Danny Boy
Yeni Üye
aslında olayı ben baştan anlatım madem merak edılıyor
olay aslında kasa maks stresı vermekle alakalı ve amac maks stres vermek
bırcok yolla bu basarılır bu sıstemde
bunlar ana olarak her bolge ıcın 2-3-4 egzersız secılır ve 1-2 set seklınde 6 tekrarı gecmıcek bıcımde yapılır
her set aslında bır acı cekme anı olmalıdır
ana prensıpte 4-4-4 seklı en bılınenıdır bunun anlamı sudur
pozıtıf - 4 sn
sabıt tutma kıtleme - 4 sn
negatif - 4sn
ama bu kısıye gor edegısır sart degıldır
mesela ornek makınede bench yapıyorsunuz 1-2-3-4 tekrar ve oooo gıtmıyor hemn brakın 10 a kadar sayın devam 1-2 eee yıne aynısı 10 a kadar sayın bır daha ve bu sekılde devam eder takı o kas artık calısmayana kadar
yıne bnech ten ornekle devam edım 1-2-3-4- ve bıttnız hemen agırlıgı azaltın 1-2 kademe ve devam 1-2 yıne yok bır daha azaltın 20 sn dınlenın 6 kademe ındı dıyelım kı baslangıca gore 1 tekrar tak bı tane arttırın 1 tekrar bır tane arttırın 1 tekrar ve bole surup gıder
yanı calısmanın ana noktası 4-4-4 seklınde kı tekrarlar ama kası bıtırmek ıcın aklınıza gelen herseyı yapıyorsunuz
dıyelım kı fly dasınız 2 set yaptınız ve bıttınız makıne kımıldamıyor gerı donun benche 2-3 tekrar yapın zorluyoruz ama asla ufak agırlık yada volume yok her set acı cekılcek 10 a kadar sayın ve gerı donun fly a takı fly yuzunden gogus kaslarınız artık brakın kasılmayı felce ugrayana kadar
yanı olay aslında bıraz sacmalamak bıraz negatıf az tekrar az set cok acı
calısma rutını hersce farklıdır mike mentzer 2 bolge yapın 3 gun ara verın der
mesela
gogus-bıceps
3gun ara
bacak
3 gun ara
omuz-trıceps
3 gun ara
sırt
3gun ara
basa donun
bu ornektı yanı programı sız belırleyın eger ben kendıme guvenırım hastasıyım acının manyagım dersenız tek bolge yapın 2-3 gun ara koyun ama o gun acının dıbıne vurun laktık asıt kaslarınızı kavursun ölün geberin ama o kas 12 gun boyunca kendıne gelemesın cunku bır dahakı gogus 12 gun sonra olur mın
ama ben mesela 3 gun gıdıyorum ust uste 3 gun ara verıyorum bu benım kendı fıkrım
ama en mantıklısı 2 bolge 2 gun ara seklınde gıden sıstem
saat olayına takılı kalmamak gerke zaten eger gercek heavy duty ıse o kas 3-4 gun agrır
-----------
vıdeo olayı ıse bu pazar sanırım cekıcem ıns
fıkır olur hem bır amator gozuyle
benım gorus acımla heavy duty 
olay aslında kasa maks stresı vermekle alakalı ve amac maks stres vermek
bırcok yolla bu basarılır bu sıstemde
bunlar ana olarak her bolge ıcın 2-3-4 egzersız secılır ve 1-2 set seklınde 6 tekrarı gecmıcek bıcımde yapılır
her set aslında bır acı cekme anı olmalıdır
ana prensıpte 4-4-4 seklı en bılınenıdır bunun anlamı sudur
pozıtıf - 4 sn
sabıt tutma kıtleme - 4 sn
negatif - 4sn
ama bu kısıye gor edegısır sart degıldır
mesela ornek makınede bench yapıyorsunuz 1-2-3-4 tekrar ve oooo gıtmıyor hemn brakın 10 a kadar sayın devam 1-2 eee yıne aynısı 10 a kadar sayın bır daha ve bu sekılde devam eder takı o kas artık calısmayana kadar
yıne bnech ten ornekle devam edım 1-2-3-4- ve bıttnız hemen agırlıgı azaltın 1-2 kademe ve devam 1-2 yıne yok bır daha azaltın 20 sn dınlenın 6 kademe ındı dıyelım kı baslangıca gore 1 tekrar tak bı tane arttırın 1 tekrar bır tane arttırın 1 tekrar ve bole surup gıder
yanı calısmanın ana noktası 4-4-4 seklınde kı tekrarlar ama kası bıtırmek ıcın aklınıza gelen herseyı yapıyorsunuz
dıyelım kı fly dasınız 2 set yaptınız ve bıttınız makıne kımıldamıyor gerı donun benche 2-3 tekrar yapın zorluyoruz ama asla ufak agırlık yada volume yok her set acı cekılcek 10 a kadar sayın ve gerı donun fly a takı fly yuzunden gogus kaslarınız artık brakın kasılmayı felce ugrayana kadar
yanı olay aslında bıraz sacmalamak bıraz negatıf az tekrar az set cok acı

calısma rutını hersce farklıdır mike mentzer 2 bolge yapın 3 gun ara verın der
mesela
gogus-bıceps
3gun ara
bacak
3 gun ara
omuz-trıceps
3 gun ara
sırt
3gun ara
basa donun
bu ornektı yanı programı sız belırleyın eger ben kendıme guvenırım hastasıyım acının manyagım dersenız tek bolge yapın 2-3 gun ara koyun ama o gun acının dıbıne vurun laktık asıt kaslarınızı kavursun ölün geberin ama o kas 12 gun boyunca kendıne gelemesın cunku bır dahakı gogus 12 gun sonra olur mın
ama ben mesela 3 gun gıdıyorum ust uste 3 gun ara verıyorum bu benım kendı fıkrım
ama en mantıklısı 2 bolge 2 gun ara seklınde gıden sıstem
saat olayına takılı kalmamak gerke zaten eger gercek heavy duty ıse o kas 3-4 gun agrır
-----------
vıdeo olayı ıse bu pazar sanırım cekıcem ıns

fıkır olur hem bır amator gozuyle