• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Crespo nun Resimleri (son sayfalara yeni resimler eklenmiştir)

Crespo tebrikler çok iyi görünüyorsun, boyun da uzun, bacakların da doluydu zaten, çok iyi, trapezlerin bayağı gelişmiş ama kaba durmuyor, güzel gelişimin için tebrik ederim, senin fiziğine ıyyy diyecek kız kolay bulunmaz sanırım, vauuuuv diyenler çok olur ama :D

Crespo tebrikler çok iyi görünüyorsun, boyun da uzun, bacakların da doluydu zaten, çok iyi, trapezlerin bayağı gelişmiş ama kaba durmuyor, güzel gelişimin için tebrik ederim, senin fiziğine ıyyy diyecek kız kolay bulunmaz sanırım, vauuuuv diyenler çok olur ama :D

:D eheh , ya bundan fazla yapma , bundan fazlası abartı diyolr ama , tınlayan kim , göğüslerimde ciddi eksikler var, karın kaslarını da çok çalışmam lazım , yaşım geçtiği için gençlerde yarışmayacam ama büyükler için en az bi 3 sene ciddi idman atıcam sonra hayırlısı ..

vücudun geneli büyük gelişim göstermiş omuz başları gayet iyi görünüyor fakat göğüs ve karın için aynı şeyi söyleyemem göğüse ağırlık vermeni öneririm.
Bu arada eski son resimlerinden sonra, bu resimlerini çektirene kadar herhangi bir steroid türü kullandın mı? eğer kullanmadıysan gelişimin muhteşem; bunu değerlendir derim

öncelikle gerçekten güzel bi gelişme kaydetmişsin, tebrikler..

Göğüslerin hacim olarak diğer bölgelere göre biraz geride gibi, sen de söylemişsin zaten, definasyonu arttırabilirsen karnın daha da iyileşir..bacakların doluluğu çok güzel duruyor, genelde ihmal edilir, ancak sende baştan beri iyiymiş heralde..
bi de daha ayrıntılı pozlar verebilirsen daha sağlıklı yorumlar alacaksın..
Başarılar..Gelişime devamthums:

vücudun geneli büyük gelişim göstermiş omuz başları gayet iyi görünüyor fakat göğüs ve karın için aynı şeyi söyleyemem göğüse ağırlık vermeni öneririm.
Bu arada eski son resimlerinden sonra, bu resimlerini çektirene kadar herhangi bir steroid türü kullandın mı? eğer kullanmadıysan gelişimin muhteşem; bunu değerlendir derim

Antrenörüm artık steroid le kesinlikle tr de şampiyon olamazsın , hedefin wabba ise olabilir ama tr de artık 4 sene önceki doping kalıntısını bile tespit edicekler bu seneden itibaren dedi , federasyonda çalışan doktor bi arkadaşı ... bu nedenle en azından tr de birşeyler yapana kadar kullanmamak lazım diyorum ama 4 sene içinde bende kullandım bilmiyorum şmdi ne yapıcam , yeni arkadaşlara sesleniyorum , hedefiniz tr şampiyonluğuysa , büyük idealleriniz yoksa ,artık herkezle eşit şarttasınız , kullanmayın sakın..

Herkes bacak bölgendeki doluluğu övmüş.
Burada şu konu es geçilmemeli:

Bacak bölgesine gerekli önemi vererek kaliteli bir kütle inşa etmen diğer bölgelerinin gelişimini de fevkalade etkilemiş bence..

Forumda hep konuşulmuştur.
Bacak bölgesini ihmal eden sporcular diğer bölge gelişimlerinden istedikleri verimi ve sonucu alamazlar diye..

Senin başarılı gelişimin ise, bacak bölgesini ihmal etmeyip diğer kas gruplarıyla sinerji yaratılmasını sağlayarak kas inşa etmenin en güzel örneklerinden biri bence..

Genç-yeni sporcuların ve bacak çalışma konusunda kafasında soru işaretleri olan üyelerin gerekli dersleri çıkarmasını umut ediyorum.

