Danny Boy
Yeni Üye
bugünü özetlim
dün yaptığım omuz-göğüs-triceps ten sonra bugun o kas grupları resmen olu vazıyette cok agrım var
bugunde sırt-bıceps gırdım
baya ıyı gectı
a bırde bıcepste son egzersizde barla curl de fst-7 yaptık arkadaşımla
beslenme ise aynıydı yine
sabah:yulaf-soya sütü-akçaağaç surubu
öğlen:soya köftesi-bulgur-sebze yemeği
akşam:soya etli noğut yemeği-zeytinyağlı pırasa-fırında elma dilim patates
arada ise meyve ve kuruyemiş ama az
------------
salonla ilgili çom ilginç bir durumu sölim bazı kişiler iç çamaşırı değiştirirken baya evdeymıs gıbı soyunuyorlar ve her yerleri meydanda şekilde giyiniyorlar
duştanda çıkan 2 kişi gördüm bugun adamlar dustan cıkıyor ama cıplak ve saclarını kurutuyorlar
ya cok fılm ızlıyorlar yada egosal bır tatmın durumu var bakın ben erkegım der gıbı
benı ılgılendırmez tabıkıde ama ben birçok ulke gezmıs bırı olarak kendıme hala yakıstıramam ole bır durumu mahremdır cunku bızım kulturumuzde

dün yaptığım omuz-göğüs-triceps ten sonra bugun o kas grupları resmen olu vazıyette cok agrım var

bugunde sırt-bıceps gırdım

a bırde bıcepste son egzersizde barla curl de fst-7 yaptık arkadaşımla

beslenme ise aynıydı yine

sabah:yulaf-soya sütü-akçaağaç surubu
öğlen:soya köftesi-bulgur-sebze yemeği
akşam:soya etli noğut yemeği-zeytinyağlı pırasa-fırında elma dilim patates
arada ise meyve ve kuruyemiş ama az

------------
salonla ilgili çom ilginç bir durumu sölim bazı kişiler iç çamaşırı değiştirirken baya evdeymıs gıbı soyunuyorlar ve her yerleri meydanda şekilde giyiniyorlar
duştanda çıkan 2 kişi gördüm bugun adamlar dustan cıkıyor ama cıplak ve saclarını kurutuyorlar
ya cok fılm ızlıyorlar yada egosal bır tatmın durumu var bakın ben erkegım der gıbı

benı ılgılendırmez tabıkıde ama ben birçok ulke gezmıs bırı olarak kendıme hala yakıstıramam ole bır durumu mahremdır cunku bızım kulturumuzde
Son düzenleme: