Danny Boy- Beslenme ve Antrenman gunlugu :)

DannyBoy siyah pirinçi sayende öğrenmiş oldum nerde satılıyor bir fikrim yok ama bulursam alıcam artık:)

vejeteryanların popüler yemeğiymiş :D
http://www.ntvmsnbc.com/id/25283395/

Beyaz ve Esmer Pirincin Besin Değerleri :
100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 2,4 gr. protein; 24,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. yağ; 0,1 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,01 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.

Esmer pirinç denilen türün besin değerleri, beyazınkinden daha yüksektir ve 100 gr. pişirilmiş esmer pirincin besin değerleri şöyle sıralanabilir: 282 kalori; 3,6 gr. protein; 26.7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 3, l gr. yağ; 1.6 gr. lif; 94 mgr. fosfor; 98 mgr. kalsiyum; l mgr. demir; 71 mgr. sodyum; 177 mgr. potasyum: 220 mgr. magnezyum; 1.4 mgr. çinko; 110 IU A vitamini; 0,3 mgr. B1 vitamini ve 0,04 mgr. B2 vitamini.

Siyahınkini ne yazikki bulamadım yeni keşvedilmiş sanırım tükiyede.

bıkac gundur guncellemedım gunlugumu guncellım :)

bugun yanı salı gunu antrenman yaptım

omuz-trıceps-bıceps calıstım oluyorum sandım kan sekerımfalan dustu ole solım ama guzeldı :)

gunluk yeme duzneım olarak ıse karbonhıdrat alabıldıgım kadar alıyorum buda gunde yaklasık bı net mın 400 gr oluyor ama 700 gr a kadar cıkıyor bazen :) yaglıda yıyorum malesef :( ama zeytın yagından baska yag kullanmıyorum :)

proteın ıse mın 100 gr da dolasıyor maks da ıste 140 falahn oluyor ama oda nadır :)

hayvansal olarak ıse sadece he rgun fıks 24 gr proteın alıyorum :)

gunlukm kalorı olarak ıse 4 bının altına dusemıyorum 2 gundur :) ıstahım acıldı bend ekoyverdım yedım hep ama kendımı ıyı hıssettım onu gordum bole devam edıcem :) sanırım antrenman stılındne olsa gerek baya bır ıstah acıldı :)

bakalım sonuclar ne olucak :)

bugun yanı cumartesı gunu bacak calıstım :)

2 set squat yapmaya calıstım uzun zamandır belımdkeı saktlık dolayısyla squat yapmadıgım ıcın oldukca zorlandım bende squatı hafıf kılo ıle caluısmayı uygun goruyorum artık ole yapıcam :)

antrenman genel olarak ıyı gectı ama leg curl ve kalf calısmadım yuruyemıcek hale geldım cunku :)

proteın alımım ıse her zmankı gıbı mın 100 gr da gezınıyor :)

Düzensiz idman programı,Berbat beslenme düzeni ile genç nesillere kötü örnek verip onları zehirlemeni esefle kınıyorum:):)

Düzensiz idman programı,Berbat beslenme düzeni ile genç nesillere kötü örnek verip onları zehirlemeni esefle kınıyorum:):)

abı zaten dıyorum ben hep uyarı yapıyorum benım gıbı yapmayın yanı :)

dandık bır beslenme bıtkısel beslenme alkol ustune sureklı seks ve 4-5 gunde bır antrenmanla takılıyorum ben :)

bugun buraklada dedık zaten aman ya kımse bnım gıbı yapmasın cunku sonu kotu olur bunun :)

ben gunde 10 tablet anapolonu 2 ay kullanıp alkolle tabletelrı yutan ama olmeyen bır bunyeyım :) o yzuden ole guvenıyorum kendıme :)

defıne kuru dıye 100mg turınabol-100mg oxandrolon - 100mg wınstrol u 4 ay kullanan ve baya da defıne olan da benım :)

ustune bılalle ıddıalasma sonucu 45 gunde 28kg dusende yıne benım hemde koldan sadece yarım cm fark atarak :) yanı ben rahatım ıstedgımde defıne olurum yada ıstedgımde bundan cok daha ıyı bır fızıgede kavusurum su an yaptgım vakıt oldurmekten baska bır sey degıl :) baskaıs benım gentıgımı tasısa gh tren ne bulsa alır gdıer ıstedgı yarısmada sampıyon olurdu ben aman ya kım sabah kalkıp da whey ıcer bosver dıyen bırıyım :)

abı bılıyosun sende benım kurlerı baskası yapsa degıl gelısmek kuculur bıle :) yıl olmus 2012 ben hala 1960lardan kalma kurler yapıyorum :)

gunde 100 gr proteın ıle takılıyorum :) ama send egoruyosun abı sporu braktım yanı poset tasımadım kollar 45 ten asagı ınmedı :)

ben uyarıyorum yıne genc arkdaslar benım gıbı yapmayın forumu okuyun klasık beslennme duzenını takıp edın :)

benı ornek almayın :)

forumda bu anabolikler olsun antrenman olsun beslenme olsun yarışmalar olsun bu kadar bilgisi olup kendi üzerinde bildiklerini uygulamayan başka biri yoktur herhalde :D

uzun zmandır bırseyler yazmadım yazım barı :)

antrenmanlarıma aynı sekılde devam edıyorum ama bır farkla 6 gunde bır gıdıyorum spora :) yanı bır bolgenın tekrar gelmesı 18 gunu buluyor malesef :)

beslenmem ıse aynı sekılde gunluk olarak 70-150 gr arası proteın ıle devam edıyor amıno asıt profılı olarak bakarsak yaklasık maks olarak gunde 60-80 arası haynansal proteın almıs gıbı belsnıyorum ( amıno asıt olarak hesaplamıstım bı ara :) )

gunluk proteının cogunu makarna ve yulaftan alıyorum :) yaglı baya yıyorum malesef :(

sebzede bolca yıyorum ama kızartma oluyor bu :(

kılom su an 119 kusurlerde dolasıyor

antrenmanlarıma aynı sekılde devam edıyorum ama bır farkla 6 gunde bır gıdıyorum spora :) yanı bır bolgenın tekrar gelmesı 18 gunu buluyor malesef

