Deri yırtığı izleri

Mirac T

Üye
zRVQ44.jpg

Resimde olduğu gibi koltuk altıma doğru kasların genişlemesi sonucu oluşan deri yırtıkları mevcut. Bunlar kalıcı mı eğer değilse onarımı için ne yapmalıyım önerebileceğiniz medikal ürünler var mı ?

Salondaki hocalar bu spora devam ettiğin sürece kaslar gelişeceğinden yırtıklarda azalma söz konusu olmayacağı gibi artmalar da olabileceğini söylediler ama... ?

Hayatta gecmez tıpda careside yok acik konusucam bu sporu yapoyosan onlari kabullencen bendede var herkrzde var o çatlaklar sende yine az var benim bilege kadar indi kapanmaz deri catlagi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmis olsun aga. kalıcı onlaar . hızlı büyüme veya kücülme sırasnda oluyor. bi vg de bide hamilelerde oluyormus.

Kalıcı olduğunda hemfikirsek yavaşlatmaya yönelik bir şeyler var mı bildiğiniz ? Kötü bir görüntü, hiç hoşuma gitmiyor, varsa öneriniz şunu bunu yap gibisinden eğer paylaşırsanız sevinirim..

kalıcı oldunu cogumuz biliyoruz .
bu yırtıkların artmaması icin neler yapmalıyız bendede var bunlardan her gogus idmanından sonra bi tane daha yırtık gormek istemiyorum mevcut yırtıklar kabulümde yeterki artmasın

deriyi fazla germemeye çalış hareketlerde örnek veriyorum dumble fly yaparken çok fazla açma çünkü o sırada gögüs kısmındakı derilerde aşırı gerilme meydana geliyor bunun gibi şeylere dikkat et[DOUBLEPOST=1398064331][/DOUBLEPOST]ve 80 kilodan 92 kiloya çıktım bende hiç böyle bir sorun olmadı birazda gen ile alakalı

kardeşim bende yok ama yanımda bir sürü arkadaşımın bu sorunu yaşadığna şahit oldum ve çoğu bu yırtıkları göğüs açmada yaptı ve bunun nedeni kontrol edemedikleri ağırlıklarla o hareketi yapmaya çalışmalarıydı

deriyi fazla germemeye çalış hareketlerde örnek veriyorum dumble fly yaparken çok fazla açma çünkü o sırada gögüs kısmındakı derilerde aşırı gerilme meydana geliyor bunun gibi şeylere dikkat et[DOUBLEPOST=1398064331][/DOUBLEPOST]ve 80 kilodan 92 kiloya çıktım bende hiç böyle bir sorun olmadı birazda gen ile alakalı
Dediğin doğru olabilir kardeş, çünkü etkili olması için gerebildiğim maksimum seviyede geriyorum dumbell fly ve butterflyda.. Haklısın[DOUBLEPOST=1398379419][/DOUBLEPOST]
Bu kadınların doğum sonrası kremleri var çatlak kapaması için aynı etkiyi gösteriyor diye bliyorum önerebileceğim ;)
Orantısız çalışırken nelere kaldık desene kardeş, eyvallah sağolasın :))

Back
Yukarı