Juggernaut
Üye
Valla vücudun yaşına göre süper tebrik ederim Allah banada nasip etsin 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
abi definasyon harika ama biraz hacim yapmalısın göğüsler küçük kollar ince geldi bana.arkadan çift biceps pozunda kanatlar aşağı sarkması lazım.
definasyona diyecek yok başarmışsın ama hacim yok.
Kucuk bi side chest pozu ekliyorum.
güzel ama biraz daha kaliteli çekim olabilirdi resim ufak.birde pozu yanlış veriyorsun.göğüsleri sıkacaksın sol taraftaki göğüs gözükecek.
gerçekten mükemmel bi vücuda sahipsin ama boy ve kilomuz aynı. görünüş olarak senden kat ve kat zayıf görünüyorum. aklıma takılan bişey var. kas gerek geliştikçe gerek şiştikçe ağırlıkta değişen bişey olmuyo mu?
vucut harika bu yaşta bu vucut ınanılmaz bence
okulda ne karizman vardır şimdi![]()
Omuz kol göğüs kanat çok güzel beğendim.Karın eksik baklavaları çıkartmalısın artık.Heralde hiç hyperextension yapmadın öyle gözüküyorJ Mekik, çapraz mekik hareketlerini yapmalısın roman chairde bide hyperextension yaparsan bide alt karın yüklenirsen bu iş biter
süper ama bacaklar?
Herkes personel traner olmuş.
Kardeşim kimseyi takma vücudun dediğim gibi çok iyi yok poz verememişsin yok hacimsizsin vs. kendileri çok iyi poz veriyoda vücut olmadıktan sonra nolcak poz hacime gelince hacim kolay iş define giderek hacim yapmak zor iş arkadaşta zor işi başaracak ben eminim kolay gelsin başarılar.
Kaç gün arayla mekik çekiyorsun ??? bide alt kanat için özel bişi yaptınmı ?