• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan yaş 16 . - 1.5 senelik vg geçmişi

çok iyisin ya, maşallah. senin resimleri gördükçe neden on beş on altı yaşlarında çalışmaya başlamadığım için kendime sövüyorum. sporcu ahlakı da şimdilerden yerleşmiş gördüğüm kadarıyla.. mütevazılığından hiç ödün vermiyorsun. her şey mükemmel senin adına, başarılarının devamını diliyorum.

Öncelikle tebrik ediyorum, eksiklerinin zaten bilincindesin. Hedefinde başarılar..

Gençliğin verdiği definisyon imkanlarını çok güzel işlemişsin :)

Tebrik ederim , umarım ilerde kötü beslenmeyle bozmasın.

Selamlar..

Gençliğin verdiği definasyonu gençliğin verdiği ateşle biraz körelttim maalesef ama durmak yok yola devam elbette :). Yorumun için teşekkür ederim Turquase

3 4 yıl sonra nereye gelirsin bilmem ama lise hayatına böyle bi vücutla girmek.. Kaç kız kaldırcağını tahmin bile edemedim :D
Ayrıca kilo takıntımı da şu anda seninle aşmış bulunuyorum. Seninki gibi bir vücut istiyordum ama en az 75 kilo olmam gerektiğini düşünüyordum. İyi ki girmişim başlığa.

Başarılar

3 4 yıl sonra nereye gelirsin bilmem ama lise hayatına böyle bi vücutla girmek.. Kaç kız kaldırcağını tahmin bile edemedim :D
Ayrıca kilo takıntımı da şu anda seninle aşmış bulunuyorum. Seninki gibi bir vücut istiyordum ama en az 75 kilo olmam gerektiğini düşünüyordum. İyi ki girmişim başlığa.

Başarılar

Yorumun için çok teşekkür ederim ahmet tabaci. Öncelikle ben bu sporu hiçbir zaman kadınlar için yapmadım.- Ki insanoğlunun doğasında vardır karşı cinse guzel gorunmek istemek ama bu amaçla hiçbir zaman yormadım kendimi-. Yalnızca bu işi sevdğim için yapıyorum ve idame ettiriyorum.

Kafana bir huni geçerip 3 kere aklından hayal ettiin vucudu geçiriyosun oluyo :).

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:25 ----------

Kendime uyguladıgım özel bi beslenme programı yok. Ekmek,şeker,yağ vb gayet aktif bir şekilde kullanıyorum.

Antremandan oncesi karbonhidrat babında 1-2 porsiyon pilav yiyorum o kadar.

Ögünlerim ise gunden gune degişiyor. Bazen şevkle beraber 6-7 ogune cıkıp bazen yorgunluk ve isteksizlikle 2 ogune de iniyor.

kardeş beslenme olayı aynen bendede öyle.

vallahi benim yaşım 17 ama yolda veya sokakta sana birşey soracak olsam abi diye hitap ederim su vücuta bak

Back
Yukarı