Boy sürekli kısalmaz sadece eklem yerleri birbirine tam geçer buda eklemlerimizi güçlendirir ve boyumuz geçiçi süreliğine kısalır.
Benim bir iddiam yok fakat bence yüksek ağırlıkla squat yapan birinin boyu kısalabilir bence sonuçta haltercilerin bile genelde boyu belli.gerçeği görelim ki hiçbirimiz jay cutler ronnie coleman arnold schwarzenegger değiliz onlar kadar yüksek ağırlık kaldıramayız onlarında kısalma ihtimali yok kemik erimesi olmadığı sürece ya bi kere kısalma dediğiniz olayda kemiğin aşınması gerekir ve insan kemikleri oldukça sağlamdır
Benim bir iddiam yok fakat bence yüksek ağırlıkla squat yapan birinin boyu kısalabilir bence sonuçta haltercilerin bile genelde boyu belli.
Henüz 1 aydır bodybuilding sporunu yapan bir arkadşım var. 181 boyunda ve benden kısaldığını iddaa etti bende saçmalama dedim ve onun spor hocasının dediğine göre ağırlığın altında yani spor yaptığı için boyu kısalıyormuşhocasınında boyu 182 miş 178'e düşmüş bana çok anlamsız ve saçma geldi ama bu tartışmamız devam ediyor. Sizce böyle bir şey doğru olabilir mi üstadlarım ?
hangi spor salonuna gidiyorsunDanny boy Dostum bence çok haklısın![]()