Dennis James

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
british_pic4.jpg

james4.jpg

f_114.jpg

356_1.jpg

olympia2004pj_bild07.jpg

dennis_james1.jpg

dennis_james7.jpg

590983.1111602266164.Dennis_James_003Edit.jpg

dj.jpg

Boy: 5' 8'' (1.73)
Off-Season Kilosu: 285 - 295 lbs (130 - 134 Kg)
Yarışma Kilosu: 255 - 260 lbs ( 116 - 118 Kg)

Vücut güzel ama karın kaslarındaki baklavalar :) eksik.2 adet karşılıklı var.Diğer büyük bodycilerde 3 veya 4 adet oluyor.Orası da tam olsaymış mükemmel olurmuş. :)

ROMASANTA dedi:
Vücut güzel ama karın kaslarındaki baklavalar :) eksik.2 adet karşılıklı var.Diğer büyük bodycilerde 3 veya 4 adet oluyor.Orası da tam olsaymış mükemmel olurmuş. :)
o kadar kusur kadı kızındada olur aga ama bence baya iyi bir vücut kaçımız bunu yapabiliriz dimi bununda karın kas yapısı o yönde demekki

arkadaşlar bu baklava olayını nasıl arttıracağınızı biliyormusunuz..Bende sadece 3tane var karşılıklı diğeri aşaıya doğru bütün iniyor...

Baklavaları nasıl koyacağımızı ben de bilmiyorum.Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.Bundan dolayı çok fazla bu grup çalıştırılamıyor.Bu kısmı gelişitren arkadaşlar imreniyorum.İşin bir püf noktası varsa öğrenmek isterim

ROMASANTA dedi:
Baklavaları nasıl koyacağımızı ben de bilmiyorum.Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.Bundan dolayı çok fazla bu grup çalıştırılamıyor.Bu kısmı gelişitren arkadaşlar imreniyorum.İşin bir püf noktası varsa öğrenmek isterim
sanırım yorulmadan olmazzzz.....Biraz yorulman gerekebilir...Benim kuzenim bayan kendisi antremanlarda 300tane mekik çekiyordu mesela..

ultraukala dedi:
arkadaşlar bu baklava olayını nasıl arttıracağınızı biliyormusunuz..Bende sadece 3tane var karşılıklı diğeri aşaıya doğru bütün iniyor...

Her insanın farklıdır, bazılarının six-pack dedikleri gibi 3/3 6 tanedir, genelde en çok istenen şekil budur. Normalde 4/4 8 tanedir, ama herkeste belli olmaz. Karın çalışırken kasların 3 bölümden oluştuğunu unutmayın, bir hareket genel hacim için(decline crunch), bir hareket alt karın için(leg raise), bir hareket üst karın için(bench crunch) ve bir harekette yan-oblique(side bends) için yaparsanız maksimum sonuca ulaşırsınız. Parantez içindeki hareketler sadece örnektir, karın hareketlerinde opsiyon çoktur, nereyi çalıştırdığını bildikten sonra hangisini yaptığınız önemli değil.

ROMASANTA dedi:
Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.

bence squat ı bi dusun insanın yaparken kosuyormus gıbı nefesı kesılıyor gogus kafesi genisliyor

DaFFy dedi:
ROMASANTA dedi:
Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.

bence squat ı bi dusun insanın yaparken kosuyormus gıbı nefesı kesılıyor gogus kafesi genisliyor

Ağır bir bacak antremanından yorucusu olamaz.

Isınma: Koşu Bandı/Bisiklet 5-12 dk

Leg Extention 12/10/8/6
Leg Curl 12/10/8/8
Squat/Hack Squat 12/10/8/8
Leg Press/SL Deadlift 12/10/8/8
Calf Ağırlıklı ise 3 x 15 serbest ise 3 x max

Sonraki 2 gün :doubt:

EDIT: DaFFy gördüğüm kadarı ile bütün off-topic yazanlara terör estiriyorsun şimdiden affına sığınıyorum hoş sende cevap vermişsin ama :D

arkadaşlar bu off-topic yazı da ne yaa.....Siliniyo sanırım arkadaşların yazıları...Boşa yazılan yazılar sanırım bunlar...Bende affınıza sığınıyorum...

Back
Yukarı