• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Demirgan yaş 16 . - 1.5 senelik vg geçmişi

emir selamlar ben mert salondan :) SATkomando , ben cevap verım kendısının mayıs ayında 40kg luk Dumbell larlar calısırken gormuslugum vardır onun yasında olup bukadar agır gırebılen gormedım daha :)

Teşekkür ederim kardeşim yerime cevap verdiğin için ve bu guzel yorumun için. Fotograflar içinde ayrı bir mahçuplugum var :))

Eğer ben görmediysem kusura bakmayın ama 3 hatta 4 kere supplement soruları gelmıs ve cevabını 9 sayfada da bulamadım. 5. kez ben soruyorum supplement kullandın mı kullandıysan ne kullandın?

Benimle yaşıtsın ben de yaklaşık 3 aya yakındır bu sporu yapıyorum ben 1.86 boyundayım çok iyi fiziğin var umarım daha fazlasını istiyorsan onu da yaparsın :)

güzel vücudun var çalışmaya devam et ağırlığı sırta ve göğüse ver birazcık :) yaşına göre gelişim çok iyi :) devam et çalışmaya ...

gelişimin çok iyi 1.5 yıl onceki fotoların varmı merak ettim ne durumdaydın 0 danmı başladın yoksa alt yapın varmıydı

Öncelikle herkese tekrardan merhabalar ;

Bundan onceki konumun cok eski olması dolayısıyla yeni bir konu acmayı uygun gordum

1.5 senedir bu sporu icra ediyorum . Bundan once yuzme ve basketbol da lisanlı olarak spor hayatımı surdurdum.

Ölçülerim ;

Kol : 37

Gögüs : 105

Omuz : 123

Bel : 73

Bacak : 52

Kilo : 67-68

Boy : 1.83

Spora başladıgımdan beri yaklasık 12-13 kilo aldım ve bunu hiç yaglanmadan aldıgımı dusunuyorum .

Eksiklerimi ve ( varsa ) fazlalıklarımı sert bir usluplada olsun , yıkıcı olmadan ifade ederseniz sevirim .

Herkese spor hayatında başarılar dilerim.

iğne falan basmadıysan cok iyi vucut yapmısın basarılarının devamını dilerim

ben 1.78 boyundayım 66 kiloyum senden daha zayıf gözüküyorum sen nasıl 67 kilo oluyosun onu anlamadım

yaşın çok iyi geçmişinde yerinde aldırma aksi yorumlara bu sekilde devam et biraz karbonhidrat ve yağı artır yarışmalarda gençlerde eminim şansın olacaktır kafanda yap planını.

Öncelikle herkese negatif yahut pozitif yorumları için çok teşekkür ederim.

Benim için yapılması oldukça zor olan birşeyi sizinle paylaşmak istedim. Birkaç tane özel mesaj aldım ve bunların hepsine burdan cevap vermek isterim.

Şu anlık vucut geliştirme hayatımı sonlandırdım. Bunun başlıca sebepleri arasında ; yeterli besin almama rağmen asla istediğim iriliğe ulaşamam ve esneklik ve hız gerektiren bir dövüş sporuna başlamam var. Foruma girmeme sebebim de kendi konumu görüp özenmeme isteğimdi ama kendimi tutamadım.

Şu an lise sona gidiyorum ve hazırlanmam gereken bir sınavımda var. Belki yazı da geçirdikten sonra eylül ekim gibi bu spora geri dönmeyi planlıyorum. Şu anda vucudum oldukça sönük. Eski definasyonum ve kas belirginliğim hala var ama oldugum hacimden çok aşşagı bir durumdayım.

Herkese spor hayatında bol başarı ve sağlık diliyorum. Sağlıcakla

Gerçekten zor olanı başarıp çok iyi bir vucud elde etmişssin. Spora ara vermen üzücü umarım kısa sürede toparlayıp ani bir dönüş yaparsın başarılar.

ayna güzelmiş her kısım ayrı ayrı :D tabi vücutta.Tebrikler dostum başarıların devamını dilerm.

o boy ve o kiloyla nasıl bu kadar iri oluyorsun :shock: ben 1.81im kilom 60 aramızada en fazla 10 kilo kas kütlesi farkı var ama ben çok ince duruyorum

tebrik ederim gayet başarılı

Back
Yukarı