• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan yaş 16 . - 1.5 senelik vg geçmişi

abi definasyon harika ama biraz hacim yapmalısın göğüsler küçük kollar ince geldi bana.arkadan çift biceps pozunda kanatlar aşağı sarkması lazım.

definasyona diyecek yok başarmışsın ama hacim yok.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim vucutcuu. Hacimimin az oldugunun farkındayım. Ancak bu definasyonda geniş bir hacme sahip olmak gerçekten muhteşem bir genetik yahut kimyasal istiyor. Kimyasal kullanmayı dusunmuyorum ve anlaşılan öyle bir genetiğe de sahip değilim.

Tekrardan teşekkür ederim

Kucuk bi side chest pozu ekliyorum.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 987
gerçekten mükemmel bi vücuda sahipsin ama boy ve kilomuz aynı. görünüş olarak senden kat ve kat zayıf görünüyorum. aklıma takılan bişey var. kas gerek geliştikçe gerek şiştikçe ağırlıkta değişen bişey olmuyo mu?

güzel ama biraz daha kaliteli çekim olabilirdi resim ufak.birde pozu yanlış veriyorsun.göğüsleri sıkacaksın sol taraftaki göğüs gözükecek.

Gögüs pozu vermeyi elbette ki biliyorum. Ancak bu çekim de hoşuma gittiği için koymak istedim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------

gerçekten mükemmel bi vücuda sahipsin ama boy ve kilomuz aynı. görünüş olarak senden kat ve kat zayıf görünüyorum. aklıma takılan bişey var. kas gerek geliştikçe gerek şiştikçe ağırlıkta değişen bişey olmuyo mu?

Yorumun için çok teşekkür ederim mnbulut. Elbetteki kas geliştikçe veya şiştikçe ( genişledikçe ) güç artışı da artıyor. Ama şöyle birşey de var ; çok buyuk kaslara sahip olan prolar bile içlerinde nadir bile olsa çok az kilolarla çalışıp - bu kilolarda zorlanıp - devasa kaslara sahip olanlar da var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:48 ----------

vucut harika bu yaşta bu vucut ınanılmaz bence
okulda ne karizman vardır şimdi :)

Yorumun için çok teşekkür ederim runb1chrun. Okuldaki karizmayı elde etmek hiçbir zaman amacım olmadı. Tam aksine gösterişten kaçınmaya çalıştım. Medium boyutundaki t-shirtler vucuduma tam otursa da hep large boyutlarını tercih ettim.

Bu vucut benim fiziksel mirasım. Bu vucut alın terim, çektiğim acılarım, fedakarlıklarım. Karizma gibi gelip geçici birşey için 1 kiloyu bile yerinden kaldırmam.

Omuz kol göğüs kanat çok güzel beğendim.Karın eksik baklavaları çıkartmalısın artık.Heralde hiç hyperextension yapmadın öyle gözüküyor :) J Mekik, çapraz mekik hareketlerini yapmalısın roman chairde bide hyperextension yaparsan bide alt karın yüklenirsen bu iş biter

Omuz kol göğüs kanat çok güzel beğendim.Karın eksik baklavaları çıkartmalısın artık.Heralde hiç hyperextension yapmadın öyle gözüküyor :) J Mekik, çapraz mekik hareketlerini yapmalısın roman chairde bide hyperextension yaparsan bide alt karın yüklenirsen bu iş biter

Öncelikle çok teşekkür ederim thebky bu güzel yorumun için.

Şunu söylemek istiyorum ki hayatımda midemi eleştiren ilk gördüğüm kişi sensin. Kibirlilik olarak algılanmasın kesinlikle, ancak o pozlarda ( örneğin önden çift biceps pozunu verirken ) vacuum hareketini kullandım. Karnımı sırtıma yapıştırıyorum most muscular pozunun dışındaki her pozda neredeyse. Bu mide üzerine verdiğin eleştirel yorumlar beni daha çok gaza getirdi bu konuda. Mide bende tamamen genetik bir adele olduğu için hiç üstüne gitmeyi denemiyorum zaten çalışmayıda sevmiyorum. Avatar resmimdeki de benim bu arada.

Tekrardan yorumun için teşekkür ederim

• Like
Reactions: Azi
  • Like
Reactions: Azi
Herkes personel traner olmuş.
Kardeşim kimseyi takma vücudun dediğim gibi çok iyi yok poz verememişsin yok hacimsizsin vs. kendileri çok iyi poz veriyoda vücut olmadıktan sonra nolcak poz hacime gelince hacim kolay iş define giderek hacim yapmak zor iş arkadaşta zor işi başaracak ben eminim kolay gelsin başarılar.

Herkes personel traner olmuş.
Kardeşim kimseyi takma vücudun dediğim gibi çok iyi yok poz verememişsin yok hacimsizsin vs. kendileri çok iyi poz veriyoda vücut olmadıktan sonra nolcak poz hacime gelince hacim kolay iş define giderek hacim yapmak zor iş arkadaşta zor işi başaracak ben eminim kolay gelsin başarılar.

Zor olan.kismi gerceklestirmek en.onemli olan zaten. Yilin 12 ayi define olmak her acidan en iyisidir

Kaç gün arayla mekik çekiyorsun ??? bide alt kanat için özel bişi yaptınmı ?

Mide çalışmıyorum şu an. Alt kanat için demiyim de bel kasları için ters mekik yapıyorum

Back
Yukarı