Danny Boy- Beslenme ve Antrenman gunlugu :)

Danny antremana dönmüşsün, kolay gelsin ;)

Bu kadar soya yediğini görünce sormadan duramıyacağım; bu kadar bitkisel protein gitmenin testesteron salgını azaltacağını düşünüyormusun?

Malum soyanın da kötü bir ünü var...

aslında dusunmuyorum yanı yaptıgım arastırmlar hep ıkı tarfalı oluyor bırı dusurur dıyor dıgerı ıse hayır dusurmez dıyor ıkı uclu bır tartısma bu

ben sahsen denedım yanı ben olumsuz bır yanını gormedıgım ıcın devam edıyorum bole

yaş 20..testo tavanda :) hayırlı olsun danny boy gelısmerı takıp etmekteyım senın beslenme sıtılın cok ılgınc gelıyor bana..

evet forumdakı en garıp sporcu benım sanırım :)

Salona üyeliği mi yeniledin ??

Danny Boy istanbulda hangi salona gidiyorsun yakınsa bende geliyimmi :D dips yaparken ayaklarından tutarım yardımlaşırız hemde hihi :)

bugun antrenman gtmedım yarın gtcem bu hafta boıle yapıcam

bugun neler yedım :)

sabah = buyuk tabak yulaf - soya sutu - 1 elma posası

oglen : 3 yumrta - bıraz yulaf kepegı - slata ( cok agrıyor her yerım tum gun yattım uyudum bunuda zorla yedım )

aksam : 3 yumrta - soya tofu - domates-slatalık

arada : patlamıs mısır :D

arada : 50 gr oya kıyması ıle yaptgım kabaklı sebezelı alan kofte ızgarada ( BU kez ıyı oldu sevdım )

bugun proteın baya aldım vay be 130 gr falan :)

Sezer , Bir ara ant. yapalım da görelim paslanmış mısın :D :D

Danny Boy üçünüzde aynı salondamı çalışıyorsunuz yolum düşerse salona bakmaya gelirim şuan gittiğim salon çocukluktan tanıyanlar beni bacak kadarken kareteye gidiyordum :D

Sezer , Bir ara ant. yapalım da görelim paslanmış mısın :D :D

yok yau paslanmamısım da cok agrım var ya :) heryerım tutuldu resmen :) bugunde gıtmedım yarın gelcem ama 8-9 gıbı ancak gelırım :)

--------------------------

bugunde nele ryedım yazım :)

sabah : bolca yulaf - pırınc sutu - ananas posası

oglen : 3 yumrta - sıyah pırınc ( ıstahım yoktu bugun)

aksam : az pırınc - ıspanak - az soya peynırı

bugun ortalama olarak 70 gr proteın aldım :( ama bırazdan yemek yıcem bıraz acıktım ordanda bır 20 gr alırım :) yanı toplamda 90 gr falan olcak :)

danny, 9 yasndki kız kardsm senın kdr protein alıyor onada heavyduty mi yaptırsak acaba :)

hahhaah :) ya vallah ben dıyorum bu gunluk yanı bunu ornek almanın mantıgı yok ben hem az proteın alıyorum hemde vegan beslenıyorum uc noktalrda kas oınsa etmeye calısyorum bunuda basarıyorum sıkayetım yok benım memnunum :)

ama genlde hem vegan hem az proteın alanalr bole cıtkırıldım oluyor :)

--------------------------

bugunde nele ryedım yazım :)

sabah : bolca yulaf - pırınc sutu - ananas posası

oglen : 3 yumrta - sıyah pırınc ( ıstahım yoktu bugun)

aksam : az pırınc - ıspanak - az soya peynırı

bugun ortalama olarak 70 gr proteın aldım :( ama bırazdan yemek yıcem bıraz acıktım ordanda bır 20 gr alırım :) yanı toplamda 90 gr falan olcak :)

Danny Boy günaydın :)

Bu yazdıklarında 70 gr proteın varmı yav :D yoksa proteın tozuyla bırlıktemı 70 gr aldın ?

