• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Düzensiz(Beslenme, Antreman) çalışma ve Sonuç

Arkadaşlar öncelikle merhaba demek istiyorum. Ben vücut geliştirme konusuna en az 2 yıl önce falan karar vermiştim. Hiç bir salona yazılmadım ancak Uzak doğu sporlarından bir tanesi olan Kick Boks ile uğraştığım için ağır antremanlar dolayısıyla bazı kas gruplarım o şekilde belli olmaya başladı daha sonra okul ve iş dolayısıyla Kick Boksu bıraktım sosyal siteden(facebook) dan tanıştığım bazı sporcu arkadaşların vesilesiyle Street Workout diye bir sporla tanıştım daha sonra buluşmalar düzenledik falan filan ayrıca o şekilde de çok büyük bir etki oldu. Bunan yarı sıra çalıştığım şirketin Fitness salonu var orada da haftada 5 gün 1er saatlik antreman yapıyorum en büyük fayda zaten buradan geliyor. Eleştiri yapmanızı bekliyorum. Vücudumda her şey eksik olabilir fakat bu beni utandıracak bir durum değildir. En azından ben burada Fitness Salonlarına gitmeden yani salonlara para vermekle sadece kas olmadığını kendi başınıza araştırarak evde çalışarak parklarda çalışarak da olabileceğini kanıtlamak istedim.

Buyrunuz fotoğraflarım.

Sağda ki kişi benim
58788_483594108329526_1740968947_n.jpg

384326_483162805039323_1974573296_n.jpg

539510_466004103421860_572196489_n.jpg

284957_457102477645356_942396017_n.jpg

Vucudun Güzel Dostum Sadece Hacimli Değil Oda Zamanla Antreman Yaptıkca Dolacak Şekil Olarak Anatomi Olarak Güzel Vucudun Var Yağsız Ama En Cok Göze Batan Yerin Bence Kol ve Bileğin :)

Tolga ya aynen katılıyorum . Genetik olarak da güzel bi vücuda sahipsin ama kollar ve bilekler zayıf kalmış

Arkadaşlar öncelikle merhaba demek istiyorum. Ben vücut geliştirme konusuna en az 2 yıl önce falan karar vermiştim. Hiç bir salona yazılmadım ancak Uzak doğu sporlarından bir tanesi olan Kick Boks ile uğraştığım için ağır antremanlar dolayısıyla bazı kas gruplarım o şekilde belli olmaya başladı daha sonra okul ve iş dolayısıyla Kick Boksu bıraktım sosyal siteden(facebook) dan tanıştığım bazı sporcu arkadaşların vesilesiyle Street Workout diye bir sporla tanıştım daha sonra buluşmalar düzenledik falan filan ayrıca o şekilde de çok büyük bir etki oldu. Bunan yarı sıra çalıştığım şirketin Fitness salonu var orada da haftada 5 gün 1er saatlik antreman yapıyorum en büyük fayda zaten buradan geliyor. Eleştiri yapmanızı bekliyorum. Vücudumda her şey eksik olabilir fakat bu beni utandıracak bir durum değildir. En azından ben burada Fitness Salonlarına gitmeden yani salonlara para vermekle sadece kas olmadığını kendi başınıza araştırarak evde çalışarak parklarda çalışarak da olabileceğini kanıtlamak istedim.

Buyrunuz fotoğraflarım.

Sağda ki kişi benim
58788_483594108329526_1740968947_n.jpg

384326_483162805039323_1974573296_n.jpg

539510_466004103421860_572196489_n.jpg

284957_457102477645356_942396017_n.jpg
bar brothers. !!! :) hacıme ıhtıyacın yok sızın mantıgınız sağlam öle devam etsenız yeterlı gercekten ıyısınız. naturel gıtmek en ıyısı vucudunuz zamanla hacımlenır :) cok ıyı parçalanmıs bır vucudunuz var genetıkle alakası yok yaptgnız antremanları arastıranlar bılır :)

Ben de bu spora aşırı derecede ilgi duyuyorum ve bu stilde çalışıyorum siz nerede buluşmalar düzenliyorsunuz acaba?

bencede en çok göze batan yerler göğüs, kol vee trapezlerin abicim çalışmalarında bunlara ağırlık vererek bencee gayeet estetik bi vücuda sahip olabilirsin :) başarılar dilerim

street workout cısın belli oluyor eğer aynı düzensiz şekilde gidersen vücudunda fazla bir değişim olmayacaktır onu söyliyeyim.bunu sende biliyorsun.ama çıtan fiziğin iyi.başarılar

İyi gorunuyor vücudun, spora ılk baslayan cogu kısının ıstedıgı vücut tipinden.. yağsız olman büyük avantaj. tebrik ederim

biceps triceps gogus eksiğin herkesin dediği gibi göze ilk carpan bölgelerin birazda trapez yaparsan sana cok yakısır. duzenli bir programla salonda 6 ayda harika ilerleme kaydedeceğini dusunuyorum. bacaklarını goremedım umarım onlarıda ihmal etmezsin.saygılar.

tek eksıgı hacım arkadaslar ve suan emın olunkı street workoutcular duzenlı beslenseler vucutlarını cok ıyı hacımlestrebılırler . 8 ayda dehset bır görunum elde edebılır. suan bıle salonda 6-7 aylık sporcudan agır kaldırıordur bu arkadas buna emınım.

bulunduğun yerde böyle bi çevrenin böyle bir imkanın olması güzel.daha düzenli beslenmeyle çok çok daha iyisini yapabilirsin.ne mutlu senin adına.

Back
Yukarı