• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

abi cok tebrik ederim gercekten sana bir sorum olacak ben yaklasık 7-8 aydır karın calısıyorum ve kardio yapıyorum yaklasık haftanın 4 gunu (1 saat karın ve yarım saat kardio) ve yeterli verimi alamadıgımı dusunuyorum karın acısından, rejimde yapıyorum antreman oncesi 1 bardak esmer pirinc biraz tavuk antrenman sonrası da sadece tavuk ve salata yiyorum sabah ise 6 tane yumurta beyazı yiyorum yani gayet yagsız besleniyorum ama karnım istedigim gibi degil tecrubelerinden yola cıkarak bana yardımcı olurmusun sana mailde atmıstım hatırlarsanduh

Uzun zamandır disiplinini bozmadan çalıştığın için seni tebrik ediyorum. Diyetten sonra çok daha iyi olacağın şimdiden belli.. Benim için şuan bile definesin diyebilirim :)

Dexterr hercekten gonulden tebrikler.. Su gunlerde biraz gaza ihtiyacim vardi senin su komple yapmis oldugun resimler once ve sonrasina ait onlari gorunce yeniden gaza geldim :) Bende 93 kilodan 84 kiloya dustum .. Eger 80 in altina inebilirsem resimlerimi ekliyecegim ..

Kolay gelsin

Emeğine sağlık, abartısız define, taraklı güzel bir vücut. Bronzlaşma imkanın varsa değerlendir. Sakatlıktan uzak, sağlıklı spor dolu günler dilerim.

Galıba yarısmaya katılacaksın eger katılırsan karın kaslarının sımetrısı sana cok fayda saglayacaktır..Cok ıyı gozukuyorsun genel olarak..

müsabık üyelerimizin olması bizi mutlu ediyor..başarılar diliyorum müsabakada..

Biraz da güneşlenme antremanları yapın. :) Umarım vücudunuz bozulmaz, gerçekten iyi çalışmışsınız. Şaka yollu yazdığım gibi, biraz daha esmer olsa çok daha iyi görünecek gibi. :)

geçmiş sayfaların birinde bi resim topluluğu gördüm eski halindi sanırım eğer öyleyse çok büyük başarı tebrik ederim bileğine sağlık umarım daha iyi yerlere gelirsin.

Dexterr abi mide için yaptıklarını öğrenebilirmiyiz lutfen. :) Tek çeşit mekik mi çekiyorsun ya da her ne yapıyorsan.Bizi aydınlatırsan sevinirim, hiç koşu vs yapıyor musun, beslenme programında günlük kaç grama yakın yağ alıyorsundur...

Bu arada başarılarını ve azmini koruman gurur verici.Yeni resimlerinde hala formda olduğun belli oluyor. :)

Back
Yukarı