Padisah91
Üye
Arkadaşlar bu konuyla birlikte buradaki ilk mesajımıda atmış oluyorum...Bu spora bir süre devam edip bıraktıktan sonra bu sefer daha iyi bir başlangıç yapmak istedim ve ilk olarak daha önce çok methini duyduğum keratin'e yöneldim...15-20gr x 5gün yüklemeyle başlamayı denedim ancak,ilk günün son 4 saatlik periodundaki dozuda içtikten sonra kulağım fln tıkandı ve burnumdan kan geldi,sanırım basınç artışı gibi birşey oldu,tam olarak anlayamadım,ama kesinlikle nedeni keratin çünkü yanında başka birşey kesinlikle kullanmadım,ayrıca egzersizede başlamamıştım daha,ayrıca hayatımda ilk kez böyle birşey oldu...
şimdi benim merak ettiğim,acaba bu yükleme nedeniylemi böyle bir reaksiyon veriyor benim vücudum yoksa spora başlamadan alıma başladığım için olabilir mi?
bu arada eğer gerekirse marka yıda söyleyebilirim(merak edenler için 700mg lik tabletleri olan firma olduğunu söyleyeyim şimdilik).
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beyler :roll:
Bence yükleme yapmana gerek yok.Eskide kaldı yükleme olayları.Tabi tercih meselesidir.ama dediğin gibi sorun olduysa bence günde 5gr iyidir