Danny Boy günaydın :)

Bu yazdıklarında 70 gr proteın varmı yav :D yoksa proteın tozuyla bırlıktemı 70 gr aldın ?

a byok ek besın kullanmıyorum yagsız soya peynırı oldukca zengın proteın olarak 100gr da 14 gr proteın var

a bırde soya sutu de ıyı bence 3 gr var 100ml de :)

--------------------------------

bugun neler yedım ayzım hemen :)

sabah : yulaf- soya sutu - pekmez :) - cevız

oglen : 2 yumrta - makarna

aksma - soya etlı mantar sote - makarna

spordan once : 3 yumrta - bıraz da sıyah pırınc

bugunde yaklaısk 80 gr cıvarı bısey aldım proteın olrak
-----------------------------

bugunn antrenman da yaptım :)
gogus ve sırt calıstım ama yıne alıstırmka maksatlı fakat bu kez heavy duty yaptım

ınclıne benc de 3-3-3 seklınde 3 set 4-5 tekrar
makıne bench press bır set 8 tekrar
fly da ıse 2 set 2-1-3 seklınde 4 tekrar

sırt mkıne rowıng de 2 set 4-4-4 sklınde 6 sar tekrar
bırde pull up da 2 set 3-4 tekrar 2-4-2 seklınde 5-6 tekrar

bırde deatlıft yaptım ama klaısk skeılde 6 sar tekrar 3 set maks da 120kg gırdım

Danny boy sabah neden yumurta yemıyorsun bunları soruyorumda umarım sormamda mahsur yoktur merak ettıgım ıcın soruyorum forumda vejeteryan sporcu sizden baska tanıdıgım yok bilmekte fayda var dıye dusunuyorum:)

Birde siyah pirinçi nerden alıyorsunuz ben siyah makarna buldumda pirinçi bir türlü bulamıyorum :(

Danny boy sabah neden yumurta yemıyorsun bunları soruyorumda umarım sormamda mahsur yoktur merak ettıgım ıcın soruyorum forumda vejeteryan sporcu sizden baska tanıdıgım yok bilmekte fayda var dıye dusunuyorum:)

Birde siyah pirinçi nerden alıyorsunuz ben siyah makarna buldumda pirinçi bir türlü bulamıyorum :(

a yok atbıkdıe ehrsyeı sorabılırsın :)

sebebı su alsında sımdı ben yulafı aksmadan yapıorum yanı nasıl yapıorum anlatım

150gr a yakın yulafı kaba koyup ustune tadlandırdıgım soya sutunu dokuorum 500mg sabah kadar lapalasıor ve yemeıs kolay oluyor

150gr yulaf = 18 gr proteın + 15 gr sıya sutu = 33 gr oluyor o yzuden sabh yersme bıd eyumrta falz aolur dıye dusunuyorum yayıyorum

-----

sen snaırım sıyah pırıncı kepeklı pırıncle karıstrdın :) bak benım dedıgım urun su

Eklentiler

• siyahpirinnediryararlar.jpg
    siyahpirinnediryararlar.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 496
Son düzenleme:

sebebı su alsında sımdı ben yulafı aksmadan yapıorum yanı nasıl yapıorum anlatım

150gr a yakın yulafı kaba koyup ustune tadlandırdıgım soya sutunu dokuorum 500mg sabah kadar lapalasıor ve yemeıs kolay oluyor

150gr yulaf = 18 gr proteın + 15 gr sıya sutu = 33 gr oluyor o yzuden sabh yersme bıd eyumrta falz aolur dıye dusunuyorum yayıyorum

-----

sen snaırım sıyah pırıncı kepeklı pırıncle karıstrdın :) bak benım dedıgım urun su

Evet DannyBoy ben kepekli pirinçle karıştırdım.Bu resimdeki siyah çekirdekmi?ona benziyor bizim ülkemizde herkes siyah çekirdek yer beyaz yerine ona çok benzettim omu acaba ? o değilse DannyBoy bunun kepekli pirinçten farkı nedir:)

zaman ayırıp cevap verdiğin için sağol.

Evet DannyBoy ben kepekli pirinçle karıştırdım.Bu resimdeki siyah çekirdekmi?ona benziyor bizim ülkemizde herkes siyah çekirdek yer beyaz yerine ona çok benzettim omu acaba ? o değilse DannyBoy bunun kepekli pirinçten farkı nedir:)

zaman ayırıp cevap verdiğin için sağol.

haha yok o degıl :) bı sıyah pırınc

yanı ole buyuk bır farkı yok glısemık ındeksı daha dusık sadec bence kepklı pırınc san daha ugun olur ben cesıt olsun dıye bole alıyorum fark yok pek

Değerli üyemiz;

Lütfen mesajlarınızda Türkçeyi doğru kullanmaya dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

-----

Back
Yukarı