• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

Doğum günümde antremanda iken çekilmiş bir foto :)

dumbelllls

Abi kol omuz tamamda sencede bilekler baya ince değil mi ? bende bu sorunu yaşıyorum bileklerim baya zayıf aynı zamanda kick box yapıyorum geçen gün sağ bileğim burkuldu antremanda bu konuda yardım edebilecekler war mı acaba ?

nice yıllara;) haftayada ben d. günü fotosu koyacağım:D omuz bütünlüğü çok tatminkar gerçekten arka omuz yan omuz ve önler... bu arada YSF-JOSEPH bileklerin ince olması bu sporda olabilecek en güzel sey bence ((görsel açıdan tabi dayanıklılık açısından değil)) ama prof. larda bu işi görsellik için yapıyrlar yolda arabam kalırsa benzinliğe kadar itecek gücüm olsun diye değil.....

yorum dexterrr için tabiki sonuçta bu zor şartlarda bu işi profesyonel yapan yapmaya çalışan az kişi var sitede... çok kalıplı olmak da değil prof.. uğraşmak.. yukardaki yazım pek hoşuma gitmedi ondan tekrar yazayim demek istediğim bu sporda ince bilek iyidir benim kanaatim...

nice yıllara;) haftayada ben d. günü fotosu koyacağım:D
şimdiden doğum günün kutlu olsun cem.. thums: insallah ekim de gorusuruz..

Sivasli, evet şu an ki bulk halim geçen bulk halime göre daha yağsız ve neredeyse aynı kilolardayım (gecen bulk max 81 gordum şu an 79 kiloyum..daha da artacak sanırım..

Vires, senin gibi bilinçli insanları görmek sevindirici.. umarım bu spor yakın zamanda çok daha iyi tanıtılır ve herkes yapar..

Hayatım boyunca bileklerim ince diye şikayet etmedim.. bana göre ince değiller fakat kalın da değiller tabiki.. kötü durmuyor ve oldukça güçlüler hiçbir ağır antremanda problem çıkarmadılar bana şu ana kadar..

*bu arada yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.. iyi çalışmalar..

Abi kol omuz tamamda sencede bilekler baya ince değil mi ? bende bu sorunu yaşıyorum bileklerim baya zayıf aynı zamanda kick box yapıyorum geçen gün sağ bileğim burkuldu antremanda bu konuda yardım edebilecekler war mı acaba ?

Kum torbası çalışarak ve bilek egzersizleri yaparak bi nevi iyileştirebilirsin.Bende boks ile ilgileniyorum bazen sert girince torbanın kenarına geliyo bilek ağrıyo sızlıyo ama spanicte bir sorun yaşamadım. Bu arada konuyu yöneltmiş gibi oldum kusura bakmayın özel mesaj atmayı beceremedim.

Dexter before-after resimlerinle ilgili tekrar birşey soracaktım sana.

Yarışma için definasyona girdiğini biliyorum.

Acaba after resimleri su atmış halin mi?

Teşekkürler.

after daki fotoğraf yarışmaya 3 gün kala çekildi o yüzden çok az su atmış halim diyebilirim *o günden sonra işkence dakikaları başladı benim için :)

yaklaşık 1sene oldu sporu bırakalı .. spordan malesef istemeden koptuktan sonra foruma girince moralim bozuluyordu oyüzden çok seyrek giriyordum..uzun bi aradan sonra şöyle bi forumu dolaştım en son üye fotolarına bi bakayım dedim :) dexter gerçekten çok değişmişsin çok iyi oturmuş vücut.. tebrikler başarılarının devamını dilerim..

dex su isin sirri ver be kardes. :D . ocak ayinda verdigin resimler varya iste olay budur. hll valla kardes. olayi cözmüssün. Benim en cok merak ettigim bu sürecin ne kadar sürdügü. orada 7. sayfada 2 resim var karsilastirmali , before after diye :) ... iste o resimler arasindaki süreyi cidden merak ediyorum. :)

bu işin sırrı başarıcağına inanmak ve irade.. before ile after arasında tam 4.5 ay var..

bosnak antremanlara insallah tekrardan baslarsın.. bu spor benim ruhuma işlemiş sanki istesemde bırakamıyorum..

ya bende bir problem var o zaman. :D . neyi eksik yapiyorum hala cikartamadim . Sıkı bir diyet yapmamak vucut hatlarinin ortaya cikmasini ileri derecede etkiler mi? Ya da sıkı protein bazli diyet yapmak kas kütlesinin azalmasina sebeb olur ya da yağlanmaya yol açar mi?
Resimlerimi yakinda koyucam. Bana yardimci olursunuz umarim! :)

diyet yaparak istediğin vücut hatlarına ulaşamıyorsan ya yeteri kadar kas kütlesi yapamamışsındır yada bazı grupları (arka omuz, kanat, vs..) ihmal etmişsindir az gelişmiştir.. diyette yapınca iyice ufalır yağ kaybından dolayı.. dümdüz bir görüntü oluşabilir özellikle göğüslerde.. karbonhidrat almadan yaptığın diyetlerde kas kaybı yaşamış olman yüksek ihtimal.. çok fazla protein alırsan fazlası yağ olarak depolanıyor biliyorsundur... bütün herşeye dikkat etmene rağmen hala istediğin keskin hatlara ulaşamıyorsan derinin altındaki fazla suyu atmayı dene bunun için tuz alımını çok az yap.. bol bol kardiyo yap.. (animal cuts tarzı ürünler su atımına yardımcı oluyor) resimlerini ''Üye resimleri'' kısmına koyarsan yardımcı olabiliriz.. iyi çalışmalar.. thums:

Son düzenleme:
dexter, definasyonda başarılı olduğunu bildiğim için bu konuda bir soru soracaktım sana.

Definasyon dönemlerinde toplam tuz ve sodyum alımın ne kadar oluyor?

Ekstradan yemeklere eklediğinden bahsetmiyorum yanlız.

Mesela yoğurttaki tuz, ekmekteki tuz, peynirdeki tuz vs...

Gün içinde tuz tadı aldığın bir öğün oluyor mu?

Çünkü ne kadar isteme de insan, bazen ürünlerin içine eklenmiş tuzlara mani olamıyor.

Sen herşeyin tuzsuzunu mu tercih ediyorsun acaba?
İyi sporlar.

bulk da yemeklere normal miktarda tuz ilave ediyorum.. definisyon doneminde ise yemeklere ekstra olarak çok az tuz atıyorum.. son günlerde hatta son haftada yediğin herşey tuzsuz oluyor.. onun dışında pek sorun yok..

Back
Yukarı