Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Işık yanıltıcı duruyor ? Işıgın yanıltıcı olması ?
Lutfen mantıga uygun yorumlar yapın . Işık sadece olan kas kutlesi ve liflerinin daha iyi gorunmesini saglar . Yani olanı size gösterir , olmayan birşeyi göstermez . Bu mantıga göre mr.olympia podyumlarına '' ışık yanıltıcı '' diyerekten otuz bin tane aydınlatma koyulmaması gerekirdi .
türkiyede ki en iyi mide gögüs kol kombinasyonuna sahip birey olduğunu söyleyebilirim
Güzel vücut olmuş kardeşim başarılar bacak kısmını koyarmısın oralar ne alemde![]()
al sana mantık genç arkadaşım. şu felsefik yorumları yapmadan önce biraz da arama yapsanız keşke...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20
Öncelikle herkese merhabalar . Önceki konumun eski olmasından dolayı yeni bir konu açtım
Yaklaşık 1 sene olucak onumuzdeki ay spora başlayalı . Dilerseniz eski fotografları da koyabilirim
Başlamadan önceki ölçüler ;
Kilo : 55
Boy : 1.81
Kol : 28
Omuz : 105
Bel : 65
Göğüs : 87
Şimdiki ölçüler ;
Kilo : 63-64 civarı
Boy : 1.82
Kol : 36
Omuz : 120
Bel : 69
Göğüs : 104
Yağ oranım sabit %5-%6 arasında gidip geliyor .
Şimdiden teşekkürler
1 yıl için iyi gidiyorsun dolu dolu geçirmişsin diyebilirim yaşla alakalı pek bi sorunun olcağını zannetmiyorum çünkü genetik bi avantajın var yalnız kilo boyuna göre az gibi geldi bana karın kaslarını belirginleştirmiş kolların biraz düşük kalmış 5-6 kilo daha alsan daha güzel bi görüntü çıkar ortaya ama emeğin ve harcadığın zaman içinde tebrik ediyorum karşılığını vermişsin
Bb yaparken bu süre zarfında yağlı besinler yada şeker falan tüketimine özen gösterdinmi ? Yoksa sende definasyon programındanmı geçtin? Yağsız olarak yaptıysan bu vücudu gayet iyi hatta süper.
Tebrikler kardeşim bu azimle devam et.supplement kullanmadan yapmanda güzel bişey bir 10 kilo daha alırsan oldukça hacimli güzel bir vücudun olur.
Kaç set kaç tekrar çalışıyorsun peki ?kol göğüs programını yazarmısın.
Öncelikle azmin için tebrik ederim.Gerçekten bu bir tutkudur ve senin yaşında bir heves başlayıp bırakan birçok arkadaşım var ama sen onlardan değilsin zaten asıl olanda bunu başarmakBen şunu soracağım whey aldım demişsiniz salona başladıktan sonra kaçıncı ayınızda almaya başladınız ?