swordfish32
Üye
bazı arkadaşlar hala daha kasmadan fotoğraf paylaşırmısın diyor sanırım sayfaları okumuyorlar bu yüzden ilk sayfata koymanız iyi olacaktur tebrikler
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ben begenmedim çok çok zayıfsın aynı burusli gibi. Biraz daha kilolu olsan bence daha güzel olur
bruce lee hafife alıyorsun sanırım o adam için söylenen bişey daha var duymamışın belli vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş öyle bir vucudu olacakmış bunu bilmiyorsun sanırm.
Sende vücut geliştirme ve kaslar hakkında hiç bir şey duymamışsın galiba.
bruce lee hafife alıyorsun sanırım o adam için söylenen bişey daha var duymamışın belli vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş öyle bir vucudu olacakmış bunu bilmiyorsun sanırm.
"vucudu biraz daha çalıştırsaymış vucudu okdar sert olacakmışi kurşun girmeyecekmiş"
İyi okudum![]()
kardeş rivayet diyorlar zaten mübalağa yapıyorlar
Öncelikle herkese tekrardan merhabalar ;
Bundan onceki konumun cok eski olması dolayısıyla yeni bir konu acmayı uygun gordum
1.5 senedir bu sporu icra ediyorum . Bundan once yuzme ve basketbol da lisanlı olarak spor hayatımı surdurdum.
Ölçülerim ;
Kol : 37
Gögüs : 105
Omuz : 123
Bel : 73
Bacak : 52
Kilo : 67-68
Boy : 1.83
Spora başladıgımdan beri yaklasık 12-13 kilo aldım ve bunu hiç yaglanmadan aldıgımı dusunuyorum .
Eksiklerimi ve ( varsa ) fazlalıklarımı sert bir usluplada olsun , yıkıcı olmadan ifade ederseniz sevirim .
Herkese spor hayatında başarılar dilerim.
baba bel dediğin yer 3.foto da elini tuttuğn yer mi luyo tam olarak eğer öyleyse benim belim 73 1 parmak altı 80 bu nasıl bi orantısızlıktır anlamadım![]()
Öncelikle gelişimin çok iyi. Benim merak ettiğim sabit kilolarla mı çalışıyorsun yoksa 8-8 sabit 6-6 yükseltip sabit mi devam ediyorsun ? (Biraz karışık örnek vermiş olabilirim.)
Ve tekrar sayılarını yüksek ağırlıkta ve performansı antrenman sonuna kadar saklamak için mi düşük tutuyorsun ?
Son olarakta süper set dediğin şey iki hareketi ardarda yapmak mı ?