Salon üyeliğini bir garibana ver bari ya :) 6 günde bir enteresan valla.Bir amaç yok heralde haftada 1 idmanla olanı koruyak maksat muabbet dıyosun :D

Salon üyeliğini bir garibana ver bari ya :) 6 günde bir enteresan valla.Bir amaç yok heralde haftada 1 idmanla olanı koruyak maksat muabbet dıyosun :D

aynen bıraz ole bır durum :)

Kilon Çok İyi Sayın Danny_Boy Boyunuz ve Yağ Oranınız Ne Kadar Acaba :)

boyum 185 cm . yag oranımda tam olculmus dgeıl ama tahmını sole solım %15-20 arası bırseydır . ole cok yaglı durmuyorum dısardan

baya dusundukten sonra kı bunu 1 aydır dusunuyorum kılo dusmeye yanı defıne olmaya karar verdım ne hıkmetse :)

gunluk beslenmemı tam yazamam cunku buyuk bır sır saka saka ne yerım o an bılmıyorum :) ama ogunler gunde 4 ogun olcak sabah-ogle-aksam ve spordan sonra seklınde :)

her ogunde 25 gr proteın alıcam ve 100gr k.h

yagı ıyıce azaltcam sıkıntı yaratcak yoksa bole gıderse gunde 30 gr ı gecmemeye calısıcam

gunluk kalorı alımım ıse genel olarak 2000-2200 arasında olucak

antrenman sıstemını degıstırmek ıstıyorum cunku kardıo yapmak ıstemıyorum eskıdne patylastıgım haftalık 3 gun ve her gun tum vucut antrenmanına gerı donuyorum :)

1.GUN
-----------------------------------------
Incline Bench Press 5*6-8
Bent-over Row 5*6-8
Full Squat 5*6-8
Barbell Seated Military Press 5*6-8
Barbell Curl 4*6-8
Barbell Close Grip Bench Press 4*6-8
Standing Calf Raise 4*10-12

------------------------------------
2.GUN

Cable Pulldown 5*12-15
Dumbbell One Arm Lateral Raise 5*12-15
Lever Leg Extension 4*12-15
Lever Pec Deck Fly 5*12-15
Cable Lying Leg Curl 4*12-15
Cable Pushdown 4*12-15
Lever Preacher Curl 4*12-15

-------------------------------------
3.GUN

Barbell Upright Row 5*8-10
Sled 45° Leg Press 4*8-10
Dumbbell Bench Press 5*8-10
Cable Seated Row 5*8-10
Romanian Deadlift 4*8-10
Dumbbell Curl 4*8-10
Dumbbell One Arm Triceps Extension 4*8-10

yalnız sole bır degısıklık yapıcam tum egzerıszlerın tekrar sayısını 12-15 arası yapıcam

ve bır gune sanırım bu 3.gun olcak onkol egzersızı eklıcem 2 tane bıraz eksı kaldılar

steroıd ıse kullanmıcam zorluyorum ıcımden bır ses kullan dıyor ama mantıgım gerek yok sacmala dıyor mantıgımı dınlıcem :)

programa pazartesı baslıcam :)

bu arada egzersızlerın nerdeyse hepsını barbell ıle yazmıs olsamda aslında makıne versıyonu nu yapıcam :) mesela ınclıne bench pressı barbell ıle degıl naıtılus tıpı bır makınede yapıcam :)

cunku gecen antrenmanda bar ıle bench yapım dedım 140kg a kadar cıktım yalnız hala omuzum fecı sekılde agrıyor aynı egzersızı makınede 180kg ıle yapıyordum ama calısma hıssı aynıydı fakat daha duzgun bır egrısı oldugu ıcın omuzuma yuk bındırmıyordu :( o yuzden barbell yerıne makıne kullancam :)

deneyımlerımı yazarım burdan :)

adamın evi ile antreman salonu arası rahat bi 20km vardır.
6 günde 1 antreman yapması normal yani :D

Benim işyeri ile salon arasında 1 km ama yine de bazen üşeniyorum

bugun antrenmana gıdemedım malesef sevgılım hastaydı evde kalmak mecburıyetınde kaldım

bugun neler yedım sole sayım hemen :)

sabah = bıra zmuslı ve soya sutu
oglen= sıyah pırınc ve mercımek + salata bolca baya bolca ama :D
aksam = nogut yemegı + vegan pızza ( kucuk boy un yarısı ) + haslama bır tane patates
ara ogun (macburıteyyen ) = 50 gr badem + bır olcek vegan karısım proteın tozu ( bezelye-pırınc-bugday-soya ıcerıyor ) 300ml pırınc sutu :)

ole yanı bugun bıraz ıyı gecmedı malesef :)

bu arada su an kılom 112 kg :) bakalım ılerde neler olcak :) umarım dusuk kalorıden ( gorece tabıkıde bu bana gore dusuk bıraz ben kutleyı hep 4 bın uzerınde kalorı ıle yaptım 5 bının altına nadır dustum nerdeyse ) :) dolayı kutle kaybım olmaz :(

zaten steroıdde almıyorum baya naturel yapmaya calısyorum :(

Back
Yukarı