Demirgan
Üye
mükemmel vücut yapmışsın tebrikler ancak boyun artık fazla uzamaz keşke1-2 sene sabıretseydin
Artık uzar uzamaz pekte umurumda olan bir şey degil aslında . Bu bana yetiyor . Zaten istegim 185 olmaktı onuda askere gidene kadar olur inşallah . Yorumun için teşekkür ederim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12.11.11 00:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11.11.11 23:56 ----------
Benim şuanki halimin aynısısın ama ben 70 kiloyum fakat ayağm kırık şuan 40 gün antreman yapamıycam
vucudun cok iyii yaşlarımızda aynıymışbenim profl resmim 55 kilo halim düzelip spora başlayıınca koyucam yeni halimi Spora Devammm başarılar
Çok geçmiş olsun . Ben bb ye başlamadn once ayak bilegimi çatlatmıştımda , acısını bilirim hani . Yorumun için çok teşekkur ederim ve seninde fotograflarını görmek dilegiyle
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:01 ----------
demirgan vucudunu begendim. Ama besın takvıyesı almana uzuldum. Ben besın takvıseyı almadan calısıyorum cunku bırcok kısıden olumsuz yanlarını duydum.
yas 15
kılo 85
boy 1.89
omuz 127
kol 42
gogus 111
bel 74
ben vucudumun ıyı oldugunu dusunuyorum. Omuz ve kol calısırken uzun bar kullanıyorum. Dıger butun kas guruplarımı kendı agırlıgımla yaptıgım hareketlerle calısıyorum.
Proteın ve kalsıyum ıcın sadece yumurta akı ve sut urunlerını kullanıyorum.
Ah kardeşim . Kulaktan dolma bilgilerle doldurmussun beynini belli