• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan yaş 16 . - 1.5 senelik vg geçmişi

Arkadaşlar eski konuları durup dururken hortlatmaya ne gerek var ? 2 senedir bu forumdayım ve son 1 senedir bu konu hep 1. sayfada. Tamam bakın edin ama lütfen yorum atmayın bu saatten sonra. Konu sahibi arkadaşla özel mesajdan irtibat haline geçseniz çok daha şık olur. Yeni konu ekleyen arkadaşların konuları hep alta gidiyor ayıp oluyor gerçekten.

genetiğiniz bu kadar iyiyken ve spora yatkınken bırakmanız çok çok saçma bence.. sizin kararınız tabiki ama bence bir kez daha düşünün

Öncelikle olumlu yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederim. Geri dönüş hususunda eylül sonu gibi dövüş konusunda iyice bir hıza ve tam anlamıyla yeterli reflekslere sahip olduktan sonra yapmayı dusunuyorum. Tekrardan sağolun

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:36 ----------

Arkadaşlar eski konuları durup dururken hortlatmaya ne gerek var ? 2 senedir bu forumdayım ve son 1 senedir bu konu hep 1. sayfada. Tamam bakın edin ama lütfen yorum atmayın bu saatten sonra. Konu sahibi arkadaşla özel mesajdan irtibat haline geçseniz çok daha şık olur. Yeni konu ekleyen arkadaşların konuları hep alta gidiyor ayıp oluyor gerçekten.

Konuyu hortlatmak konu sahibinin forumda aktif olmadıgı halde mesaj atmaktır. Burda hala aktif bir biçimde bilgi alışverişi var

çok iyi bir vucudun var bırakman kötü olmuş ama başlıyıcaksın yine inş çok daha iyilerini yaparsın

bu arada thezoRRo tam olarak ne demek istediğini anlamadım söylediklerin ve nedenin çok saçma konu 1 kere açılır ve 1 haftalık değil 1 aylık değil konu ne zaman kapanırsa o zamana kadar devam eder konunun güncel olması kadar güzel birşey mi var anlamıyorum siziin bu komplekslerinizi .s

Kardeşim yeni fotolar atmıyosmusun merak ettik seni :) _?

Arkadaşlar öncelikle tekrardan merhabalar. Uzun bir aradan sonra ufak ufak tekrardan spora bir geri dönüş yaptım. Belirli bir vucut esnekliği ve hız kazandıktan sonra bu kararı aldım. En yakın zamanda yeni fotograflar yukleyecegim

Selametle ..

Arkadaşlar öncelikle tekrardan merhabalar. Uzun bir aradan sonra ufak ufak tekrardan spora bir geri dönüş yaptım. Belirli bir vucut esnekliği ve hız kazandıktan sonra bu kararı aldım. En yakın zamanda yeni fotograflar yukleyecegim

Selametle ..

en doğru karar tekrar başlaman iyi olmuş

Back
Yukarı