Dövme yaptırmak istiyorum bilgisi olan içeri

QuheyLaN

Üye
Arkadaşlar aklıma takılan birkaç soru var.Göğüs kısmıma ufak çaplı bir kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum.Dövmeci kendi mi çiziyor bunu yoksa hazır bir kalıbı varmıdır ? Yada ben internetten hoşma giden bir dövmeyi yaptırabilirmiyim ?

Arkadaşlar aklıma takılan birkaç soru var.Göğüs kısmıma ufak çaplı bir kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum.Dövmeci kendi mi çiziyor bunu yoksa hazır bir kalıbı varmıdır ? Yada ben internetten hoşma giden bir dövmeyi yaptırabilirmiyim ?
tamamen senin isteğine bağlı

İstediğin şekli dövmeciye götürürsün o da karbon kağıdı yardımı ile vücuduna işler, sonra da makine ile üzerinden geçer. Bazı sanatçılar direk vücuda çizim yapabiliyor o ayrı

• Like
Reactions: ugk
Dövme yaptırıp da pişman olan var mı acaba? varsa neden ? Genellikle insanlar kız arkadaşlarının isimlerini yazdırıyorlar bunun dışında örnek verebilecek var mı acaba ?

Dövme yaptırıp da pişman olan var mı acaba? varsa neden ? Genellikle insanlar kız arkadaşlarının isimlerini yazdırıyorlar bunun dışında örnek verebilecek var mı acaba ?
bana göre dövme başlı başına bi saçmalık hayatımda hiç özenmedim hatta nefret ettim. kız arkadaş olayına gelirsek,
sevgilinin dövmesini yaptırmak en büyük hatadır. heleki yaşanmışlık varsa herşey bittikten sonra vay haline. bak bak hatırla. bide yeni sevgili yapınca onada bi açıklama zaten o dövemeyi görünce neler olur neler.

Gençken yaptırmıştır bakış açısı değişmiştir. Aileden gizli yaptırmıştır, kabul etmemişlerdir. Tutucu bir yerde işe başlayacak yada aşırı dinci bir yere taşınacaktır, korkmuştur. İddiaya girip kaybetmiştir vs. Çok farklı ve ilginç sebepler çıkabilir. Bunlar sildirme sebebi de olabilir tabi

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı