• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Düzensiz 2.5 yıldır Çalıştığımın Karşılığı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolga_01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düzenli Beslenme Ve Sağlam Cardio Hiç Bel Çalışmadım Zaten ÇAlışasanda Orada Yağlar Erimez Sadece Sıkılaşır Koşacaksın Koşmassan o Bel Gitmez Hocam ve Beslenme COk Önemli

Ve Şu Anki Halim

Eklentiler

• arılacak 4.jpg
    arılacak 4.jpg
    233,9 KB · Görüntüleme: 392
  • atılacak 3.jpg
    atılacak 3.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 381
  • atılack.jpg
    atılack.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 421
Tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim spor hayatınızda da..

Bu bilek güreşi konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz, nasıl çalışıyorsunuz bir antremanınız var mı bilek için ?

Tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim spor hayatınızda da..

Bu bilek güreşi konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz, nasıl çalışıyorsunuz bir antremanınız var mı bilek için ?

Evet Tabikide Var Ayrı Bi Antreman Ama Eğer Vucut Geliştirmeye Daha Yakınsan Ve Bilek Güreşi Sadece Hobi Olacaksa Yapma Cünkü Sakatlık Cok Oluyor Dirseğin Ve Omzun Cok Agrıyor Ben Geceleri Yatamadığımı Bilirim Ağrıdan Yani Şöyle Söyleyeyim Body'ciler İçin Zararlı Bi Spor

Evet Tabikide Var Ayrı Bi Antreman Ama Eğer Vucut Geliştirmeye Daha Yakınsan Ve Bilek Güreşi Sadece Hobi Olacaksa Yapma Cünkü Sakatlık Cok Oluyor Dirseğin Ve Omzun Cok Agrıyor Ben Geceleri Yatamadığımı Bilirim Ağrıdan Yani Şöyle Söyleyeyim Body'ciler İçin Zararlı Bi Spor

Aslında benim amacım daha çok Bilek-dirsek arasını geliştirmek güçlendirmek ve hacim kazandırmak bu yönde çalışmanın da zararı olur mu acaba ?

Aslında benim amacım daha çok Bilek-dirsek arasını geliştirmek güçlendirmek ve hacim kazandırmak bu yönde çalışmanın da zararı olur mu acaba ?

Yok Yok Hiç Bir Zararı olmaz İstediğin Kadar Bilek Çalış Sadece Bilek Güreşi Yapma İnsanlar Body'cileri Görünce Hemen Bilek Güreşi Diyorlar Hayvan Gibiyiz Diye ama Bilmiyorlarki Alakamız Yok o Spor la

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:15 ----------

Ve Bileklerin Güçlü Olursa Cekici Hareketlerde Daha Saglam Ve Daha Güçlü Olursun Örn Sırt Biceps Antremanlarnda Bileklerinde Rolu var

Back
Yukarı