• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

Terminatör gibisin. Tekbrikler dexter.

Be fore/after resmindeki before zamanında da ben senin vücudunu beğenirdim. Yalnız after halini gördükten sonra beğenmemeye başladım. Cidden aşıır bir hacim yok. Ama estetik anlamında göz açılı bir hale gelmişsin. Umarım bunu korumayı başarır ve daha sonra istediğin başarıyı elde edersin...

Son düzenleme:
Dexter, befora-after geçiş döneminde ne yaptığından bahseder misin?

Kısaca bahsetmeni istemeyeceğim, çünkü definasyon mükemmel.

O yüzden bir örnek teşkil etmesi açısından definasyon döneminden, senin için önemli olan noktalara da değinerek, bahseder misin?

Dexter, befora-after geçiş döneminde ne yaptığından bahseder misin?

Kısaca bahsetmeni istemeyeceğim, çünkü definasyon mükemmel.

O yüzden bir örnek teşkil etmesi açısından definasyon döneminden, senin için önemli olan noktalara da değinerek, bahseder misin?

definisyonda kilit noktalar: yagsız ve sekersiz yemek az yiyip sık yemek bol bol kardiyo calismasi yapmak ve cok tekrarlı setler..

Dexter saygı duyulacak bir vücut yapmışsın tebrik ederim .İlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecegine inanıyorum.Benim sorum definisyondaki tekrar sayısı ve basarken başarısızlık noktasına kadar gidip gitmedigin.Definisyon dönemindeki antrenman programını eger üsenirsen sadece gögüs programınıda yazarsan sevinirim

Saygılar

Dexter saygı duyulacak bir vücut yapmışsın tebrik ederim .İlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecegine inanıyorum.Benim sorum definisyondaki tekrar sayısı ve basarken başarısızlık noktasına kadar gidip gitmedigin.Definisyon dönemindeki antrenman programını eger üsenirsen sadece gögüs programınıda yazarsan sevinirim

Saygılar

tekrar sayısı genelde genelde 16 fakat superset olursa 12 oluyor.. goguste super set yapıyordum üst gogus bench press ile dumb. fly onun yanında ters eğik benchte alt gogus press ile pullover superset yapıyordum 12 tekrar.. diger gruplardada genelde superseti tercih ediyordum..

Dexter Morgan bir sorum daha olacak ,aynı bulk dönemindeki gibi agır calısmaya devam ederek yarışmaya hazırlanan arkadaslar varmı yani sadece diet ve kardio yapan .

Saygılar

Büyümeyi saglayan milimetrik kas yırtıkları yagsız bir vücutta özellikle müsabık bir vücuttaki kaslarda gözle görülür bir şekilde belli olup estetigi bozuyor olabilirmi yada neden yaygın olarak uygulanmadıgını biliyormusun?Bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa ve sevgili dexterda kızmassa bizle paylaşsınlar

Saygılar

dexter kardiyoyu diyet döneminde nesıl yapıyordun? interval şeklinde mi yoksa sabit bir tempo ile mi..koşu, yürüyüş, bisiklet genelde hangilerini tercih ediyorsun ve ne kadar sürüyordu..

selamlar bayadır siteye giremiyordum.. şimdilerde vakit buldum yeniden; şu before after dan bende istiyorum bir tane.. resmen farklı bir insan oluşmuş.. boyun daha uzun görünüyor yüz farklı duruş farklı çok iyi..

tebrikler dexter gayet iyi bir vücut. kollar bayağı hacimli duruyor, omuz başlarıda bir o kadar iyi miden bulk olmana rağmen sayılıyor, göğüste problemin var bana göre diğer bölgelere nazaran hacim olarak, verdiğin pozdanda olabilir omuzlar göğüsü kapatmış gibi. yanlız artık bulk dönemini yağlanarak geçirmiyorsun heralde, öyle olsanda önceki resimlerden belli bu azimden kurtulamaz birşey, de o zamanki yemek düzenini antrenmanlarını tahmin edebiliyorum bulk u da fazla yağlanmadan geçirmen senin için en iyisi. şu an aklında tekrar bir yarışma varmı acaba tarih felan varsa sitede belirtirsen seviniriz. yolun açık olsun dexter.

Son düzenleme:
Back
Yukarı