267 Dusukmus bayagi yaskacTotal Testosteron Alt Değer Üst Değer
267ng/dl 251 ng/dl 837 ng/dl
O doktor halt etmiş yaşında daha genç kuruyemiş olarak yağ oranı bol olan yemişleri tercih etmelisin b comlex çinko ve dolaylı olarak vucuttaki yağ oranını aşağı cekmen( yuksekse eger) testonu artırmana katkıda bulunacaktır. Haa suplemrntler gecici etki yapar tabi ki bırakınca düser
Fındık, yer fıstığı, antep fıstığı tüketiyorum sanırım fındık en iyisi, yağım damarlar belli olacak oranda ektomorf yapı 184 boy 59 kiloO doktor halt etmiş yaşında daha genç kuruyemiş olarak yağ oranı bol olan yemişleri tercih etmelisin b comlex çinko ve dolaylı olarak vucuttaki yağ oranını aşağı cekmen( yuksekse eger) testonu artırmana katkıda bulunacaktır. Haa suplemrntler gecici etki yapar tabi ki bırakınca düser
Kasları biraz strese sok sıkı antreman yap testo oranın zaten artacaktır fakat sendeki kronik bir sorun mu bunu söylemeye forumda kimsenin yetkisi ve bilgisi olamaz bunu ilgi branşın doktorlarıyla görüşmelisin ben o doktor halt emiş dedim ama aslında her doktorada güvenilmiyor en az 2-3 doktorla görüşmen ve bir kaç test daha yaptırman lazımFındık, yer fıstığı, antep fıstığı tüketiyorum sanırım fındık en iyisi, yağım damarlar belli olacak oranda ektomorf yapı 184 boy 59 kilohala bir gelişim yok, testoyu yükselterek gelişim sağlanır mı?
Nasıl yani sert ve tükenene kadar zorluyorum kasları, evet doktorlar ilgilenmiyor söylediğin gibi birkaç doktor daha deneyeceğim.Kasları biraz strese sok sıkı antreman yap testo oranın zaten artacaktır fakat sendeki kronik bir sorun mu bunu söylemeye forumda kimsenin yetkisi ve bilgisi olamaz bunu ilgi branşın doktorlarıyla görüşmelisin ben o doktor halt emiş dedim ama aslında her doktorada güvenilmiyor en az 2-3 doktorla görüşmen ve bir kaç test daha yaptırman lazım
Düzenli besleniyorum, kilo alamamanın sebebini testoya bağlamıştım.Arkadaşlar gerekli birçok şeyi zaten söylemişler ek olarak Kilo almanda testo seviyenin yükselmesine faydalı olucaktır.vücudunun aşırı zayıf olması bir süre sonra vücudunun yeterli besin temin etmemesinden dolayı bazı funksiyonları kapatır,testesteron üretimide bunlardan biridir,yemek ye güzel beslen.Kilo almaya bak.