Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ya bu yorumu buraya neden attın anlamadım crespo resımlerını sen begen dıye koymadı buraya resımler elestırılmek ıcın konur boyle bos sekılde mesaj atmayınız kı zaten cresponun amacı sızınde dedıgınız gıbı ısı abartmak cunku adı ustunde adam vucut gelıstırme yapıyor ne yanı bu sporu yapıpta abartmamak eldemı bız abartmassak buna fıtness derızValla vücudun hiç güzel olmamış.Aşırı abartmışsın tercih meselesi tabiyki.Çok emek verilmiş yinede saygı duyuyorum.
crespo beslenmene bakarsak süper besleniyosun uzun süreli çalışmayla daha kalıcı kaslar inşaa edebilirsin önceden yapmış olduğun kürde 5 kilo kaybettiğin söylemiştin ki bu senin için hayal kırıklığı olmuştur diye düşünüyorum kimse kas kaybetmek istemez...Bu yeni yapacağın kürdeki amacın nedir ve yan etkiyi azaltmak için bişeyler kullanıyomusun kür sonu terapi filan düşünüyomusun...
1 gunde 4 g. olduguna emin misin Crespo sanırım bir yanlıslık olmus 40g. da degil gerci ete ve süte bakarsak.. doğrusunu merak ettim
400 gr protein böbreklereçok yüklenmesin?? ürik asit oranını çok artırır. böbrek taşı yapabilir.