• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan yaş 16 . - 1.5 senelik vg geçmişi

bazı arkadaşlar hala daha kasmadan fotoğraf paylaşırmısın diyor sanırım sayfaları okumuyorlar bu yüzden ilk sayfata koymanız iyi olacaktur tebrikler

tebrikler arkadaşım çok iyi vucut yapmışsınn..

Ben begenmedim çok çok zayıfsın aynı burusli gibi. Biraz daha kilolu olsan bence daha güzel olur

bruce lee hafife alıyorsun sanırım o adam için söylenen bişey daha var duymamışın belli vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş öyle bir vucudu olacakmış bunu bilmiyorsun sanırm.

bruce lee hafife alıyorsun sanırım o adam için söylenen bişey daha var duymamışın belli vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş öyle bir vucudu olacakmış bunu bilmiyorsun sanırm.

Sende vücut geliştirme ve kaslar hakkında hiç bir şey duymamışsın galiba.

"vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş"

İyi okudum :)

Tebrik ederim ust vucut define ve estetik ama herzaman daha iyisi icin ugrasmalisin ama bir eksigini söyleyeyim bacaklarin ust vucuda göre cok geride kalmis tum gucunle yuklen bacaklara kolay gelsin...

:D bizde inanıyorduk çocuktuk. büyüyünce aklına geldikçe gülersin

Öncelikle herkese tekrardan merhabalar ;

Bundan onceki konumun cok eski olması dolayısıyla yeni bir konu acmayı uygun gordum

1.5 senedir bu sporu icra ediyorum . Bundan once yuzme ve basketbol da lisanlı olarak spor hayatımı surdurdum.

Ölçülerim ;

Kol : 37

Gögüs : 105

Omuz : 123

Bel : 73

Bacak : 52

Kilo : 67-68

Boy : 1.83

Spora başladıgımdan beri yaklasık 12-13 kilo aldım ve bunu hiç yaglanmadan aldıgımı dusunuyorum .

Eksiklerimi ve ( varsa ) fazlalıklarımı sert bir usluplada olsun , yıkıcı olmadan ifade ederseniz sevirim .

Herkese spor hayatında başarılar dilerim.

baba bel dediğin yer 3.foto da elini tuttuğn yer mi luyo tam olarak eğer öyleyse benim belim 73 1 parmak altı 80 bu nasıl bi orantısızlıktır anlamadım :D

Öncelikle gelişimin çok iyi. Benim merak ettiğim sabit kilolarla mı çalışıyorsun yoksa 8-8 sabit 6-6 yükseltip sabit mi devam ediyorsun ? (Biraz karışık örnek vermiş olabilirim.)
Ve tekrar sayılarını yüksek ağırlıkta ve performansı antrenman sonuna kadar saklamak için mi düşük tutuyorsun ?
Son olarakta süper set dediğin şey iki hareketi ardarda yapmak mı ?

baba bel dediğin yer 3.foto da elini tuttuğn yer mi luyo tam olarak eğer öyleyse benim belim 73 1 parmak altı 80 bu nasıl bi orantısızlıktır anlamadım :D

Evet bel elimle tuttugum yer. Muhtemelen alt tarafında yaglanma vardır sende. Bol bol mide ve yan mekik hareketleri yaparsan eritebilirsin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:17 ----------

Öncelikle gelişimin çok iyi. Benim merak ettiğim sabit kilolarla mı çalışıyorsun yoksa 8-8 sabit 6-6 yükseltip sabit mi devam ediyorsun ? (Biraz karışık örnek vermiş olabilirim.)
Ve tekrar sayılarını yüksek ağırlıkta ve performansı antrenman sonuna kadar saklamak için mi düşük tutuyorsun ?
Son olarakta süper set dediğin şey iki hareketi ardarda yapmak mı ?

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim aslan. Sabit kilolarla çalışmıyorum tekrar sayısı aynı oldugu zaman bile kiloyu yukseltiyorum.
Antreman esnasında enerjimi saklamak gibi bir dusuncem olmuyor. Her sette ne kadar verebilirsem onu girip son set bir yardımcı alarak max kilomu basıyorum.
Ve evet süper set dediğim bir hareketi bitirdikten sonra diğer harekete hiç dinlenmeden geçmek

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:19 ----------

Son olarak kaybettiğim kiloları kazanmak amaçlı bir supplement kürü düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

bence whey+creatin+bcaa+glutamine yap demirgan vede beslenmeni düzeltirsen bence seneye yaza bomba olacaksın,creatini ethyl ester olarak alirsan daha iyi olur

emir selamlar ben mert salondan :) SATkomando , ben cevap verım kendısının mayıs ayında 40kg luk Dumbell larlar calısırken gormuslugum vardır onun yasında olup bukadar agır gırebılen gormedım daha :)

Back
Yukarı