Bacak bölgesine gerekli önemi vererek kaliteli bir kütle inşa etmen diğer bölgelerinin gelişimini de fevkalade etkilemiş bence..

Bacak bölgesini ihmal eden sporcular diğer bölge gelişimlerinden istedikleri verimi ve sonucu alamazlar diye..

Senin başarılı gelişimin ise, bacak bölgesini ihmal etmeyip diğer kas gruplarıyla sinerji yaratılmasını sağlayarak kas inşa etmenin en güzel örneklerinden biri bence..

Genç-yeni sporcuların ve bacak çalışma konusunda kafasında soru işaretleri olan üyelerin gerekli dersleri çıkarmasını umut ediyorum.

Kesinlikle katılıyorum, bacak çalışmasının önemini bilenler bunu haftanın ilk gününe koyup şevkle çalışıyorlar..
Yabancı forumlarda da rastladığım bir farklılık bu..Orada millet programını yazarken leg press, leg extension gibi hareketler hemen göze çarpıyor, nedense forumumuzda üyeler(hepsi değil tabii) programlarını açıklarlarken bacak hep es geçiliyor, bana mı öyle geliyor bilemiyorum tabii..

Ben bu spora başladığımda , basketbolcuydum , lise 2 deydm henüz ve , smaç vuramıyordum , mantık yürüttüm yerden iten güç ne kadar fazla olursa o kadar çok sıçrarsın dedm bu bi yetenek değil , nitekim 2 sene içinde çembere kafayla deyecek yüksekliğe eriştim ki youtube a videolarımı koymuştum , sonra bacaklar 64 ü buldu , ama sırf squat leg extension , leg curl yapıyodum sabah akşam deli gibi , baktım komik bi görüntü oluyo , dedim biraz da üst çalışalım , o kadar hızlı geliştiki üst taraf .. hee göğüsler gelişimde az ama gerekli konsantrasyonu göstermemekle alakalı bi durum , kesinlikle squat ta ciddi kilolar girmeden üst tarafa iyi bi kas kütlesi inşaa etmeniz zor...

profil resmini ilk gördüümde "la millet niye fitnessçıların resimlerini koyup duruyo profile" diye düşündüm. sonra başlığı okurken "la bu adam bu kadar steroid almış hiçbişey yapamamış" diye düşündüm, ancak profil resminin sen olduğunu görünce küçük bir travma geçirdim :D
çok iyi vücut yapmışsın.

Crespo seni tekrar forumda görmek ne güzel,melo değilmi yanındaki ?
Sanki biraz hacim kaybetmiş gibi duruyor.
Sen baya iyi gelişme göstermişsin dostum göğüs eksiğini hallettinmi tamamdır derim.

4 günlük bi aradan sonra çektim idmanda , tip baya kötü çıkmış ama omuzları sıkamadım fazla kollara yüklenmekden foto da :)

Göğüsü iyice toparlamışsın ama bu sefer önkolların vücudunun çok gerisinde kalmış gibi gözüküyor forotğraftan.Önkollar hariç gerçekten güzel bir vücut yapmışsın tebrikler.Peki bu gelişimi sağlarken tekrar küre girdin mi son zamanlarda?

Göğüsü iyice toparlamışsın ama bu sefer önkolların vücudunun çok gerisinde kalmış gibi gözüküyor forotğraftan.Önkollar hariç gerçekten güzel bir vücut yapmışsın tebrikler.Peki bu gelişimi sağlarken tekrar küre girdin mi son zamanlarda?

ya ön kollarım gerimi :shock: , ön kollarm tricepsimden bile büyüktür , orda poz kol pozu değil , biceps sıkılmadığı halde o hacimde, açıkcası vücudumda önkoldan geri bence her yer , o konuda yanılgıdasın bence ... kür konusunu ramazanda biraz kullandım evet , çünkü başka türlü o kaybı telafi edemezdm kısa sürede ...

Back
Yukarı