• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan - Yaş 15 Kilo 63-64

Gerçekten iyi iş çıkarmışsın. Senin antrenman programını uyarlamaya başladım bu haftadan itibaren ama şu son sayfada verdiğin karın ve mide antrenmanınıda eklemek istiyorum anlayamadım ne yapacağımı dumbellar ile işim bittiğimdemi uygulayayım yoksa ayrı bir gündemi ?

Öncelikle yorumun için çok teşekkur ederim . Mide antremanına gelirsek , ben şahsen her 2 gunde 1 çalışılmasından yanayım midenin . Ne kadar bu dediklerime uymasamda dogrusu odur diye dusunuyorum . Tekrardan teşekkurler

önceki fotoğraflarınada yorum yaptım son ekledğinede yapayım, vücudun harika gram yağ yok maşallah :) Beslenmeni cok merak ediyorum ve bir haftalık yaşayışını.

Oncelikle yorumun ıcın cok tesekkurler . Beslenmem duzensiz onume geleni yiorum ve bir haftalık yaşamım tipik bir lise ogrencisiyle aynı

oblikler için hangi çalışmayı yaptığını yazarmısın vücudun mükemmel tebrik ederim

Daha onceki postlarımda soyledigim gibi oblikler için bir çalışma gerçekleştirmiyorum . Ve mideye de genel bir antreman uygulamıyorum . Yaza girerken son birkaç hafta haftada 3 mide antremanıyla derin bir abdominal tarlası olusturabilecegimi dusunuyorum . Yorumun için çok teşekkur ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:44 ----------

Çok merak ettim adonis ve mide için uyguladığın özel bi program var mı

Malesef su anda adonis veya mide için özel bir program uygulamıyorum .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:49 ----------

Biraz daha hacimlense vücut cok daha iyi olur 75 kilo çok ideal olur bu vücut için Hacim bakımından . Başarılar

Öncelikle yorumun için çok teşekkur ederim . Yağlanmadan ve sudan arınmış bir kas kutlesi almak herzaman en ondeki gayem oldu bu sporda ve halada bunu surduruyorum . 75 kg su anda biraz rüya gibi benim için , zira bazı ekonomik problemlerden dolayı da besin takviyesi alamıyorum . Çokta yemek yedigim soylenemez .

Tekrar yorumun için çok tesekkurler .

güzel vücut tebrıkler kilon bıraz dusuk onuda telafı edersın umarım yagsız bır sekılde

Öncelikle yorumun için ço kteşekkur ederim . Telafi etmeye calısıyorum , evet . Ancak ne zaman protein agırlıklı yemeye niyetlensem sanki Dukan diyeti yapıyorum :) Tekrardan teşekkurler

guzel (define) bir vucut elde etmissin, umarim kalan omrunde bu sporu devam etmemen icin hic bir bahane olmaz, devam etmelisin sonuna kadar.
kanimca, en buyuk etken burda `gen`, ah keske bir de dizinde sorun olmasaydi da bacak calisabilseydin, o zaman daha da guzel ust vucut olurdu, bacak calismak cogumuzun sevmedigi bir antrenman olsa da bu sporda onemli bir yeri vardir,
DEVAM!
Guncel foto koymani rica ediyorum demirgan.

Dostum yaşıtların senin spor yaptığın vakitlerde KFC'ye abanıyoken sen düzgün beslenme ve egzersizle "ripped" denilen define ve kaslı vücuda ulaşmışsın hem de 15 yaşında! Seni tebrik ediyorum, gerçekten çıkardığın iş büyük. Azim ve sabrının böylece devam etmesini diliyorum. İleriki yıllarda belki de fitness yarışmaları seni bekliyordur :).

Ayrıca kışın forumu ihmal etmeyip belki azıcık daha fazla bir yağ oranıyla beraber bulk yapıp daha da artmış kas kütlenle yeniden fotoğraf koymanı rica ederim. Başarılar.

kardeşim spora dvam ediyomusn son halinin güncel resimlerini yüklermisin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı