç artışı gibi birşey oldu,tam olarak anlayamadım,ama kesinlikle nedeni keratin çünkü yanında başka birşey kesinlikle kullanmadım,ayrıca egzersizede başlamamıştım daha,ayrıca hayatımda ilk kez böyle birşey oldu...

şimdi benim merak ettiğim,acaba bu yükleme nedeniylemi böyle bir reaksiyon veriyor benim vücudum yoksa spora başlamadan alıma başladığım için olabilir mi?

bu arada eğer gerekirse marka yıda söyleyebilirim(merak edenler için 700mg lik tabletleri olan firma olduğunu söyleyeyim şimdilik).

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beyler :roll:[/quoteGenelde okuyucu olarak katılıyorum bu foruma navizane bilgimi paylaşıyım tıbbi biyalog gözüyle..Aynı şey banada olmuştu 5 yıl önce gym gidiceğim sırada basım döndü beynimde bir baskı hissettim parkta oturıyım geçer dedim 1 saat te anca geldim kendime .Sonuç olarak gördükki Creatin i kulanmayınca önce kasta sonrada beyinde depolanıyor.Doğal bir madde ama beyinde depolanan her türlü madde risk olarak kabul ediliyor.Bilmem ondanmı ama hafızam inanılmaz şekilde kötüleşti o olaydan sonra ben ona bağlıyorum ama bilimsel veri değil bu tabi hissiyat yanlızca.Saygılar

pekte manyak bişi diil bu creatin bende kullandım ama fazla bi güç artışı yaşamadım çok küçük bi performans artoşı oldu sayılır...

jöntürk dedi:
pekte manyak bişi diil bu creatin bende kullandım ama fazla bi güç artışı yaşamadım çok küçük bi performans artoşı oldu sayılır...
bu bırazda yag yuzden ıle alakalı.fazlalıgın varsa creatınden saglayacagın ek fayda oldukça asagıda seyredıyor.kullanılan urunun pure olması bıle etken.

yağ oranım çok az internetteki bi hesap makinasında %1o falan çıktı..

karışımı 45 gr karbo 40 protein b vit. ve amino olan bi ürünle beraber kullandım ama pek sarmadı yani bu creatin

creatini hmb ve glutamin değeri yüksek olan bir whey proteini ile kullanmak mucizeler yaratıyor deniliyor.. ben deniyeceğim bide nox dahil etmeyi düşünüyorum.. a bu arada sanırsam birisi yüksek glutamin oranlı whey sormuştu.. tavsiyem IDS sports multi pro whey.. porsiyon başına 6.6 gr glutamin düşüyor..

peki bu HMB nin bir yan etkisi var mi ???
forumdaki hmb ile ilgili olan konuyu okudumda orada da cvp yok
netten arastirdigim kadari ile bilinen bir yan etkisi yok gibisinden biseyler yaziyor (bb.com da ) ama ben yinede biraz tirstim
icindeki madde Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate gibi bişe olunca :D yani isminden cekindm
bilen arkadaslar varsa lutfen yardim

hmb de bir leucine'in(whey proteinlerinde bulunur ve BCAA nın içinde en çok bulunan amino asittir) bir ara ürünüymüş... hmb nin yaratacağı yan etki muhtemelen tükettiğimiz whey proteinlerindeki bulunan leucine kadardır en fazla ki bir yan etkisi varmı yokmu on bilmiyorum..

Back
Yukarı