tamamen senin isteğine bağlıArkadaşlar aklıma takılan birkaç soru var.Göğüs kısmıma ufak çaplı bir kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum.Dövmeci kendi mi çiziyor bunu yoksa hazır bir kalıbı varmıdır ? Yada ben internetten hoşma giden bir dövmeyi yaptırabilirmiyim ?
Teşekkür ederim istediğim dövmeleri bulabilsem bideİstediğin şekli dövmeciye götürürsün o da karbon kağıdı yardımı ile vücuduna işler, sonra da makine ile üzerinden geçer. Bazı sanatçılar direk vücuda çizim yapabiliyor o ayrı
çok şişmanlarsa veya çok zayıflarsa insan, belki dövmesi eski yaptırdığı şekil gibi olmayabilir.Dövme yaptırıp da pişman olan var mı acaba? varsa neden ? Genellikle insanlar kız arkadaşlarının isimlerini yazdırıyorlar bunun dışında örnek verebilecek var mı acaba ?
bana göre dövme başlı başına bi saçmalık hayatımda hiç özenmedim hatta nefret ettim. kız arkadaş olayına gelirsek,Dövme yaptırıp da pişman olan var mı acaba? varsa neden ? Genellikle insanlar kız arkadaşlarının isimlerini yazdırıyorlar bunun dışında örnek verebilecek var mı acaba ?
Gençken yaptırmıştır bakış açısı değişmiştir. Aileden gizli yaptırmıştır, kabul etmemişlerdir. Tutucu bir yerde işe başlayacak yada aşırı dinci bir yere taşınacaktır, korkmuştur. İddiaya girip kaybetmiştir vs. Çok farklı ve ilginç sebepler çıkabilir. Bunlar sildirme sebebi de olabilir tabiDövme yaptırıp da pişman olan var mı acaba? varsa neden ? Genellikle insanlar kız arkadaşlarının isimlerini yazdırıyorlar bunun dışında örnek verebilecek var mı acaba ?
Evet2020'den hortlatıyorum yaptırdın mı kardeşim
İlkini yaptırdıysan devamı gelir.Evetyazı şeklinde bir dövme yaptırdım pişman değilim
Gelcekte meslek icabı ufak çaplı yaptırabiliyorum ancak yoksa çok sağlam dövmeler var yaptırılacakİlkini yaptırdıysan devamı gelir.![]()
İlkini yaptırdıysan devamı gelir.![]()
Benim meslek de uygun değil ama 2 omzumda ve bir de kolun iç tarafında var, yenilerini düşünüyorum. Gömlekten gözükmediği sürece sorun yok.Gelcekte meslek icabı ufak çaplı yaptırabiliyorum ancak yoksa çok sağlam dövmeler var yaptırılacak