DaFFy dedi:
o kadar kusur kadı kızındada olur aga ama bence baya iyi bir vücut kaçımız bunu yapabiliriz dimi bununda karın kas yapısı o yönde demekkiROMASANTA dedi:Vücut güzel ama karın kaslarındaki baklavalareksik.2 adet karşılıklı var.Diğer büyük bodycilerde 3 veya 4 adet oluyor.Orası da tam olsaymış mükemmel olurmuş.
![]()
sanırım yorulmadan olmazzzz.....Biraz yorulman gerekebilir...Benim kuzenim bayan kendisi antremanlarda 300tane mekik çekiyordu mesela..ROMASANTA dedi:Baklavaları nasıl koyacağımızı ben de bilmiyorum.Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.Bundan dolayı çok fazla bu grup çalıştırılamıyor.Bu kısmı gelişitren arkadaşlar imreniyorum.İşin bir püf noktası varsa öğrenmek isterim
ultraukala dedi:arkadaşlar bu baklava olayını nasıl arttıracağınızı biliyormusunuz..Bende sadece 3tane var karşılıklı diğeri aşaıya doğru bütün iniyor...
ROMASANTA dedi:Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.
DaFFy dedi:ROMASANTA dedi:Bana göre insanı en fazla yoran kas grubu karın kasları.
bence squat ı bi dusun insanın yaparken kosuyormus gıbı nefesı kesılıyor gogus kafesi genisliyor
özür dilerim ya bidaha yok tamam...Başlık dışı yazı yok bundan sonra....saydam dedi:ultraukala iste bu senin yaptigin :x